Sommar på riktigt!

Japp, nu är det sommar på riktigt, helt riktigt. Det har varit så satans varmt idag, så det är inte klokt. Men jag har suttit i solen hela dagen och bara njutit! Vi kan väl säga såhär.. nu njuter jag inte längre.
Yes, det är som det låter, jag har bränt halva min kropp. Jag har bränt bröstkorgen, armarna, axlarna, ryggen och benen. Spännande, va? Så alldeles snart ska jag ta en kall dusch och sedan smörja in mig med något kallt. Inget ont som inte har något gott med sig, jag blir brun! Det är ju skitbra.

I fredags åkte jag med familjen Annie hem från skolan eftersom att vi fick sluta tidigare för att Perra ville vara lite extra snäll, eller jag vet inte. Jag är iaf klar med arl, och det är göttmooos! Vi var iaf på citygross (jag och familjen annie, inte perra och jag) och vi red på hästar, satt i massagestolar och provade utemöbler. Vi diskuterade även framtidens planer utav våra hus, altaner och postlådor. Mycket trevligt!
Jag kom hem till mamma, åt lite mat och sedan skrev Ted till mig på msn och kom pruttandes på sin moped. (Alltså, ted pruttade inte, mopeden gjorde det). Vi satt och pratade om allt mellan himmel och helvete, sedan kollade vi på Twilight. Äntligen har jag hittat en kille som är totalt förälskad i Twilight! Finally!
Runt 02.30 åkte han hem, och jag hamnade i säng ungefär en timme senare. När jag vaknade på lördagen så visade det sig att klockan var 11.30, och det var bara en timme tills sista bussen till Växjö skulle gå. Så istället spenderade jag dagen med att gå ut och gå med mamma, sola och spela yatzy. Det gamla vanliga. Pappa kom och hämtade mig runt halv sex, och då åkte vi till Åseda, till Camillas nya hus. Där sprang jag runt och lekte "skjutagömma" (?) med Hampus, och sedan åkte vi och åt. Kvällen spenderades framför tvn, och jag fick också en ny mobil (Camillas gamla, som är likadan som min - fast i bättre skick.

Idag så vaknade jag, åt frukost åkte till huset och solade hela dagen. Spelade även fotboll och kort. Sedan var det mat och glass hemma hos Camilla, efter det åkte jag och pappa hem och självklart somnade jag i bilen så nu har jag nackspärr.
Jag har bränt mig som sagt, så jag har satt upp en minifläkt här i mitt rum och det är förbannat skönt! Jag ska alldeles strax ta en kall dusch och sedan vet jag inte riktigt. Spela lite piano kanske, eller gå till skolan för att hämta mig cykel. Vi får se. Meeen, grattis om du orkade läsa allt xD Haaa't!






Här ser ni då alltså :)

Baah

Ja, hörrni. Hahah, det blev inte så jävla mycket plugg idag. Jag lagade mat, tittade lite på tv. Sminkade mig, fixade håret bara för att jag "inte hade något bättre för mig", när jag egentligen hade behövt plugga! Men sånt är livet, och det känns ändå som att jag har pluggat mycket för att vara jag! Jag pluggar aldrig till nånting. Jag är sämst på att plugga. I alla fall, jag kan lite. Imorgon kommer jag inte att kunna någonting.

Jag har precis stekt mig ett ägg! Och jag som inte ens tycker om stekt ägg. Men vet ni vad, nu var jag jättesugen på stekt ägg, med hel gula ni vet? Och det var riktigt gott, dock var det lite väl salt. Men vad gör det om 100 år? Jag och Annie hade lite småkul på msn förut.
Jag - Nu ska jag steka ägg!
Annie - Äggtoddy!
Jag - Äggbobby!
Och det skrattade vi gott åt i säkert 10 minuter, men sen kände Annie att det var dags för henne att sova. Så nu ligger hon väl där i sängen, gosar lite med katten, eller kanske läser i ljudet av ditt hjärta. Vem vet? Nu ska jag ta mig en negerboll, sedan borsta tänderna och lägga mig i sängen och plugga lite på det sista! Imorgon är det en ny dag, fredag. Och då ska jag minsann till skolan och bli så smart jag bara kan bli!

puss.

The quite scares me.

Snart var det helg igen. Det känns ganska skönt, inte för att jag har pluggat så hårt i veckan. Eller jo, det har jag, jag har pluggat psykologi varje dag sedan i måndags. Imorgon gäller det, imorgon 08.00 ligger det där provet på bänken framför mig. Det där provet som jag ska få vg på. Japp, jag ska få vg, annars är det ingen mening med att göra det. Okej, ibland misstänker jag att jag har lite för höga krav på mig själv. Men vadå, det är väl bra att ha vid vissa tillfällen? Jag menar, om man tänker "jag SKA ha vg", så har man ju en större och bättre anledning till att plugga som bara satan. Jag har precis pluggat lite, jag läste också lite om schizofreni på wikipedia eftersom att det inte stod så mycket i psykologiboken. Men nu har jag lite hum om det i alla fall. Varför man får det, vad riskfaktorerna är och hur man behandlar det. Nu gäller det bara att plugga in det också :)

Jag var hemma från skolan idag. Jag hade varken cykel, paraply eller busskort/kontanter i morse och det verkligen ösreganade. Så tänkte jag efter lite vad vi skulle göra i skolan. På matten skulle vi gå igenom nationella proven men det behöver jag inte var med på eftersom jag är mäkta stolt över mitt g! Engelskan skulle väl främst bestå utav film, och det är inte heller så nödvändigt. Och så mycket som jag visste, så skulle det inte vara något prov på svenskan. Så istället somnade jag om, sov till halv ett. Sedan dess har jag spelat piano (snart kan jag låten!!) ätit en brakfrukost och pluggat lite. Det känns bra, nu är det bara duschen som väntar.

Igår hade jag pianolektion, och det var den bästa på länge. Jag har berättat för Frida att jag har väldigt svårt för att se noterna på pappret på en gång, och sitter därför och räknar. Hon förstod genast, och gav mig en övning så att jag lär mig vilka noter som är på linjerna, och vilka som är mellan linjerna. Det måste jag för fan lära mig, annars är det helt omöjligt att spela piano ju. Sitta och räkna från g varje gång, det kan bli  lite jobbigt. Nej, nu har jag skrivit alldeles för mycket, så nu ska jag avrunda. Jag är även ensam hemma idag/eftermiddag/ikväll. Pappa är i Åseda, så min eftermiddag består utav piano, plugg och matlagning. Nu ska jag in i duschen! Puss

Plugg

Usch, jag känner inte alls för att plugga idag. Jag gjorde iof inte så mycket pluggande igår, läste igenom ett och ett halvt kapitel i psykologiboken. I går kväll käkade jag och pappa lite, nudlar med "räkröra" bestående utav räkor, champinjoner, crabstics, minimajs, bambuskott, vattenkastanjer och lök. Och så var det självklart starkt som satan, jag älskar stark mat! Efter det så åkte vi ner till stan, pappa parkerade vid strandbjörket och så gick vi en runda runt sjön. Det tog ungefär en timme, det var alldeles lagom varmt och vi gick och pratade om lite allt möjligt.
Det var då jag kom på att min hjärna är understimulerad. Det är därför jag är uttråkad så ofta, jag måste hitta på grejer! Men jag tycker ändå att jag gör mycket. Jag pluggar, tränar, fotar, spelar piano/gitarr och sjunger. Jag har ju inte tid med mer? Hm.. Jag vet inte vad det är för fel på mig. Anyway, det var riktigt trevligt, förutom att jag fick fruktansvärt skoskav av mina flipflop.

Skola idag. Vi redovisade monterna första lektionen, sedan gick jag och Annie ner till stan och åt, sedan tillbaka till skolan för engelska. Kort dag idag, vilket är väldigt skönt. Jag kom hem för typ 40 minuter sedan, och nu ska jag göra mig lite bubbelvatten och sedan sätta mig nånstans att plugga. Jag ska också lägga in ny musik på mobilen, ska försöka att inte glömma det!
Ha det bra, hejs.


Här får ni en underbar bild, för att hylla sommaren!


Sol.

Idag är det sol, och jag sitter här. Det har jag verkligen inte tid med idag! Jag ska plugga psykologi och engelska, och jag funderar på att sätta mig i solen och göra det istället för att sitta här. Åh, jag kan inte bestämma mig. En sak som är säkert är i alla fall att jag inte har tid att sitta här idag. Jag ska hinna diska också, eftersom att det gör ju aldrig pappa. Eller så kanske vår nya diskmaskin kommer idag och gör det ;)

Det är i alla fall fett varm idag, vilket jag hoppas det är hela veckan! Jag vill ha massor utav sol! *kollar smhi.se*
... okej, det är vädligt segt. Det håller på att laddar.. Lalala..  (5 minuter senare) Det blir fint imorgon, och ganska fint på onsdag, så nu vet ni! Imorgon gäller det att passa på att sitta i solen, alltså.
Nej, nu ska jag gå. Hej.

Hangover.

Okej, jag mår inte sådär jävla bra idag. Har en satans huvudvärk, varm som en get och förbannat trött. Jo, det var hasselbacken igår..

Först hade jag inte tänkt att gå upp dit, för jag kände att jag inte mådde sådär jättebra. Ont i halsen, varm osv. Men så småningom så kom det där suget krypande, att träffa alla gamla kompisar, dricka lite och känna att sommaren är påväg. Alice och Desiree kom till mig, och sedan gick vi till Desiree och fixade oss där. Sedan upp till Anna där det var hur mycket folk som helst. Det var inte så jäkla kul där, så istället hamnade vi hos Fidde. Där var det lite trevligare, vi pratade om musik, lyssnade på musik och snackade om allt möjligt. Alice lyckades också fastna i fönstret, det var kvällens roligaste tror jag. Louise ringde, hon och Matilda var påväg. Jag och Alice mötte henne och vi gick upp mot Anna, men alla de var påväg till hasselbacken. Istället satte vi oss vid folketshus, pratade och hade allmänt trevligt. Tillslut gick vi upp mot hassel, och det tog typ en timme. Vi träffade konstiga människor med ful dialekt (ja, de var ju från kalmar) och massa annat trevligt folk.
Även Ted! Årets största chock! Men det var trevligt, även om det kändes lite konstigt.

Jag och Alice var hemma runt halv tre, då tittade vi på corpse bride och sov. Eller ja, Alice sov i alla fall. Jag somnade runt halv fem och har knappt sovit under natten, bara vridit och vänt på mig. Så vid nio gick jag upp igen och kollade på tv. Frukost, tv och sedan så åkte vi med Alices mamma och Jörgen tillbaka till Växjö. De har en cool bil, förresten.

Min dag kommer att bestå utav panodil, vatten, tv, mediekunskap och psykologi. Visst lät det intressant? :D Fyfaaan...

Because the night.

Bah, nu är jag uttråkad. Annie gick precis hem efter att vi hade kollat på en mystisk film, eller vi kollade på nästan hela. Annie ville hem innan "spöktimmen". Det var ju kul. Eller ja, sådär i alla fall. Jag och Annie har cyklat, ätit kladdkaka, tittat på tv, tittat på andra grejer och allmänt drygat idag. Inte så jättekul, nej. Men det har väl funkat. 
Jag fick ett bra tips av en kompis igår som jag strax ska testa, jag hoppas att det hjälper mig att komma nån vart här i livet så jag slipper sitta och spinna på samma spår tills jag är 45. Så vi får väl se hur det går. Jag hade också en väldigt givande samtal med den kompisen igår, tack. Det betyder att du bryr dig, jag behöver det.

Usch, jag har inte nått intressant alls att skriva. Jag ska till hasselbacken imorrn, vi får väl se hur det blir. Först och främst behöver jag tights. Haha, hur det nu blir med den saken. Nä, nu ska jag inte dryga mer. Hej.

I Can't To This Thing Called Life Without You.

Ja, ganska dryg dag idag. Jag var ute och gick lite med mamma, lagade mat, satt här, duschade och sen umgicks jag med Jacob. Vi träffade också en överlycklig Annie, tänk hurdan man kan bli bara utav att se en person ;) Men det kan ju också såra, såra som fan. Men det behöver vi inte gå in djupare på. Jag och Jacob kollade på film, anyway. Skräck som vanligt, men den var inte så läskig, mest grisig, blodig och äcklig. Men ändå ganska bra på något sätt, den hade en baktanke. Sånt gillar jag. 

Jag kom hem alldeles nyss nästan, eller för sådär 30 minuter sedan, men det känns som nyss. Jag äter chips, dricker fanta och lyssnar på timbuktu. Inte riktigt min smak i vanliga fall, men "the botten is nådd" passar så otroligt bra. Usch, jag hatar att må såhär. Jag ska bli bättre, inte bry mig. Hård som sten. Vad spelar det för roll egentligen? Jag känner mig själv, jag vet att det inte är hårt som sten innerst inne. Det finns alltid i mina tankar, varje gång jag ser en röd saab, varje gång jag lyssnar på volbeat, varje gång jag kollar på resident evil, varje gång jag ser en madrass liggandes på golvet, varje gång jag ser gröna väggar, varje gång ditt namn dyker upp, under hela den tiden när alla minnen går som på repeat i huvudet.. 

Ledig.

Så jätteskönt att vara ledig. Idag känns det som söndag, och det mest underbara med att det känns som det, det är att veta att det bara är torsdag! Det är helt jävla underbart, fyra dagar kvar till skolan. Jag borde egentligen plugga psykolgi nu när jag väl har chansen, men det får jag göra i veckan istället. Jag har prov nästa fredag, haha, vi får väl se hur det går egentligen.

Jag har umgåtts med mamma idag bara. Jag vaknade 11.30, åt frukost och sedan begav sig mamma och jag till Ica. När vi kom hem, så tog vi det lugnt i cirka 20 minuter, sen var vi ute och gick en runda. Så jag kom precis hem nu, ska strax laga mat. Jag sa att jag kunde göra det idag, så kan mamma ta det lugnt. Iof blir det bara fläskpannkaka, men det är alltid nått! 
Jag ska ta det lugnt hela dagen idag, jag ska försöka rensa upp lite här, slänga en massa gamla och onödiga prylar. Jag har så otroligt mycket saker, så det är inte sant! Så jag ska försöka få bort lite, och sedan umgås med mamma resten utav dagen eftersom att Annie är i Malmö, hehe.

Nu ska jag ställa mig framför spisen och leka kock! See you.


Jättefint och skönt väder igår när jag och mamma var ute :)




Jag vet inte om ni ser ekorren, men den sitter där :D




Vi plockade liljekonvaljer också :)

I Can Shake A Chicken In The Middle Of The Room!

Yes, här sitter jag och lyssnar på Wanda Jackson. Hon är ju för go alltså, man blir så jävla glad utav rockabillymusik! Jag är i Alstermo just nu, och ska vara här tills på söndag. Mysigt att få umgås lite med mamma, pappa ska väl vara i Åseda och fixa med huset. Mjaau.

Jag och mamma var ute och gick innan, efter åskan. Det är jättefint väder nu, fast att det blåser massor. Men jag fick i alla fall en del fina bilder när vi var ute, mysigt. Jag gillar Alstermo, det är så lugnt om man jämför med Växjö. Nu ska jag strax till Annie och  hjälpa henne att locka hennes hår, vi får väl se hur det går, hehe. 
Det blev bara en snabbis, (haha, misstolka) men jag skriver mer senare!


HAHA, min mamma plockade blommor och var oseriös! Kommer fler bilder sen :)

Puss,

Ännu en helvetesdag.

Seriöst, jag svär att den där nissen gud sitter där uppe och flinar åt mig just nu. Allting, precis allting har gått åt helvete hittills iår, jag vet seriöst inte om jag orkar mer. Allvarligt, vad har jag gjort för att förtjäna det här? Ge mig en ledtråd, för jag vet faktiskt inte.

Först hände den där skiten i början av året som vi inte behöver gå in så djupt på, det finns gott om idioter i alla fall, det kan vi konstatera. Min lilla mamma mår skit för allting som händer just nu, och har praktiskt taget gått in i väggen. Min moster mår inte alls bra och ligger på sjukhus varannan vecka.
Jag har inte g i matte, nästintill alla mina kompisar har problem, mår dåligt osv. Vem är det härnäst som ska ta livet av sig? Jag åkte till Åseda helt i onödan idag, och fick sitta och vänta i 1½ timme. Min mobil kommer aldrig, den lilla fittan har lurat mig och jag ska fanimig kötta ner henne i asfalten! Och the sims funkar inte. Nu går jag fan och hoppar framför tåget.

Gråt Dina Tårar

Seriöst, världes bästa låt. Den framkallar så jävla mycket minnen från högstadiet så det är inte sant.




Den lilla djävulen har lekt, han har dragit oss, släppt oss. Somnat, vaknat. Varit förbannad.
Han har skämtat och slagit, men vi överlevde. Varför skulle vi misslyckas?

Tiden rinner iväg och även så den första tåren, det blöder i mitt hjärta som att den huggne binder såren.
Sitter här och skriver och förstår vad jag gjort. Jävla skit, det svider. Dagarna gick för fort.
Alla frågar om och när jag flyttar och jag svarar snart. Men varje gång jag träffa dig så var allt underbart.
Allting blev klart, förstod att det var du och jag. Nu sitter jag tomhänt, inget av dig är kvar idag.
För djävulen han lekte, med kärleken som bete. Överlevde fast vi saknar närhet och vi vet det.
Minns du hinken med allt vatten och alla döda fiskar? Alla bara skriker, men du och jag vi viskar.
Vi höll varann så hårt att kropparna gnistra, vi va inte som de andra, det var vi som hade varandra.
Vi lärde oss att älska och leva just för stunden. Känner dina tankar, behöver inte öppna munnen.
Jag längtar efter dig, mitt hjärta delas i flera delar. Torkar bort en tår, känns som alla bara spelar mig ett spratt.
Jag ler och skymmer sorgen med ett skratt, men bakom skalet döljer sig en människa som sagt.
Fler värdefulla funderingar än livets alla pelare, alltid samma spelare som blir en gammal velare.
Som aldrig blir hel igen, det saknas en liten bit. Men sticker man från den man älskar får man leva med sån skit.

Gråt dina tårar, de kommer ändå torka.
Såren läker bit för bit, ta tag och orka gå vidare.
För kärleken gör ont. Utan varandra så känns allt tomt.

Hela livet ut ska jag blicka tillbaka, till de stunder vi älskat, alla gånger som vi pratat.
Kvällen började spraka, jag började själv och jag hatar att jag inte stannade kvar (Att jag aldrig sluta knata)
Kommer väl förstå en dag att det var ett misstag. Ljög för mig själv för att inte verka svag.
Har sagt ordet hem, trodde att det var ett namn. Men jag fann det hos dig, i din famn.
Du vet att du är fridlyst, så vacker, helt unik. Sagolik, även om sagans slut har blivit skit.
Så är det du som gör mig lycklig, av dig så är jag älskad, Jag tänkte på varann, vi blev förälskade.
Du har en glädje och en kraft som ingen annan äger. När jag ser i dina ögon, allt bara överväger.
Vad jag önskar allra mest är att sätta mig på tvären,
Försöker glömma bort dig, men fan är ändå kär än. Tårar börjar rinna, är det dig jag måste lämna?
Vill säga så mycket, men tungan vägrar stämma. Har nog inte fattat att du är den rätta.
Tiden rinner och hinner försvinna innan jag har hunnit berätta. Men i mitt hjärta finns du kvar,
och glöm aldrig bort när du söker efter svar. Glöm aldrig bort alla saker som vi gjort, allt som har betytt nått.
Det är det som vi ska minnas för nu flyttar jag förgott.

Du har alltid hälften utav mitt hjärta. Jag glömmer dig aldrig.

Du vet att jag älskar dig.

Gråt dina tårar de kommer ändå torka
Såren läker bit för bit, ta tag och orka gå vidare
För kärleken gör ont. Utan varandra så känns allt tomt.




Den är förjävla fin, självklart sitter jag och lipar nu, hehe.


Böh.

Usch, idag mår jag inte alls bra. Jag har legat vaken halva morgonen, från ungefär 04.00 till 06.30 och lyssnat på smattret från regnet. Det studsar ner på fönsterbrädan och låter så förbannat högt. Och under tiden jag har legat i sängen och vridit och vänt så har jag haft sån förbannad mensvärk så det är inte sant. Jag har inte kunnat ligga raklång för det bara hugger i magen. Jag gick upp vid 05.00 och skulle ta en panodil för att stilla smärtan lite, men istället kommer allt från gårdagen upp. Så jag tog en panodil, drack vatten och försökte sova igen. Framåt 06.30 somnade jag igen, men vaknade vid 07.30 och ringde skolan.
Jag skulle egentligen träffa Jacob idag efter skolan, nere i stan då, jag får se om jag orkar med det. Det är ju inte så mysigt väder ute, men jag får se. Jag är ju inte ens säker på om han åker in hit idag. Det märker vi.
Jag har kollat på ett avsnitt utav singing bee, legat i soffan på pälsad med täcke och druckit varm oboy. Jag har fortfarande sjukt ont i magen och är illamående, men jag hoppas verkligen att jag blir bättre.
Nu ska jag tillbaka till tvn, hej.

Rövdag.

Det har verkligen inte varit min dag idag. Alla har verkligen hatat mig, och utan anledning tror jag? Det hela började med psykologi på teknikum. Jag orkade inte tänka och svara på en fråga, så därför var han sur och kollade snett på mig hela lektionen. Ja, Lars alltså.
Sen hade vi håltimme i typ 3 timmar, så jag och Annie gick och åt. Alice ringer, och kommer dit. Vi börjar prata och jag nämner att jag ska till Emmaboda imorgon, och då blir Alice sur som fan och säger att jag har lovat att umgås med henne. Det var på dagen, jag ska till Emmaboda på kvällen, men hon börjar slå på mig och misshandla mig som fan osv.
Efter många sura miner, fula ord och total ignoration så har vi ARL. Vi får en examinationsuppgift, jag gör till ungefär uppgift 4 när Jonas kommer och sätter sig bredvid mig och klagar på att han inte kan. Vad ska jag göra åt saken, kan man då undra? Svara på alla frågor åt honom, kanske? Nej, just det. Så jag sitter där och blir bara mer och mer trött på alla.
Vid 15.15 så är jag klar med ARL:en och frågar Annie om jag ska hjälpa henne innan jag går. Men hon är också sur, så jag orkar inte med någon mer och bara går därifrån.

När jag kommer hem så har inte mobilhelvetet kommit, så jag lägger mig i sängen, tittar på tv och tjurar. Jag lyckas också somna i typ en och en halv timme. När jag vaknar så ska jag äta och greja och hålla på. Sedan kom Rasmus, Hampus och Camilla. Paj, piano, gitarr, fota. Det var det vi gjorde. Kollade även på en barnfilm som var ganska rolig, den handlade om spöken. Anyway, nu sitter jag här. Och här sitter jag väl ett tag till, kan jag tro.

Jag har strumpbyxor på mig idag, och de gör verkligen jätteont så fort de rör sig på benen, om man inte har nyrakade ben vill säga. Hur ofta har man det? Precis. Det finns ju inget tråkigare än att raka benen.
Nej, nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva mer, jag skulle bara informera om att det har varit en helvetes dag idag. Godnatt.


 

Seg dag.

Det är en såndär dag som man egentligen inte orkar med idag. En sådan dag som man egentligen bara ska ligga i sängen, frossa i sig choklad och titta på underbart bra filmer. Och klädseln ska bestå utav mysbralls, tjocka strumpor och luvtröja, det är ju ganska självklart eftersom att det är kallt idag också. Det kanske låter som att jag har gjort allt det här idag, men det har jag tyvärr inte. Jag har varit i skolan.

Vi hade matte första timmen och Svante gick igenom lite grejer som kanske kommer på b-delen på nationella proven. Fick också veta att man bara behövde ha 19 rätt på båda delerna för att få godkänt, så jag ser lite hopp i alla fall, och hoppas självklart på det bästa.
Efter matten så hade vi håltimme i två och en halv timme för att Serge var någon annanstans idag. Då passade jag och Annie på att skriva klart ARL-uppgiften som vi fick typ precis efter jul, hehe. Men nu är den klar i alla fall, och det är ju superbraaa! Öhm, ursäkta. Men jag har så förbannat tråkigt!
Vi stack förresten från sista lektionen. Treorna skulle ha projektarbets-redovisning, men allting bara krånglade så vi bestämde oss för att dra därifrån. Jag var hemma redan vid 12, jätteskönt ju. Sen dess har jag stekt pannkakor som för en gångsskull blev lyckade och hela! Fyra pannkakor blev det, och alla var hela, det är ju helt otroligt. Anyway, jag har tittat på tv och suttit här. Jag ska snart skriva klart ett brev till S, sedan plugga lite matte och säkert diska också. Pappa har tjatat på mig sen igårkväll att jag ska diska, men jag har så mycket annat för mig i mitt liv!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Jag känner att den här bloggen är väldigt tråkig, det står bara vad jag gör under dagarna. Jag glömde skriva en sak, förresten! Jag har kollat posten 1249 gånger idag också, jag vill ha min mobil nu! Jag hoppas verkligen att den kommer imorgon, om den kommer överhuvudtaget, hehe. Men det märker vi ju, annars tänker jag köpa en sprillans ny och polisanmäla hon som lurade mig på 328 spänn!

Nej nej, nu ska jag inte tjata mer, nu ska jag gå härifrån. See youuuu!

You Said We Wouldn't Be Apart.

Jag har köpt en ny mobil! Eller ja, jag har inte fått den ännu men jag får den troligen på fredag. Jag hittade av en ren slump "eniro - köp och sälj" och sökte på "sony ericsson s500i" och då hittar jag en tjej som sålde sin mobil för bara 400 kronor! Jag skickade genast ett mail, och ett par mail senare så har jag betalat 328 kronor, för att det var en snabb affär, och jag hoppas verkligen att jag får mobilen så att hon inte lurar mig.

Jag har tagit det lugnt idag. Jag skrev ju innan, men då hade jag inte kommit så längt in på dagen, men nu har jag hunnit träna, äta, duscha och titta på en halv film. Strax så ska jag gå och lägga mig i sängen, titta lite på scrubs eller vad som visas på tvn nu. Jag är så pepp på att skriva nånting! En novell, dikt, bok, vad som helst! Men jag vet inte vad jag ska skriva om, jag känner bara att jag vill skriva. Jag har ju såklart en del idéer, men jag är för lat för att verkligen genomföra det.

Det värker i huvudet, så trött är jag. Jag känner hur mina ögonlock sjunker längre och längre ner, hur blinkningarna blir långsammare och långsammare. Det ska bli riktigt, förbannat skönt att lägga sig, jag har ont i ryggen också så jag tror att den kan behöva vila lite. Natti!

Ny design.

Jag vet inte riktigt om det syns här, jag har firefox nu och det syns inte, men om jag har internet explorer så ser man att jag har gjort om min blogg idag. Eller gjort om och gjort om, jag har ändrat färger, typsnitt och header ungefär. Lite roligt med förändring ibland, eller vad säger ni?

Onsdag idag då. Jag var sjukt trött idag på morgonen med gick upp vid 06.45 gick på toa, sminkade mig. Vid 07.00 gick jag och la mig i sängen igen och kollade på postis per, fast jag lyckades somna ett antal gånger under den tiden. Det var göttans. Började 08.15 idag, nationellt prov, och det gick ju som det gick. Jag vet inte hur det gick, seriöst, I just go with the flow och hoppas på det bästa. Svenska efter det, också prov. Läsförståelse, men det gick nog bättre än matten i alla fall. Det brukar åtminstone vara så.

Jag var hemma redan vid 12.00 idag, så jag satt lite här, fotade lite, åt lite, tittade på tv osv. Väldigt slapp och skön dag. Nu slutar pappa, så han kommer väl hem om sådär 40 minuter så då blir det mat och sen träna. Skönt att träna och bli av med lite kalorier och överskottsenergin skulle också försvinna om jag hade haft nån. Är så sjukt trött nu för tiden, men jag tror att det beror på att det snart är sommarlov så man är helt slutkörd efter hösten och våren, och det kan nog också bero på att jag inte tränar så flitigt nu för tiden ^^

Jag hade förresten planerat att köpa en mobil som jag hittade på blocket för 700:- och jag har skickat mail och allting till gubben som säljer den, men jag får inget svar! Jag blir snart jätteledsen, för jag vill verkligen ha den nu :(
Nu ska jag göra nått annat, men jag vet inte riktigt vad. Om jag skriver mycket mer så blir det bara.. jobbigt. Hej.

Cracks in the crystal ball.

Nu sitter jag hemma och spelar in en massa med min digitalkamera. Bland annat när jag sjunger, men jag blir ju aldrig nöjd. Jag gör det inte för att ladda upp eller nånting, utan bara för att höra hur hemskt det egentligen låter. Jobbigt att jag är något mellan ting, så jag kan varken ta jättehöga eller jättelåga toner. Crystal ball med pink passar mig ganska bra.



Den är ju också underbart fin, och jag älskar den. Det ska bli helt fucking unbelievable att se henne live igen.

Jag har varit i skolan idag. Hade sovmorgon till halv åtta idag egentligen, men då börjar de asfaltera och köra med stora maskiner här utanför redan vid 06.40, typ. Så jag var fly förbannad och la huvudet under kuddarna och allt möjligt. Jag sov kanske lite lätt till sju i alla fall.
Montern på medieproduktionen är så gott som klar. Jag, Annie och Julia fixade typ det sista idag, nu är det bara att limma fast allting och att skriva en beskrivning på den. Sen så ska jag, Lina, Helen och Jonas fortsätta med vårt radioprogram tror jag, och så ska jag skriva lite andra analyser som inte är klara. Men efter det så är jag klar med medieproduktionskursen, känns underbart!

Jag hade utvecklingssamtal idag, och fick veta att jag ligger ganska bra i allting. Jag har g i allting, vg i engelska och är precis på gränsen till mvg i svenska. Så jag ska prata med Lisbeth och fråga vad som behöver göras för att få ett mvg, det skulle ju inte skada att se det i betygen efteråt ;) Annars satt Björn (mentor) mest och pratade om projektarbetet i trean, vilket inte intresserar mig alls just nu. Jag vill bara börja med foto och graf nån jävla gång! :)

Jag låg och kollade på tv till typ fem, satte mig här en stund sedan syndade jag och gick till Netto. Jag har varit så djävulskt sugen på söta saker hela dagen, så en hel 200g schweitzernöt fick följa med mig hem! Förlåt att jag syndade, men man får faktiskt göra det den här veckan i månaden :)
Det enda som gäller nu är väl att fortsätta plugga lite på matten, ska plugga lite extra på procent, bråk och ekvationer eftersom att det är de sakerna jag har mest problem med. Nu blir det till att städa upp lite här, det ska ju vara fint också :) Puss.

Pluggish.

Jajemen, det är det som gäller idag. Idag blir det plugga, plugga, plugga! Jag har nämnligen nationellt prov i matte på onsdag, och jag ska klara det. Jag blev lite gladare idag på engelskan när jag fick reda på att jag fick VG på alla, observera alla, delar på nationella proven. Jag blev överlycklig!
Jag hoppas i alla fall på ett G i matte, då blir jag också överlycklig, haha. Men som sagt, pluggish mannen, jag ska bli smartast.
Jag ska också försöka fjäska lite för pappa. "Pappa, eftersom att jag fick VG på alla delar i engelskan, så borde faktiskt du köpa en mobil till mig!" Det funkar väl, eller hur? ;)

Nä, nu ska jag dra mig. Ha det braao.









Uppdatering 1 timme och 45 minuter senare:

Hahaha! Jag ska absolut inte klara nationella prov i matte. Det här ta mig fan omöjligt.

Oh no.

Söndag idag igen, inte alls kul. Jag orkar inte gå till skolan imorgon, jag har bara tråkiga lektioner hela dagen.
Matte - Engelska - Medieproduktionen.
På onsdag är det nationellt prov i matte också, det kommer ju verkligen gå bra. Hej hej IG :)

Igår tog jag det bara lugnt hemma med mamma, jag och Annie var ute och cyklade en runda också, men det var mest för att vi inte hade något bättre för oss. Jag gick till och med och la mig tidigt igår.
01.00 så var jag i säng, kollade lite på A walk to remember innan jag somnade, så oerhört fin film det där.

Om ungefär en timme så åker jag tillbaka till Växjö, tillbaka till vardagen. Jag ska träna, duscha, städa och plugga när jag kommer tillbaka. Jag ska förändra min vardag och inte bara sitta framför datorn, det är inte bra.
Och så ska jag bli bäst på matte.

Min mp3 har gått sönder på tal om annat, så jag ska leta kvitto också när jag kommer hem. Jag och pappa ska åka till media markt imorrn och se om vi kan få ut nån garanti på den, hoppas det! See you.

Klättra upp igen.

Jag har sovit skitdåligt inatt. Jag är jättetrött. Och det är tack vare det högljudda åskvädret som var inatt, och självklart alla mina konstiga drömmar. Mardrömmarna har börjat komma tillbaka igen, jag dog inatt igen. Jag orkar inte med de jobbiga nätterna mer, jag vill bara sova.

Jag har varit på ica med mami idag, vi köpte kladdkaka! Det är nästan så att jag ska ta mig en bit och sätta mig framför tvn nu. Eller på golvet kanske. Det var längesen jag satt på golvet, och bara satt. Det är ganska skönt. Jag spenderar min tid här framför datorn tillsammans med timbuktu, "the botten is nådd". Jag känner igen mig så jävla väl i texterna, speciellt med tanke på de helgerna som har varit nu den senaste tiden. Det är fan inte nyttigt, och jag måste sluta. Kan inte leva det livet som jag gör nu, det funkar inte.

Hejdå.



Lär mig aldrig av mina misstag.

Jag har precis insett en sak.. Jag har snart spenderat sex månader utav mitt liv till att tänka, gråta och låta mitt liv kretsa kring dig. Sex månader, sex värdelösa månader.

Du är nu borta, och det är med ett nöje.


=D

Helt slut.

Idag är jag helt jävla, totalt slut. Vi hade idrottsdag i skolan, och det resulterade i att vi gick 1,5 mil och gjorde en massa dumma samarbetsövningar. Jag var med på en, och vår grupp hoppade över de två sista och gick tillbaka till Strandbjörket istället. Aldrig mer att jag gör nått sånt, mina fötter är täckta utav blåsor. Underbar fredag.

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli sju. Då slutar mormor jobba och kommer hit, mamma har gjort en tacopaj som står i ugnen just nu och det luktar överallt. Jättegott ska det bli, I'm hungry! Jag sov i bussen hem också, så nu har jag en fruktansvärd nackspärr. Kan denna dagen bli värre? Ifall den blir det, ifall nånting händer så vill jag inte veta det. Jag orkar inte. Jag vill bara sova.

Igår så sov Annie hos mig, och vi spelade in en massa fula filmer. Men vi hade kul som fan, det är väl huvudsaken i allafall? Jag har alltid funderat på hur man stavar i allafall. Stavar man som jag gör, eller stavar man i alla fall? Eller kanske iallafall? Nej, jag har ingen aning faktiskt. Skriv om ni vet!

Jag lyssnar just nu på Wanda Jackson som vanligt, och känner mig allmänt rockabilly. Det enda som fattas är en cadillac och prickig kjol. Det är nästan så att man är sugen på att åka på cruising, men det blir väl nästa helg antar jag ;) hehe. Nä, nu ska jag väl gå och göra nån nytta, smörja in mina fötter eller så. Puss.



Regning onsdag.

Det känns verkligen inte som onsdag idag, mer som söndag. Som sagt var jag ju inte i skolan idag,
så därför underhöll jag mig istället med att baka och laga mat. Jag har precis tittat på Beetlejuice
också, en söt film av Tim Burton som också gjort The Nightmare Before Christmas, Corpse Bride,
Edward Scissorhand mm. Jag älskar typ alla hans filmer.

Jag har ju då bakat kladdkaka, den blev inte så vacker men den blev god som satan!



Jag har ju som sagt lagat mat idag också, och medan jag väntade på att
stekpannan skulle bli varm så underhöll jag mig själv genom att fota.




Nu ska jag strax sätta mig och titta på en till film, Cradle Of Fear, som är en skräckfilm. De
som skådespelar är alltså medlemmarna i Cradle Of Filth <3 Jag har sett halva förut, och jag
vet att det är värsta B-filmen, men det kan ju bli kul ändå ;)

Mobil köpes!

Okej, nu har min mobil lagt av helt. Så fort jag sätter i headsetet så stänger den av sig, så fort jag sätter i laddaren stänger den av sig, när jag pratar i telefon så piper det och tjuter hela tiden. Jag behöver alltså en ny mobil.
På grund utav min mobil så vaknade inte jag i tid i morse. Jag vaknade 09.20, och jag tänkte att om jag går till skolan så får jag en massa ogiltig frånvaro på mediekunskapen, så jag bestämde mig för att sjukanmäla mig istället. Hellre giltig frånvaro än ogiltig.

Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag. Jag har legat och tittat på barnkanalen och greys anatomy hela morgonen, jag har ätit frukost och nu sitter jag här. Jag funderar på att gå till Netto senare och handla grejer så att jag kan baka mig en kladdkaka. Det värsta är att det regnar, och jag vill gärna inte gå i regn, men men. Med musik i öronen och mössan så funkar allting. Jag ska också försöka plugga lite idag, lite matte och kolla på nån film utan text eller nått. Jag har nationella i engelska imorgon, och det SKA jag få bra betyg på.

Nä, nu ska jag platta luggen. See you.


Slowly changing.

Jag har suttit och funderat ett bra tag, och kommit fram till en massa saker. Jag har förändrats så oerhört mycket under de två år som har gått. Det är läskigt vad fort det går. Och det är inte bara bra att förändras såhär. Jag är så kluven just nu, jag vet inte vad jag vill, vem jag är eller hur jag vill ha nånting. Jag vill att det ska vara som förut! Jag vill vara den där glada Sanna som alltid hade humöret i topp, skrev miljoner smileysar på msn och alltid gick omkring med ett leende på läpparna.

Den Sannan har börjat försvinna mer och mer. Jag skrattar och ler fortfarande, eftersom att det är sån jag är, eller rättare sagt var.. Jag är verkligen inte samma person, och jag känner det själv. Jag fick ett sms som verkligen fick mig att tänka till, fick mig ledsen och fick mig att vilja att allting skulle vara som förut.

"Ibland önskar jag att du var mer som förut och jag är rädd att den jag lärde känna då inte finns kvar längre. Du var inte lika likgiltig och brydde dig mer, du var inte lika inåtstängd och du skulle aldrig sårat mig som du gjort de senaste året. Jag blir helt chockad när du berättar vissa saker nu. Undrar ofta vad egentligen som hänt med dig men jag vågar aldrig fråga. Jag vill inte göra dig upprörd. Jag hatar verkligen att jag är så fast i dig. Du är verkligen min drömtjej, jag har haft en hel del tjejer efter mig men jag har inte klarat av att göra något. Jag förstår inte varför jag pratar med dig, men mitt hopp om den sanna jag lärde känna försvinner mer och mer varje gång jag hör nått nytt."

Snälla, låt det bli som förut.. Låt mig bli av med den här masken som skyler mitt riktiga jag, som inte får mig att nå ut. Jag vill inte mer!

You're the one who should drown

Aldrig gör jag rätt. Det är alltid nått fel, det finns alltid nånting att klaga på. Vad mer kan du begära? Jag har gjort allt för att göra dig nöjd, jag ljuger ibland för dig för att slippa höra dina kränkande ord. För att slippa klagandet om hur fel allt är, om hur fel jag är. Om hur allting borde försvinna, inte finnas i din åsyn. Kan det verkligen vara så hemskt?

Regn.

Dagen började inte alls bra. Jag vaknade 08.30 utav ett sms, där Annie hade skrivit "när börjar vi?". Jag svarade "om 5 minuter!", så ni förstår nog att jag var lagom stressad. Jag hade alltså tryckt av telefonen istället för att trycka på snooze, så jag sov en timme till. Men det var ju skönt, och jag kom ungefär bara 15 minuter försent. Bra kämpat!

Dagen gick ganska fort, och jag och Annie vandrade till teknikum vid två eftersom Annie skulle skriva prov. Jag cyklade hem, hämtade pengar, tog bussen och väntade på Annie. Ner till stan, äta, handla sen hem. Och nu sitter jag här. Sen jag kom hem så har jag diskat och städat, så nu är faktiskt köket väldigt fint! Jag håller också på att ladda upp min reklamfilm som jag gjort på medieproduktionen innan jul, så jag visar den här snaaart. Den ska bara bearbetas.

Resten utav dagen består nog mest utav att ta det lugnt, nån film kanske och plugga matte och engelska. Jag har nationellt prov i engelska på torsdag, och nationellt i matte nästa vecka och jag vill gärna få bra betyg på båda.



Words are just words.

Words are just words, they get in my way.

Skola idag som bestod utav matte, nationellt prov i engelska och medieproduktion. Jag har blivit lite smartare, lite sur för att jag bara fick VG och skrattat lite på grund utav medieproduktionen.
Annars har min hjärna haft fullt upp hela dagen, tänkt alldeles för mycket. Resten utav dagen består utav diska, film och.. ja. Mycket mer blir det väl inte. Jag är trött.
Hej.

Paranoid

Varför har inte jag hennes röst? Jag vill med kunna!


1:a maj!

Idag ska man demonstrera, men det ska inte jag. Det enda jag kan demonstrera mot är att kvinnor blir nertryckta av männen i dagens samhälle. Jag är inte feminist, jag vill bara ha jämställdhet och att inte tjejer ska behöva höra alla hemska, nedlåtande och kränkande ord hela tiden! Exaktamenté!

Igår var det Valborg, och den firade jag tillsammans med Alice! Fast under dagen så var jag i stan med Desiree som det var jättelängesen jag träffade, hur trevligt som helst hade vi. Gick runt på stan, köpte grejer, satt på McDonalds osv. Vid halv ett åkte hon, och då kom Alice istället. Vi köpte också lite grejer, och sen hem till mig och färga håret, så nu har jag helsvart hår igen!

Runt 18.30 cyklade vi ut till arabybadet och det var inte alls kul där! Det var jag, alice och tre till. Men efter en stund kom Jonas och Oskar-na. Vi satt där en stund, och cyklade sedan ner mot stan. Vi gungade i Linnéparken, sen lyckades vi hamna på nån fest vid Båtmanstorget. Alla där var jättetrevliga, verkligen. Men sen så gick vi efter kanske två timmar, haha. Jonas åkte hem och Oskar-na försvann nån annanstans. Jag och Alice försvann till Linnéparken och deppade en timme eller två.
Helt plötsligt kom popparna och underhåll oss. Alice blev bästa vän och pratade om pop hela kvällen, jag fattade ingenting men det var trevligt ändå. Rökig lägenhet, så att det stack i ögonen, poppiga människor och lukten av rödvin trängdes tillsammans med doften utav cigarettrök. Jag luktar fortfarande rök.

Idag blir det lugnt. Imorrn blir det inte lika lugnt. Imorrn är det Rock Against Violence i Linnéparken, fett nice! Jag, Alice och Annie äger stan imorrn, för vi är bäst, right? Nu ska jag äta frukost.

RSS 2.0