Ensam hemma.

Japp, nu är jag ensam hemma. Mamma stack till jobbet för ungefär en timme sedan, och hon jobba enda till klockan sju ikväll. Jag får se vad jag hittar på idag, jag och Annie snackade om pizza igår men vi får se hur det blir med det. Annars får jag äta underbar kyckling och risgratäng, hehe.
Jag var alldeles nyss inne och hälsade på råttorna, de är så söta! Så här kommer lite bilder, just för söthetens skull :)







Misslyckad bild, men jag tycker den är så fruktansvärt söt!

Helvetesmorgon.

Jag gick och la mig runt ett igår, och tittade på Twilight. Jag somnade ganska fort, tack vare dagen som varit full av aktiviteter. Vad skönt att jag somnade, jag hade aldrig orkat med en helvetesnatt som innebar vrida och vända halva natten. 
Vid 07.15 vaknade jag av fruktansvärda magsmärtor, jag har seriöst aldrig varit med om något liknande. Det kändes som att någon låg inuti min mage och högg med en gaffel för att försöka komma ut. Det högg så mycket att jag inte kunda ligga stilla, utan var tvungen att ligga och "massera" med låren på magen, alltså med benen upp på väggen. Jag somnade efter många om och men, efter att jag hade legat och gråtit i ungefär 2 timmar. Nu när jag vaknade så har jag fortfarande ont, men inte alls lika mycket och nu sitter det istället nere i magen. Mamma tror att det är träningsvärk, jag tror att det är något allvarligt fel på mig och min mage, eller så har jag helt enkelt fått magknip eller magsår.
Nu ska jag duscha, resten av dagen ska jag inte göra någonting. Hej.


Bästa låten just nu ♥

I want to be free.

Jag har umgåtts med Annie idag, vi har solat och badat hela dagen och det har verkligen varit jätteskönt. Nu på kvällen spelade jag och Annie guitar hero, jag och Jacob sjöng singstar och senare så kollade vi allihopa på en konstig film, där Annie beskyllde mördarens föräldrar. Det var väl intressant. Jag cyklade hem, hade endast kjol och linne på mig, men höll ändå på att svettas ihjäl! Jag har bränt mig så fruktansvärt, så inatt blir det ingen sömn, underbart, verkligen. Och alla går mig på nerverna idag, jag klarar inte av folk nu ikväll. Stay away.

Jag har börjat tänka alldeles för mycket igen, för att verkligen försöka komma över det. Jag har tänkt på vad du har gjort, varför du gjorde det men jag kan verkligen inte förstå varför. Jag började lita på dig, började tycka om dig på allvar och så vidare. Men plötsligt, helt utan förvarning så trampar du ner mig, du krossar mig och mitt självförtroende totalt och jag faller hjälplös till botten. Och jag kunde inte komma upp, jag är inte uppe ännu. Jag har tagit mig en bit, men frågan är om jag verkligen litar på någon igen. Jag är så rädd att samma sak ska hända igen, att jag ska hamna på botten igen och kanske inte lyckas ta mig upp, aldrig mer. Det har gått sju månader, sju jävla månader, på lördag. När fan ska den här jävla idiotin i mitt huvud släppa, när ska jag förstå och gå vidare med mitt liv? Snälla hjälp mig nån, jag klarar inte av det här mycket längre till. 

Let me share every moment..

Nu sitter jag här vid min dator som vanligt, fast att det är sommarkväll och det är varmare än vad det har varit på länge. Jag tror nog att jag får skylla på knotten, det är de som gör det olidligt att sitta ute. Jag skulle så gärna vilja, men de äter verkligen upp mig.
Jag har väl inte skrivit sen i fredags tror jag? Hur som helst så var inte fredagen så innehållsrik. Jag och pappa låg på stranden en stund, men det blåste så fruktansvärt så efter en stund begav vi oss hem. Jag lagade mat och fixade, sedan kollade vi på film och jag gick nog och la mig ganska tidigt ändå. 
Lördagen väcktes jag av min kära pappa, som körde igång dammsugaren utanför mitt rum. Ett underbart sätt att vakna på! Hur som helst så klev jag upp, fixade frukost, fixade mig och sedan drog jag och pappa mot Åseda. Han skulle in och handla lite fort, och då kom Annie och hennes pappa och höll mig sällskap en stund. De hade köpt en pool som jag hoppas att jag får bada i någongång, som det var förr i tiden. Jag och Annie badade varje dag, hela somrarna. Förutom när hon var i Ludvika, och jag i norrland. Vi lyssnade på musik och badade, sov i stugan och hade allt möjligt för oss. Jag minns så väl när vi gjorde "musikvideo" till It's my life med Bon Jovi, och stod och spelade luftgitarr och slängde oss i vattnet, hahah. Så sjuka grejer hade vi för oss. Vi gick också i bara handduk genom hela Alstermo, för att jag skulle hem och äta. Vi nattbadade och gömde oss för hennes storebror, osv. Helt sjukt vad mycket minnen jag har med Annie, jag önskar att jag kunde komma ihåg alla och skriva upp.
Resten utav lördagen solade jag mest, vi grillade på kvällen och jag blev spyfärdig. Men fyfan vad gott det var! När jag vaknade i morse så var det bara frukost, sen ut i solen igen. Jag kollade också på King Kong tillsammans med Rasmus och Bea, riktigt spännande film ju! Jag har aldrig sett den förut, det trodde jag att jag hade, men icke sa nicke.
Pappa skjutsade hem mig och jag gick nästan direkt in och tittade till Henrik och Martinas råttor, och döpte om de till Majsan och Frank, så fruktansvärt söta! Senare kom Annie till mig, vi satt självklart och gullade med de. Vi satt på balkongen och snackade skit, mamma kom hem, jag åt lite, vi stack till Annie, hon åt, vi stack ut och nu sitter jag här. Som sagt, knotten och myggen äter upp mig, det är helt otroligt! Jag vill verkligen vara ute nu, när det är någorlunda varmt och torrt, så att man varken fryser eller blir blöt i röven.
Ursäkta att jag skriver om så ointressanta saker, men det händer inget intressant i mitt liv. Jag har fått lite solbränna, så nu svider det lite i ansiktet och på axlarna så vi får väl se hur det går i natt att sova. Men det ska nog inte bli några problem, hoppas jag! Jaja, jag ska försöka att göra den här bloggen intressantare. Men nu ska jag hitta någon film att titta på, puss ♥

Döende.

Japp, jag känner mig döende. Det är så jäkla varmt att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Pappa kom hem alldeles nyss så vi ska dra ner till Arabybadet och sola vårt fläsk en stund, om det blir alldeles för varmt så kan det nog hända att det blir ett bad också, men det får vi se då.
Hittills idag så har jag vaknat, ätit och handlat. Och nu alltså till stranden. See you.

Sommarplåga.

Jag lyssnar på Rix Fm nu och de ska utse sommarens plåga, det står mellan Arash, Milow och Ola. Jag tycker inte att någon utav de ska vara årets sommarplåga, men i så fall röstar jag ju helt klart på Milow! I'm tired of using technology (8)
Hur som helst, nu har jag plockat upp, eller ja allt ligger i sängen än så länge, dammat, dammsugit och skurat. Det luktar gott, och det ser mycket mycket fräschare ut. Dammråttorna är borta i alla fall, haha. För övrigt håller jag på att förändras till en svettpöl, det är så jäkla varmt här! Jag läste på SMHI att det skulle bli runt 28 grader på måndag, då håller jag nog mig inne. Jag ska försöka få pappa att skjutsa mig till Alstermo på söndag, eftersom att Henrik (kusin) och Martina är på Kreta, och då tar mamma hand om deras råttor. Så därför måste jag ju hem och titta lite på de, kela lite med de och kanske smuggla in de i mitt rum, hehe. Jag vill verkligen ha dansmöss, så söta!
Nu ska jag plocka in alla kläder som ligger i sängen, och sedan måste jag nog hoppa in i duschen. Det är alldeles för varmt för att kunna leva! Jag har fläkten på fullt ös, eftersom att om jag har fönstret öppet så flyger hela mitt rum iväg, det blåser ju så mycket ute. Och om en timme kommer pappa hem, och ikväll ska jag umgås med honom för första gången sedan i tisdags förra veckan! Det är ju inte klokt. Men men, jag lär väl skriva här någon mer gång :)


Don't you cry tonight.

Jaha, då var jag hemma igen. Har varit på en snabbvisit i Kalmar hastigt och lustigt. Men det var trevligt, jag var hos min kära kusin Sandra. Vid 15.00 skriver hon på msn, "kom till mig nu idag, Alex åker till Stockholm och jag vill inte vara ensam!". Jag kollar tågtiderna, och redan vid 17.00 sitter jag på tåget som ska ta mig till Kalmar. Det var en lång och tråkig resa, jag satt på de sätena där folk utan särskilda platser sitter. Så det var två barnvagnar, tre backpackers, två kineser, en fjortis, en emotionell person och sedan jag. Det var trevligt. Det luktade illa. Usch.
Jag kom hur som helst fram till Kalmar vid 18.00, då åkte jag och Sandra och handlade på alla möjliga affärer. Sessan (bild senare) skulle såklart sitta i mitt knä, slicka mig på händerna, munne, kinden, osv. heeela tiden. Det är en hund. Sedan hem, laga mat och sätta oss och kolla på tv. Det blev ganska tidigt i säng, eftersom att både jag och Sandra var trötta. Vi låg och kollade på ett avsnitt av någon ny serie också, men tillslut somnade vi båda två.
Vaknade, upp och sätta sig och äta frukost och kolla på tv. Efter en stund fick vi nog av det, och bestämde oss för att fota lite. Vi gjorde oss iordning, och sedan var det fototime. Jag fotade Sandra eftersom att jag inte kände mig så vacker. Det blev ett par riktigt bra bilder, hon är så fruktansvärt söt! Så det kommer snart upp bilder här, jag hade bara tänkt att skriva klart ^^
Sedan hämta hennes kompis Linda på stationen, då jag även passade på att köpa biljett hem, sedan hem till henne och sist men inte minst till badet. Vi låg där i knappt en timme, det blåste något fruktansvärt så vi bestämde oss för att skita i det och åkte hem istället. Hem, laga mat, laga jordgubbspaj. Sedan låg vi där som två knubbsälar, mätta av all mat. OMG! 228999 kalorier, nu måste jag gå på vattendiet i en vecka! .. Ironi.
Hem med tåget vid 21.06, så där satt jag och lyssnade på musik och hann till och med se solnedgången. Jag hade tänkt att ta fram kameran, men konduktören distraherade mig så det blev inte så. Hur som helst så var jag framme i stan 22.12, hann precis med bussen hem och nu sitter jag här. Alldeles strax ska jag steka mig ett ägg och äta en macka. Fast jag ätit så är jag sugen på mer, mer, mer! Så ja, ägg blir det. Ska bara gå och sätta igång plattan sedan kommer jag tillbaka och lägger in bilder. Men vi hööörs. Hej!


Jag och Sessan.


Min fina kusin Sandra :)


Vi var en sväng vid havet också.

Bakom mina solglasögon.

Sommarkänsla på hög nivå. Och det är varmt, jättevarmt hos mig. Jag har suttit på balkongen och solat min kropp, så nu är jag kräft-Sanna igen, men det är väl gött antar jag. Ikväll tycker Alice att jag ska följa med till Gustav, men jag vet inte riktigt om jag vill det. Det känns som att det var år och dar sedan jag träffade pappa, men han ska ju ändå sova eftersom att han ska jobba i morgon så det är väl lika bra att följa med, haha. 
Jag och mamma ska snart äta, sen så ska jag åka till Växjö. Jag vet inte om jag vill åka till Växjö, jag har liksom ingenting att göra där känns det som. Fast jag kan ju alltid gå och fönstershoppa och känna mig i cool i mina solglasögon. Eller så kan jag alltid ta mig ner till Arabybadet eller Evedal och sitta där och kolla på alla människor. Äh, nu bara babblar jag. Jag är uttråkad och har ont i magen. hejdå.




Life's A Bitch.

Idag kommer det inte att stå något intressant alls här, för jag har inte gjort något intressant alls.
Jag vaknade första gången vid 05.40 och trodde inte på att klockan var så mycket, jag var helt bäng i huvudet. Så jag trodde att klockan var typ fyra, och tänkte 'men nu kan jag sova länge till'. Vid 11.00 kommer mamma in i mitt rum och säger 'nu är klockan 11, om en timme åker vi till kalmar'. Så det var bara att ta sig upp ur den förbannat sköna, varma och alldeles perfekta sängen. Toaletten, klä på sig, göra sig iordning och sen iväg. Dock hann jag inte med håret, så det såg förjävligt ut. Men jag upptäckte att det inte gjort någonting, det blåste satan i Kalmar.
Jag satt där i en solstol, en såndär uppfällbar som man kan köpa på Ica, ni vet, och sov i solen ungefär i 3 timmar. Ja, vi var alltså på travet och mormor och Ola (morbror) spelade hejvilt. Mamma spelade väl sådär 2 gånger, och vann ungefär 50 spänn, haha. Men som sagt, jag satt där och sov och lyckades självklart bränna mig i solen. Runt 17.00 började vår resa hemåt, och vid ungefär 17.45 var vi ute från parkeringen. Mjo, det var en jävla massa bilar. Vi kom tillslut till Nybro, där det blev McDonalds, och sedan hem direkt. Väl hemma så blev det dator, film och smsade, ungefär. Och nu sitter jag här.
Egentligen skulle Pierre kommit hit, eftersom att han inte har någonstans att sova. Men jag vet inte hur det blir med det, mamma skulle ju inte direkt gå med på det. Men men, det är så det är. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, hämta mer cola och sen kanske dö ännu mer utav uttråkning.
Äh, det här är bra tradigt. Hej.

Inte min grej.

Nej, midsommar är verkligen inte min grej, jag tycker det är alldeles för överskattat. Jag menar, festa kan man väl göra vilken helg som helst under sommaren, varför just när är alla andra gör det? Jag sitter hellre hemma med släkten, umgås lite och sedan umgås med nån kompis, istället för att vara ute och festa och kanske göra ett antal dumma saker. Visst, jag tycker att det är kul att festa, men nu när släkten är samlad så är det väl lika bra att umgås istället för att vara med sina kompisar som man ändå är med varje helg? Nej, midsommar ska vara lugn - i alla fall för min del!

Så idag har jag bara tagit det lugnt. Jag vaknade vid ungefär 12, och väntade på att mamma skulle komma hem. Hon kom hem runt 2 och berättade att vid 3 skulle vi till mormor och äta. Så jag kastade mig in i duschen och fixade mig, och sedan åkte vi. Väl där bjöds det på sill och potäter! Det är inte riktigt min grej, men det slank ner. Sedan bänkade jag mig framför tvn, och min farbror gick in till sig och kollade på fotbollen. Några timmar senare, när fotbollen var slut, så åt vi jordgubbstårta och blev allmänt feta. Men det är gött, det är så det ska vara!
Sedan kom jag hem, umgick med Annie och vi cyklade omkring, fotade och satt och snackade skit tills vi frös rövarna av oss och blev uppätna av alla myggor, då stack vi hem. Mysigt, mysigt.
Och nu sitter jag här, skriver blogg och pratar i telefon. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, är allmänt uttråkad.. På söndag blir det kalmar i alla fall, umgås lite mer med släkten.
Nej, nu ska jag inte tråka ut er mer. Ha't!

Svek.

Det känns som att jag sviker och begår misstag gång på gång.. Förlåt?


Jag är frivillig!

Jag läste precis en artikel i Klick om Robert Pattinson och Kirsten Stewart. Där stod det att Robert tycker inte om all uppmärksamhet och helst vill hoppa av hela filmgrejen och bli trubadur på någon bar. Också att han inte kan förstå vad alla ser i honom, för att han har så fruktansvärt dåligt självförtroende. Jag kan gärna ta honom om ingen annan vill ha honom!
Jag menar, visst det är media och de kan vrida och vända på allting hur mycket som helst, men om det nu är sant så tycker jag det är bra. Då finns det i alla fall en stjärna som inte har låtit kändisskapet ta över. Och det tycker jag är skönt, att se att även skådespelare, artister och andra kända är helt normala och inte vill ha uppmärksamhet hela tiden. Det är så jag tror att en förebild ska vara, om man nu har någon sådan inom kändisvärlden. Inte någon som Paris Hilton, som lever på kändisfester, gör egna tvprogram för att hitta en ny bästa kompis. Det är bara sjukt.

Jag dammsuger idag i alla fall, det ser inte så bra ut här, men det är ju så det är ibland. Vi måste få det att funka. Jag ska också höra av mig till Annie och fråga ifall hon vill umgås lite med mig. Hejs.

För mycket.

Japp, jag tycker världen börjar bli alldeles för mycket. Det är skönhetsideal, vikt, utseende, kändisskap osv. Alla vill vara störst, bäst, vackrast och smalast! Eller tvärtom, fetast. Jag kom hem för en stund sedan och mamma satt och tittade på tv, jag gick in i tvrummet för att se vad hon tittade på. Det var Generation Fett på trean, och jag blev så upprörd. Det var en kvinna, i kanske 30-40-årsåldern, och hennes man hade verkligen hjärntvättat henne. Han ville att hon skulle bli den fetaste kvinnan i världen, för att han gillade det. Och nu hade han alltså berättat alla fördelar (om det finns några) för henne, om hon skulle bli den fetaste kvinnan i världen. Jag slår vad om att han inte bryr sig ett skit om hennes hälsa, om hur hon mår och känner sig, bara för att han tänder på fett. Och det jag blir mest arg över, det är att hon går med på det. Att hon går med på att bli världens fetaste kvinna bara för att hennes man ska känna sig nöjd och tillfredsställd, och få ett stort utrymme i media. Nej! Nu tycker jag vi slutar med den här skiten, kan inte alla bara vara som de vill, istället för att andra ska styra och bestämma?

Idag, vad har jag gjort idag? Jag har vaknat, ätit frukost och sedan gjort mig iordning. Jag och Alice gick ner till stan runt kvart i tre, och vi var nere typ kvart över tre. Vi träffade Nicolina och hennes kompis och snackade lite med de, innan vi gick och letade klänning åt Alice. Hon hittade en fin på indiska, men köpte den inte.
Sedan tog jag bussen hem, och satt och lyssnade på musik och radio i bussen och funderade lite allmänt över livet. Vad jag kom fram till, det är inte intressant.
Jag kom hem och umgicks med Annie, vi gick till Ica och umgicks sen efter det. Vi kommer in på så många olika samtalsämnen jag och Annie. Det kan vara allt från gamla minnen, till Hitler, till skolan och framför allt hur framtiden kommer bli. Foto, skriva, egen tidning, eget företag osv. Jag och Annie pratar nästan alltid om framtiden, det är intressant.
Jag har några drömmar här i livet, och jag hoppas verkligen att några av de slår in. Fast jag vågar nästan inte drömma om vad jag kommer att göra i framtiden, jag kan bli så besviken.
  • Bli något stort. Artist, författare, fotograf, journalist, you name it.
  • Flytta till Storbritannien, helst Irland eller Skottland.
  • Köpa ett gammalt, fallfärdigt hus som jag renoverar helt på nytt. Med egna händer.
  • Få friska och krya barn, som får ett långt och lyckligt liv.
Ja, det är väl det som är först och främst. Jag vill ju självklart också att min nuvarande familj och mina vänner är lyckliga, friska och kommer att ha ett alldeles underbart liv. Jag läste om hur jungfrun skulle vara, och det stämmer så oerhört bra in på mig. Hypokondrisk, ett starkt behov utav att hjälpa andra, lugn, pedantisk, pryd och återhållsam Japp, det är sådan jag är. Så nu vet ni det också.
Eftersom att jag är hos mamma så ska jag installera the sims här också så att jag har någonting att göra under nätterna och de dagarna det regnar hysteriskt utanför. Jag pratar med en kille på msn och andra världskriget, och det är så intressant tycker jag. Jag vill åka till Auswitch och titta på allting, så imorgon (eller någon dag) så ska jag och Annie ta och kolla på Schindlers list och lida lite med de stackars judarna! 
Nej, nu blir det här alldeles för långt. Förresten kommer det snart en bild som jag och Annie var ute och tog förut, på den väldigt blöta ängen! De blev helt okej, ska bara föra in de från kameran. Men ni får ha det så bra, i morgon kommer det väl ett till blogginlägg om allting mellan himmel och jord, ursäkta att jag flöt iväg så. Godnatt!



Mjö.

Jag har så förbannat tråkigt, så jag kan ju skriva ett blogginlägg till och berätta vad jag har gjort sen jag skrev sist. Jätteintressant, eller hur? Anyway, sen jag kom hem och åt middag så har jag bara suttit här, och för ungefär 1 timme sen gick jag ut tillsammans med Alice. Jag kom dit ungefär 10 minuter före henne, så jag satte mig på trappan och blev blöt i röven. För helt utan min vetskap så hade det regnat medan jag satt här, jättekul va. Men där satt vi och snackade skit i ungefär 20 minuter, sen frös vi och jag hade ont i magen, så vi gick hem. Och nu sitter jag här igen.

Jag menar, jag kan ju inte gå och lägga mig ännu, då vaknar jag typ 8 i morgon. Jag har kommit på att jag behöver 10 timmars sömn för att känna mig utvilad. 10 timmar känns väldigt lång tid, tänk då på stackars Edward som satt och tittade på Bella i 10 timmar. Det måste ju vart skittråkigt, för hur intressant kan sovande person vara? Nej, jag tycker det är ganska tråkigt att kolla på personer som sover.
Hur som helst. I morgon ska jag till Alstermo, och jag och Annie har bestämt att om det är fint väder så ska vi cykla till Älghult och grilla choklad, visst låter det mysigt? :) Jag tycker det i alla fall. Där ska vi sitta och götta oss lite, och så får vi hoppas på att det är sol och bra musik på min mobil, annars blir det inte så kul :(

Nej, nu ska jag inte dra ut längre på detta dryga inlägg. Jag har bara så extremt tråkigt, det är därför. Jag kanske ska lägga mig och läsa lite, vi hörs.

Let your water fall.

Bah, mina ben är totalt döda, och samma sak är det med min cykel. Den håller verkligen på att ge upp, så jag ska säga till pappa att han får gå ut och pumpa till den lite. Jag kan ju inte cykla runt på en cykel som låter jättemycket och som det är jättedåligt med luft i däcken på.
Hur som helst så har jag och Alice cyklat runt och fotat överallt idag. Vi cyklade först till vattentornet här på Hov och fotade, sedan mot Teleborg och vattentornet där. Vägen dit var krånglig, och helt plötsligt ville inte Alice fortsätta cykla på cykelvägen så vi svängde ut mot vägen - vilket var dumt gjort. Bilarna tutade och det var jobbigt att cykla i rondeller osv. Men vi kom till slut fram till vattentornet, där vi satte oss och lät och fotade.
Efter det blev det glass och dricka på ICA vid Teleborg Centrum, det var väldigt gott kan jag lova! Solen stekte hela tiden, så inte undra på att man var trött och uttorkad. Efter nya krafter så begav vi oss mot Teleborg slott, vilket också var en utmaning. Vi cyklade runt lite överallt i Campus områdena, vid Universitet och lite sådär, men till slut kom vi dit. Vi fotade lite utanför först, men sen kom vi på att man kunde gå in - sagt och gjort.
Jag trodde att det skulle vara mycket coolare, men det såg bara ut som ett väldigt dyrt hus. Vi hittade till och med en tv och dvd i ett gammalt skåp - jag trodde inte de var så moderna för 100 år sedan! I alla fall, det var trevligt där inne. Och sedan begav vi oss till stan, h&m, och sedan hemåt. När jag väl kom hem så började jag laga mat, sedan kom pappa och vi åt. Nu sitter jag bara här och latar mig och väntar på att Alice ska få mig att umgås med henne, jag tror att hon bakar cupcakes. Vi pratade om vattenpipa och så, men jag vet inte hur det blir med det. Vi får se helt enkelt. Jag hoppas inte att det blir hela kvällen framför datorn, jag tröttnar så lätt!

Nu ska jag i alla fall städa upp lite här, rensa kameran och sedan får vi se. Ha't :D


Save Yourself.

Åh, det är verkligen jätteskönt med sommarlov. Idag när jag vaknade så stod klockan på 10.47, och den underbara känslan att kunna ligga kvar och dra sig. Solen tittade in genom persinnerna och gjorde avtryck på min garderob. Det som var mest underbart, var att jag kände mig utvilad. Utvilad, för en gångs skull. Jag har nog inte varit utvilad sen jullovet, ungefär. Det var verkligen jätteskönt, och jag vill känna mig utvilad hela lovet.

Dagen började som sagt jättebra, och jag spenderade nästan hela dagen framför datorn, men också mycket framför pianot. Jag och pappa åkte och handlade lite, sen när vi kom hem så skalade jag potatis och gjorde sallad. Idag blev det potatis, sallad och tacobiffar, mums. Jag älskar pappas tacobiffar, finns inget godare. Camilla kom också och åt, hon hade varit inne i stan idag och köpt en massa saker till det nya huset. Hennes hus blir verkligen jättefint, det passar henne så bra. Alla tapeter, golv, färger och sånt, det skriker verkligen Camilla. Jag vill också köpa ett mysigt hus att renovera, precis som jag vill ha det.

När jag hade ätit så bestämde jag och Alice att vi skulle ge oss ut på en liten cykeltur ut till Norremark. Vi satte oss vid McDonalds och åt varsin glass och paj, vi lekte även i rutschkanan. Det var roligt, även om målgruppen var från 5 - 12, hehe. Efter det gick vi in på Coop och tittade lite på saker, det slutade med att Alice köpte en cola. Vi cyklade upp till elljusspåret och gick ett varv där, ungefär 2,5 kilometer. Det var alldeles lagom och väldigt skönt att gå, men sedan övertog myggorna våra ben så vi cyklade mot Evedal.
Väl på Evedal så hittade vi en tänd grill, så vi satt där och värmde oss lite sedan började vi klättra upp i hopptornet som var väldigt högt idag! Jag vågade bara gå upp till första avsatsen, det kändes verkligen inte bra i magen om jag skulle klättra mer. Jag vet inte om det kan bero på vad som hände med Malin. Men i alla fall så stod vi där en stund och kollade mot solens sista strålar. Vi satt även på bryggan en stund, Alice doppade fötterna, jag satt och slogs mot myggen och vi hade en massa konversationer om allt möjligt. Precis som det ska vara en sommarkväll.

Jag kom hem runt kvart i tolv, och sedan dess har jag fixat mackor, pratat med pappa och inte gjort så mycket mer faktiskt. Kollat runt lite på bilddagboken som vanligt. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra i natt, jag är inte trött och har inga planer alls. Det blir nog datorn, msn och det kan hända att det blir en del sims 3, heh. Jag har även lust att skriva någonting, men jag ger upp så lätt. Ja, vi får se hur det blir med det. Ha det så bra! ♥

Roligaste blogginlägget någonsin.

Jag är uttråkad.

Jag är uttråkad som fan.

Jag är så uttråkad så att det knappt finns.

Jag vill inte ha sommarlov.

Jag kommer ändå bara sitta vid datorn.

Jag känner för att döda någon.

Jag tror inte det här kommer bli den bästa sommaren.

Jag kommer att vara fattig.

Jag kommer inte att umgås med nån.

Men fuck it.

Kallt.

Idag är världen kall, och jag har varit uppe sen halv åtta, det ni! Jag kom hem vid ungefär halv tre, hamnade i säng runt halv fyra och sen upp vid halv åtta. Jag är inte så pigg och allert idag, if you know what I mean. Jag var nämnligen på "övningskörsningskurs" som jag säger, eftersom att jag inte vet vad det heter. Det var inte alls kul. Det var bara segt, tråkigt och jag ville mest hem och sova. Men nu har jag i alla fall gjort det!

Igår var det skolavslutning, gutt som fan! Jag kunde knappt gå i mina skor, men vad gör det om 100 år? De är ju snygga i alla fall, det är ju huvudsaken. Vi samlades i kyrkan och satt där och lyssnade på estet som sjöng, sedan ut ur kyrkan och stå där och prata med alla mina trevliga klasskompisar! Maria E var gladast, haha. Det blev klassfoto, kramkalas och en jädra massa "glad sommar!". Det är tur att jag har en sån bra klass, annars vet jag inte om det hade varit så bra. Ja, det säger ju sig självt.
Efter det gick jag och Annie hem till Helen och fixade med hennes dator, sen gick Annie och istället kom Alice. Jag och Alice gick och åt, sedan tillbaka till Helen och fixade klart. Bussen hem till Alice och fixa med hennes dator, sen gick jag hem och umgicks med min far en liten stund. När vi hade ätit och så, då stack jag iväg igen för att träffa Alice. Vi cyklade ner till stan, men det regnade överallt så vi kontaktade Helen och Nicolina, de var vid Trummen men påväg till oss. Vi satt och väntade och då kom cpbarn, men de försvann.
Efter ett tag kom Helen och Nicolina, och båda var väääldigt onyktra, haha. Men det var bara kul! Vi letade toalett i sjukhusets parkeringshus, men vi fick istället kissa i parkeringshuset. Snyggt om de har fyra, inte helt nyktra tjejer som kissar i ett parkeringshus, inspelat! Det skulle vara någonting. Jag ska ringa till sjukhuset och ge ett förslag om att skicka in till Americas Funniest Homevideos, mohah.
Resten av kvällen är tyvärr suddig. Men jag minns att vi bar våra cyklar upp för en jävla massa trappor, att vi träffade massor utav folk som jag inte känner alls, men jag har numret till ungefär hälften utav de. Jag har ett bitmärke i axeln, och jag gissar på att det är Alice som är skyldig till det. Jag minns också att jag inte såg någonting när jag cyklade hem!

Men nu är det sommarlov, och det kunde inte firas på ett bättre sätt. Jo, det kunde det iof. Med mer folk, sol och.. inte så mycket fylla. Den här sommaren ska bli den bästa sommaren, för jag orkar inte med fler skitsomrar! Jag vill ha den bästa sommaren någonsin i år.
Min sommar består utav Öland, Sonisphere, norrland och jag hoppas även på massa, massa sol och trevligt folk! Just nu regnar det ute och jag sitter här inne och fryser, spelar the sims och ska strax ta mig en varm och skön dusch. Inte fan kan man tro att det är 13e juni idag. Helen fyller år idag, Grattis på 17-årsdagen Helen!
Anyway, vi hörs. Ha't.






Boom Boom Pow

Japp, jag är alltså förälskad i den låten just nu. Boom boom pow med black eyed peas, även fast att det inte alls är min musiksmak egentligen. Men den är djävulskt bra och man blir.. pepp av den. I like.
I förra inlägget skrev jag att det inte var mer skola för min del, men Annie ringde och berättade att vi inte hade någon engelska imorgon, så om jag gick på svenska lektionen idag istället så var vi helt lediga imorrn. Sagt och gjort, jag, Annie och Carl satt där på svenska lektionen med ett blankt papper mellan oss. Det var frågesport som gällde. Det gick väl sådär tyckte jag, Annie gick vid 12.15 så det var bara jag och Carl kvar i slutet. Men ändå, utan Annies brillianta insats, så vann vi hela skiten! Gutt det. Då vet vi det till nästa gång, att jag, Carl och Annie är ett bra team.

Jag kom hem runt 12.40, och självklart satte jag mig och spelade the sims, och det är vad jag har gjort idag. Jag visade mina nya skor för pappa, till och med han tyckte att de var snygga! "De var snygga, men vilken hög klack!" "Mina rosa har högre." "Haha, okej då." Jag slänger upp en bild på de snart.
Som sagt, the sims hela dagen. Pappa kom hem runt fem och gjorde lite mat, äcklig mat. Så jag petade i mig ett par potatisar och drack vatten, sedan fick det va. Nu har jag tagit mig en panodil på grund utav min äckliga huvudvärk, usch usch. Jag ska nog lägga mig och titta på tv lite, låta ögonen vila.
Aja, anyway så är jag helt ensam hemma imorgon. Pappa åker och jobbar vid 06.45, sedan kommer han inte hem förrän 15.00 på fredagen. Snällt! Bara för att jag är ledig hela dagen så ska han inte ens komma hem på kvällen. Aja, jag får väl se vart den dagen leder. Jag har en aning om the sims..
Nu ska jag klä på mig, eftersom jag precis kom ut ur duschen. Jag funderar på att gå en runda eller någonting, men vi får se. See you.


Jag är kär, ännu en gång ♥

Lagom onödigt.

Jag klev upp vid 06.15 idag, helt utan anledning. Jag tog 7-bussen till skolan, eftersom att jag var i Alstermo och kom 30 minuter försent till Mediekunskapen för att höra "Du vet ju dina betyg och allt, det räcker med att du skriver en utvärdering om kursen sen är det okej att gå". Jag skrev den där utvärderingen, för att sedan vänta in svenskan som börjar 11.30. Jag var klar vid 09.00.
Vi pratade med Lisbeth, och kom överens om att vi skippar svenskan idag och tar det imorrn istället. Så nu är klockan 10.26 och jag är redan hemma. Imorgon har jag sovmorgon till 09.50, det är ju gutt. Ja, det finns väl inte så mycket mer att säga.

Blö.

Nyss hade jag jättelust att skriva blogg, men nu känner jag inte för det längre. Det gick över på en sekund, jag tror att jag ska gå och lägga mig istället. Det räcker med att säga att det har varit en lång dag, och SJ kan ta och skjuta sig i pungen. Idioter. I alla fall, så är det. Och jag har en massa elaka tankar i huvudet nu, så jag ska lägga mig och tänka på den fina skolavslutningen på fredag. Men självklart så kommer min hjärna självmant att mata de där bilderna, minnena och de fina stunderna om och om igen. Som vanligt. Precis som det är varenda jävla kväll. Fuck.

Blä.

Det är söndag idag, och det känns som en riktig jävla söndag. Jag har huvudvärk, är allmänt trött och seg och vill helst bara sova bort hela dagen. Jag har ont i halsen också, men jag kan ju inte dricka te eftersom att det är varmt ute, och då svettas jag ihjäl. Jag svettas ihjäl, och smälter ihop till en liten fettpöl, ungefär. Vid 12.30 tog jag bussen tillbaka till Växjö, det känns ändå ganska skönt att bo här på heltid. Med tanke på hur rastlös och uttråkad jag var igår i Alstermo, så kan Växjö vara bra för mig. Iof gör jag inte så mycket om dagarna, men om jag känner för det så kan jag cykla ner i stan och fönstershoppa. Det kan ju alltid vara roligt.

I helgen var jag i Alstermo, därav har jag inte skrivit någonting. Vår datorskärm är sönder, så jag såg nästan ingenting alls, jag kände mig helt inne i dimman när jag försökte sitta vid datorn. Suddigt värre. Eller jag kanske var hög, vad vet jag? I alla fall så har jag framför allt umgåtts med Annie, och det har ju varit trevligt. Vi har gjort det gamla vanliga - cyklat, snackat skit, suttit ute och kollat på film. I det stora hela. Igår kollade jag och mamma på Tal till nationen med Magnus Betnér, och jag tror seriöst att han är min gud. Han har så jävla rätt, så jävla rätt.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Jag sitter och läser Martina Haags bok, och funderar på att ta en panodil och lägga mig och kolla på tv eller någonting. Eller sova. Eller jag vet inte. Kanske gå ut och gå en runda? Det skulle vara någonting! .. Fast jag har bara dålig musik på mobilen, och rix fm och mix megapol är överskattat. P3 kanske? Nej, det kommer vara en massa om valet och blabla, det är jag inte ett dugg intresserad utav.
Jag ska sitta här och försöka installera the sims tills jag går och lägger mig, för det är väl så det kommer bli. Jag kommer att bli förbannad, skrika och ha mig, pappa kommer väl hem runt sådär 6-7 och blir på dåligt humör när jag tjatar om att han ska hjälpa mig.
Äh, nu ska jag hålla käften. hejdå.

Kort dag.

Skolan varade bara mellan 10 och 12 idag, så jag hade sovmorgon! Jag hade planerat att sova till 9, men vaknade vid 8 och tur var väl det! När jag kollar ut genom fönstret vid 9.15 så ser jag att min cykel inte är där och kommer på att den står vid skolan. Och eftersom att det tar 15 minuter att gå så var jag tvungen att gå redan vid halv. Så engelska och tittade på film, sen svenska och hade betygssamtal. "Du måste bara bli mer muntlig, annars ligger du på ett mvg. Men jag ger dig ett jättestarkt vg, men kom ihåg att vara mer muntlig". Samma visa varje gång, jag är inte byggd för att vara muntlig. Jag är skriftlig, that's it.

Jag kom hem och gick till Netto med Alice, köpte chips och choklad. Alice köpte chips, två chokladkakor och singoalla. Hon sa att hon var sugen på allt, men med tanke på hur förkyld och sjuk som hon är så kan hon ju knappast känna någon smak, tänkte jag. Men jag sa inget. Jag kom hem och gjorde en omelett som blev helt okej god, förutom att jag glömde krydda i själva smeten så jag fick salta efteråt. På en del ställen var det jättesalt, andra smakade det ingenting. Jag kollade på Coraline som var en jättemysig film, samma som har gjort The nightmare before christmas, corpse bride, edwrad scissorhand, betleejuice, you name it. Jag gillade den skarpt, så jag måste nog se den snart igen.

Nu har jag suttit vid datorn i massor av timmar, ungefär 2. Så jag ska göra klart mediekunskapen, lägga in ALL det nytvättade i garderoben. Jag ska till och med vika det, det blir så jäkla skrynkligt jämt, jag förstår inte varför. Haha. Jag måste bara berätta, jag läser Hemma hos Martina, av Martina Haag. Och jag började skratta högt för mig själv när jag läste, så jäkla rolig är hon! Det skrattat framkallade till och med tårar, så roligt var det. Jag måste skriva en del saker jag skrattade åt

"Att komma ihåg till nästa liv:
Skaffa inte katt! Särskilt inte två stycken som är hungriga på natten! Och särskilt inte en randig sort som i och för sig är väldigt gosig men som har det starkaste mjauandet i världshistorien! Som en såndär fartygstuta. Omöjligt att sova sig igenom. Inte ens med dubbla kuddar över huvudet. Den andra sorten, liten, gråvit och vindögd, har som specialitet att knöka in sig under täcket och bita barnen i benen så dom skriker. Så då måste man gå upp och köra ut dom i trädgården. Katterna alltså"
Det som är kursivt kan jag inte sluta garva åt "bita barnen i benen så dom skriker", haha

"Jag kan känna mig så jäkla taskig, men jag tycker att det är så tråkigt att leka med mina barn så jag blir helt tokig. Bara jag har lekt pärlfiskare eller att vi är kattungar i en minut så säger jag att nej nu måste jag gå och leta reda på stektermometern och så smiter jag därifrån"

Nej, nu måste jag fortsätta läsa! Ha det!



30 minuter senare.

Jag hittade en till rolig sak!
"Jag sover enormt konstigt på nätterna. Drömmer att jag föder en rödlök. Doktorn säger att det var tur för mig att jag fick en lökförlossning, för dom är extra lätta. Jag blir lite besviken, hade ju hoppats på att det skulle vara en unge. Men då börjar doktorn att skala löken och längst därinne ligger en liten bebi. Och sen, fjong! Vaknar jag mitt i natten av att mitt högerben står rakt ut. I värsta sendragskrampen. Och det gör skitont. Var och varannan natt väcks jag av mitt eget ben. Helt knäppt. Vad ska det vara bra för? Drömmer att jag föder världens minsta bebi. Den är liten som en Barbiesko. Och det är så svårt att veta var jag har gjort av den för den är så lättborttappad. Och hur ska den amma? Jag lägger den uppe på bröstvårtan ett litet tag. Nej, nu trillade den ner i gruset. Får försiktigt krafsa mig igenom gruset, sten för sten, för att leta rätt på den igen. Är helt slut när jag vaknar"

Det kursiva är det roligaste. Hahaha, nu gråter jag igen.

Slut.

Nu känns det som att den här dagen är slut, för jag är så fruktansvärt trött idag igen. Jag gick i skolan till 12.40, sedan ner till stan och hänga på McDonalds en stund. Både jag och Annie vet att vi är oerhört tuffa som hänger där. Sedan ner mot stan, på bussen till Åseda och jag somnade självklart redan efter 10 minuter. Jag vaknade igen när det var cirka 5 minuter kvar av resan, jag vaknade av att battieriet till min mobil pep jättehögt i mina öron.
När jag hoppade ur bussen och gick mot kulturskolan, så börjar det båsa jättemycket och jag ser hur mörkmörk blåa moln kommer och anfaller himlen över mig. Himlen öppnar sig helt plötsligt, och POFF!, så har vi en dyngsur Sanna. Jag satte mig inne på kulturskolan och läste lite tidningar, lyssnade på musik, kollade läget, och gick på toaletten. Allt det hann jag gör på 30 minuter, sedan var det äntligen min tur att ha lektion.
Jag spelade upp första låten, som jag hade övat mest på. Jag kan i stort sett hela, det var bara vissa delar av låten som fortfarande inte flöt så bra. Men när jag satte det sista c:et, så tittade jag på Frida och hon bara log. "Jag är så stolt över dig, Sanna! Nu vet jag hur en mamma känner sig" Haha, hon är för härlig den människan, alltid på sånt glatt humör. Men i alla fall så fick jag två låtar till, från skärgårdsdoktorn. Jättefina är de, jag lägger in de här strax. Så det känns helt underbart att ha två låtar till att lära sig under sommaren. Ja, för det var min sista lektion idag, eftersom att det antagligen inte blir någon mer innan sommaren. Jag hoppas bara att jag får ha kvar Frida efter sommaren, för hon är den bästa läraren jag har haft. Visst, Jenny är jättebra och så, men jag tror att jag har kommit för långt för henne. Det kändes som att jag stod och trampade på samma plats, och inte kom någonstans när Jenny var lärare. Nu har jag verkligen fått utmaningar av Frida, och det har framkallat blod, svett och tårar från mitt håll, haha. Nej, nu börjar jag sväva iväg. Här är låtarna.



Och snacka om att jag är avundsjuk på lilla pojken där, han får spela på en stor jäkla flygel! Jag vill också! I alla fall, den sista låten är inte hela, men det är i alla fall den jag ska spela. Jättefina är de båda två.

Jag kom hem alldeles nyss, för efter pianolektionen så gick jag bort till Camilla eftersom att pappa var där. Vi målade lite, åt lite och satt och pratade lite allmänt. Jag underhöll Hampus en stund, och var "kodvakt" åt honom. Tänk hur mycket lekar och skit man kom på när man var liten, helt otroligt. Förlåt mamma och pappa, nu vet jag hur jobbigt ni har haft det.
Idag händer det inte så mycket mer. Jag ska göra klart mediekunskapen och duscha, det är det som jag har planerat. Jag har även sovmorgon i morgon, så jag börjar inte förrän 09.50, vilket känns underbart! Nu ska jag dra, men ni får ha det så gött!
Puss ♥

Mhmm.

Igår kommenterade jag ett inlägg på en killes blogg, en kille som skrev att det är äckligt med feta människor och att de borde gå och gömma sig. Jag blir så arg! Det är väl lika fel att vara fet som att vara smal? Precis som förr i tiden, då ansågs de smala inte vara lika bra som de större människorna. Om man hade en välsvarvad kula på magen så stod det för att man hade det gott ställt hemma, att man hade råd med mat osv. Men nu vet jag seriöst inte vart världen är på väg, det kan inte finnas mycket tid kvar om vi inte tar tag i det här nu. När ska man inse att alla människor är exakt lika mycket värda, fast att någon väger 45 kilo, och någon annan väger 115? Är utseendet och kroppen så himla viktigt, eller ska vi kanske börja bry oss om insidan?

Jag var hur som helst i skolan idag. Jag är klar med sommarhälsningen och jag är klar med radioprogrammet, vilket känns väldigt bra! Nu har jag bara examinationsuppgiften i mediekunskap kvar. Just det, jag ska lämna in reportaget också. Hm.. Det hinner vi, det är ju en hel vecka kvar! Det ska bli så fruktansvärt skönt med sommarlov, jag känner att jag verkligen behöver det! Iof är skolan ganska slapp, men det skulle ju vara skönt att slippa den överhuvudtaget :) Vi hade vår sista mattelektion i A-kursen idag med, nu blir det B-kurs till hösten :(

Imorgon har jag pianolektion igen, så jag sitter här och spelar lite just nu. Jag har lärt mig hela första låten, jag ska bara få den att flyta också. Den andra låten har jag inte kommit lika långt på, men det kommer det också. Mitt golv är fullt med kläder, papper, böcker och grejer, så jag ska städa upp lite här också och göra lite på examinationsuppgiften innan dagen är slut :)

Puss ♥






Förresten, i all hast så glömde jag berätta att min kära far var på IKEA igår. Han köpte äntligen nya möbler i köket, så nu slipper jag det fula gula med klädda stolar. Usch, jag hatar det. Han har nu köpt ett barbord och barstolar. Jag tycker det är mycket snyggare, men jag vet inte riktigt vad man ska göra för att det ska passa in. Förslag?


RSS 2.0