Mjö.

Jag har så förbannat tråkigt, så jag kan ju skriva ett blogginlägg till och berätta vad jag har gjort sen jag skrev sist. Jätteintressant, eller hur? Anyway, sen jag kom hem och åt middag så har jag bara suttit här, och för ungefär 1 timme sen gick jag ut tillsammans med Alice. Jag kom dit ungefär 10 minuter före henne, så jag satte mig på trappan och blev blöt i röven. För helt utan min vetskap så hade det regnat medan jag satt här, jättekul va. Men där satt vi och snackade skit i ungefär 20 minuter, sen frös vi och jag hade ont i magen, så vi gick hem. Och nu sitter jag här igen.

Jag menar, jag kan ju inte gå och lägga mig ännu, då vaknar jag typ 8 i morgon. Jag har kommit på att jag behöver 10 timmars sömn för att känna mig utvilad. 10 timmar känns väldigt lång tid, tänk då på stackars Edward som satt och tittade på Bella i 10 timmar. Det måste ju vart skittråkigt, för hur intressant kan sovande person vara? Nej, jag tycker det är ganska tråkigt att kolla på personer som sover.
Hur som helst. I morgon ska jag till Alstermo, och jag och Annie har bestämt att om det är fint väder så ska vi cykla till Älghult och grilla choklad, visst låter det mysigt? :) Jag tycker det i alla fall. Där ska vi sitta och götta oss lite, och så får vi hoppas på att det är sol och bra musik på min mobil, annars blir det inte så kul :(

Nej, nu ska jag inte dra ut längre på detta dryga inlägg. Jag har bara så extremt tråkigt, det är därför. Jag kanske ska lägga mig och läsa lite, vi hörs.

Kommentarer
Postat av: gaystyle

om man bantar för att gå ner i vikt och sen börja trycka i sig onyttigt när man är klar med bantningen är men helt sjukt blåst i hela huvudet, efter man nått sitt mål så anpassar man sig att hålla sig kvar där med motion och nyttig kost.

2009-06-16 @ 22:54:15
URL: http://gaystyle.se
Postat av: Bea

Hoppas allt är bra med dig idag :D

2009-06-17 @ 00:04:31
URL: http://beatricebrorsson.blogg.se/
Postat av: Roza

Det hoppas jag med=)



Tyckte om det här: "my phantom of reality"

Fint!



Ha det:)

2009-06-17 @ 01:02:32
URL: http://takiporian.webblogg.se/
Postat av: Bea

hahaha du skrev till fel bea ;) men allt är bra! :) <3

2009-06-17 @ 12:21:09
URL: http://beewa.blogg.se/
Postat av: Agek - veckans blogg tävling!

Hej!

Vill du bli veckans blogg?

Klicka in på min blogg och lämna en kommentar med texten "Veckans blogg" så är du med i utlottningen!

/ AGEK

2009-06-17 @ 20:24:04
URL: http://agek.blogg.se/
Postat av: gaystyle

sv; men man blir inte lika mätt då.

2009-06-17 @ 23:12:15
URL: http://gaystyle.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0