Exile.

Jag är alltid så dålig på att inleda ett blogginlägg, det är ju inte alls bra. Hur börjar man egentligen, det är ju det svåraste. Det är ganska lätt att börja på typ en novell, då börjar jag nästan alltid med nånting spännande, så att man inte riktigt fattar och det brukar oftast inte ha så jättemycket med handlingen att göra. Men ändå.

Jag har varit i skolan idag, och det var väl sådär. Jag och Alice gjorde absolut ingenting på matten, vi satt bara och pratade med Charlie hela lektionen. Charlie (Carl) har inte varit i skolan på hur länge som helst, men idag var han där och han lovade att gå hela veckan! Mest för sin egna skull, liksom. Det är ju bra, han är väldigt rolig, trevlig och lätt att prata med. Så på engelskan var han och jag kungar på allt, allting gick helt galant. Vi hade genomgång och repetition idag av det som kommer på provet imorgon, så idag ska jag plugga.

På medieproduktionen så var hela klassen i stan och letade efter de märkena vi håller på med. Så jag och Julia gav oss ut på jakt efter Calvin Klein, men vi hittade i stort sett bara parfymer och underkläder. Så vi bestämde oss för att vi kollar på nätet och så, eftersom att vi ändå ska hålla på med kläderna själva sen, i sjävla montern.
Jag och Alice gick en stund på stan efter det, köpte såpbubblor och hade jättekul faktiskt. Det kom en söt liten unge och var helt fascinerad utav bubblorna, jättesöt var hon! Sen gick vi tillbaka till skolan och satt och väntade på att tiden skulle gå medan vi satt och pratade lite med Lina och Esmeralda. Sedan var det hemfärd för min del.

Snart kommer pappa hem, och då hoppas jag verkligen att det blir mat - jag är jättehungrig! Skolan bjöd ju inte direkt på underbar mat idag - soppa. Så min lunch blev grönsaker, keso, macka och äppel i stort sett.  Fast om man tänker så, så är det ju nyttigt, och det är ju bra! Men jag åt en brownie också, det är ju mindre bra.
Nu sitter jag med alla mina engelskaböcker framför mig och ska verkligen försöka lära mig det här! Jag vill klara provet imorrn, och väldigt gärna få mer än G. Jag vill ha bra betyg i engelska ju! Jag ska försöka hinna träna ikväll också, det var ett tag sen. Jag var dock ute och gick igår, jätteskönt faktiskt. Bara försvinna i musiken och sina tankar, underbart.
Nä, nu ska jag lära mig det här. See you.



Wish me luck!

Breath No More.

Söndag, söndag, söndag. Usch. Men dagen har ändå gått ganska långsamt, vilket är väldigt positivt! Jag vaknade ovanligt tidigt, redan vid halv tio, ja, efter sommartid då. Så jag låg och tittade på långben i typ en halvtimme på barnkanalen, sen gick jag upp för att äta frukost och lite sådär.
Redan vid halv elva började jag måla mina hyllor igen, så nu är de svarta och fina och håller på att torka, snart sitter de uppe på väggen! Skönt att äntligen få lite färg på de, de har bara varit bleka och fula innan, men nu jävlar är det andra bullar! Jag vet att någon tänker "svart är ingen färg", men för mig är det en färg, en vacker färg! Svart, rött och lila, där har ni ett par riktiga kalasfärger!

Jag har försökt städa så gott det går idag också, det ligger ju plankor som tar upp hela golvet, men jag har iallafall städat skrivbordet lite (även om det är långt ifrån klart, det ser ut som fan), och putsat spegeln eftersom att Annie har kladdat mascara på den? :O Så det ser lite bättre ut nu iallafall, och så ska jag försöka lära mig resten utav låten port de bras. Jag kan nästan hela första delen perfekt, men resten har jag ingen aning om. Men jag ser faktiskt inte vilka noter som är upphöjda, det är slarvigt skrivet, så det är inte så lätt, jag får fråga lilla Frida på onsdag.
På fredag åker jag till norrland, gott folk! Det ska bli underbart, och det ska bli jätteskönt att komma ifrån Växjö ett tag. Det är alltid så mycket plugg, träna och skola nu för tiden, så jag orkar snart inte mer. Iof kommer jag att behöva skriva psykologi där uppe, och arl, men det ska jag väl klara, och jag kan ju faktiskt försöka hinna det innan fredag, men det gör jag nog inte. Jag har engelskaprov på tisdag, examinationsuppgiften i mediekunskap ska vara klar tills på fredag och min grej om APU:n ska också vara klar och kunna redovisas på fredag.. Men det går bra :D

På onsdag blir det sol och 10 plusgrader, så nu ska vi vara glada. Nu blir det att städa lite, och lyssna på Evanescence <3 See you!



Måla, måla, liten planka! :D

Solitude.

Jag har inte skrivit på nästan en vecka nu, eller imorrn är det en vecka. Pappa har inte varit hemma den här veckan, så därför har Annie varit hos mig och vi har inte suttit så mycket här. Eller jo, det har vi, men det har mest varit youtube och sådär. Det känns som att jag skriver inte blogg bara allmänt, jag skriver av mig när jag behöver, och nu känner jag för det. Jag tror att jag har sån fruktansvärd huvudvärk för att mitt huvud är så fullproppat av tankar och grejer.
Veckan har gått i 12 km/h, det har gått så fruktansvärt segt - nu menar jag skolan. Det känns som att jag har suttit där 10 timmar om dagen, minst. Och all den där jävla snön som föll inatt gör ju absolut inte saken bättre. Visst, nu har den regnat bort, men jag vill ha vår på riktigt nu! Jag vill ha 8-10 grader, gärna mer, och strålande sol på en molnfri himmel varje dag, så att man inte behöver gå runt och frysa eller bli blöt om fötterna!
Jag orkar inte berätta om veckan. Jag och Annie har kollat på film, vart ute och gått, lagat mat, pluggat, varit i skolan. Det är typ det, mer detaljerat orkar jag inte mer. I går gick vi iallafall till Evedal, och det tog en jävla tid! Vi gick nämnligen genom det nybyggda bostadsområdet, så det var inte så lätt att hitta. Vi gick dit iaf, skulle gå upp i hopptornet och fota, men det fick vi ju inte.. Så vi fotade på land istället. Vi höll på att frysa ihjäl, sprang efter bussar och kom hem tillslut, då blev det varm oboy, macka och tv. Underbart.

Idag har jag varit i skolan. Det var ju typ snöstorm i morse, så jag och Annie tog bussen till skolan. Vi kom till teknikum, och hade psykologi första lektionen. Det var väl sådär intressant, redan då var mitt huvud överbelastat, och jag satt mest och våndades genom lektionen. Jag berättade om min dröm, och Lasse sa att det antagligen betydde att jag hatar någon så mycket att jag vill döda personen, och så vill jag att det inte kommer några på den personens begravning. Jag är en hemsk människa. Usch. Jag och Annie kom iallafall på vem det är, klamydia! .. ja, bara ett smeknamn.
Så Jonas har gått runt och tjatat hela dagen om att jag är väldigt ond, och han tycker att det är coolt typ. Fyfan vad elak jag är som drömmer om att jag vill döda folk.. Visst, jag hade ju inte haft nånting emot att döda henne... (6)

Kvällen blir lugn, jag har fortfarande huvudvärk. Jag sitter mest, ska plugga lite eller lägga mig och läsa. Läsa känns mer lockande, eller kanske kolla på oth. Iallafall så kommer väl camilla hit snart, så då blir det tacos och film antar jag. Alltså, det typ hugger i mitt huvud. Ska det vara såhär? :(
Nä, nu ska jag gå härifrån och vila mina ögon. See you.



I could be the sweetest thing, you think you've ever seen
Dress up in skimpy clothes, all to fulfill your dreams
I could do anything, to show how much you mean
But I won't, no I won't

I'll be a fly in your soup, the one that's always in your face
Try to wave me away, I'll be right back on your case
I'm the stain on your suit, yeah that one you can't replace
Just because I can
I'll be the itch on your back, on a spot that you can't reach
I'm the reason you crack, yeah I'm like a bad disease
Just because I can - just because I can





Evedal.


Evedal.


Annie! :D


Fotodag!



Jahja, om en kvart så är det söndag igen. Det är sjukt vad tiden går fort på helgerna, fast idag så har jag haft fullt upp hela dagen, jag har inte suttit stilla en minut känns det som. Fast det har varit skönt att vara ute och gå, fota och bara vara nu när det har varit fint väder i ett par dagar. Underbart, faktiskt.
Jag och Annie har varit ute och gått, cyklat, fotat och snackat skit hela dagen. Det har varit mycket trevligt faktiskt, fast jag känner av det i benen. Det känns ungefär som en fruktansvärd träningsvärk, bättre kan jag inte beskriva det. Jag har fått en del bra foton också, vilket gör det hela mycket roligare!

I fredags gjorde jag inte så speciellt mycket. Jag och Annie hade psykologi på morgonen, sen började vi inte idrottsdagen förrän 12.30, så vi gick på stan, åt på mcdonalds osv. Väl på idrottsgrejen så diskuterade vi, kollade på film och gjorde värderingsövningar, det var väl ganska okej. Sen ner till stan igen och vänta på bussen. Väl på bussen så låg jag jättekonstigt över hela sätet. Fast det var jätteskönt att ligga och titta ut, lyssna på musik och bara tänka, fast det var värre sen när man väl skulle resa sig upp.
Kvällen bestod utav tv, massa prat med mamma och varma mackor, trevligt i det stora hela. Jag och mamma har börjat prata mycket mera om djupare saker, inte bara vädret, skolan osv, utan om.. allvarligare saker. Jag kan inte förklara riktigt hur jag menar, men typ om hur man tänker. Vi tänker oerhört lika och har nästan exakt samma egenskaper. Jag tycker det är läskigt att man kan vara så lik en annan människa. Jag är lik pappa till utseendet och mamma till sättet. Mystiskt.

I morgon är det söndag, och då åker jag och Annie in till Växjö med hennes föräldrar tror jag. Pappa åker till Barcelona på söndag igen, så därför ska hon sova hos mig nu under veckan, så slipper hon stiga upp sådär vid fem, utan nu kan hon kliva upp typ kvart i sju. Så vi ska väl roa oss med ännu mera skitsnack, plugg och annat trevligt under veckan, jag hoppas verkligen på solsken. Nu ska jag sitta här en stund till för att sedan lägga mig och läsa, och sedan blir det nog något avsnitt av OTH, och sist men inte minst, en film att somna till. Godnatt.







I was running in circles.

Woh, imorgon är det fredag - underbart! Det har varit fint väder sen i tisdags nu, och det känns oerhört bra och jag känner att allt verkar vara lite lättare för att solen brinner. Idag satt vi ute på varenda rast och sög i oss solen, drack cola/fanta, lyssnade på musik och bara njöt, jag älskar det och vill ha sommar nu! Vi satt även och pratade om Liseberg, så nu länktar jag så fruktansvärt dit, jag vill bara åka allt och känna hur adrenalinet pumpar, hur endorfinerna sänds ut och den där känslan i magen av både skräck och välbehag.

Anyways, jag slutade vid 12 idag, och började tvätta vid två, så jag är i fullgång och har redan hunnit med fyra maskiner, 1 torkning och nu ska jag snart ner och lägga i mer på tork, så jag lär ju vara klar innan klockan sex iallafall, skönt det. Jag borde göra APU-uppgifterna, men jag har inte frågorna här, så det är lite värre med det. Men jag fixar det i helgen.

Imorgon har vi idrottsdag i skolan, då ska vi prata om psykisk, fysisk och social hälsa, så vi behöver inte anstränga oss vidare mycket, vilket är ganska skönt. Så vi har ingen idrott och ingen ARL imorrn, underbart! Jag hoppas även på att få sluta lite tidigare, så att man kan ta 15.45 bussen hem, och komma hem i vettig tid. Mamma är ändå inte hemma, så det spelar ju egentligen ingen roll, men det är ju alltid skönt att vara hemma.

Nu ska jag strax ner igen, efter det blir det ett till oth avsnitt och vänta på pappa. See you.



Världens bästa låt som jag inte kan få bort från hjärnan, ursäkta den sorgsna videon, men lyssna på låten iaf.

Så länge vi båda andas.

Jag är överlycklig, jag har fjärde boken nu! Wihoo, Annie tog med den till skolan idag. Nu ska jag bara betala den, så är den bara min, min, miiin! Och förresten, med fjärde boken så menar jag såklart fjärde boken i twilight serien, underbara serie. Det är sorgligt bara att det är sista boken, jag vill ha massor av mer, fast jag förstår henne ändå. Folket som läser boken förväntar ju sig att de ska bli bättre och bättre, det måste vara en jävla press.
Skolan idag, var helt okej fast väldigt seg. Jag tycker aldrig om tisdagar, måndagar är bättre. På medieproduktionen så satt mest jag och Annie och pratade, fast jag ritade lite också. Sen matte och sist engelska, en ganska lugn dag rakt igenom. Och så var det sol, underbara sol. Fast det var svinkallt, men skitsamma, bara solen lyser så är min dag 389 gånger bättre än om det regnar/snöar.

Så idag blir det en lugn dag. Jag ska sätta mig vid fönstret i köket och läsa, så att jag får lite sol på mig, för det är alldeles för kallt för att gå ut, så man får ta vad man har. Pappa kommer väl hem och typ en timme, då blir det antagligen middag, sen iväg och träna, eller tvärtom. Jag känner verkligen inte för att träna, jag har fortfarande träningsvärk. Men träning är bra, träning har bara positiva effekter, eller hur? JA! Ska också börja lite smått på mediekunskapen, see you.

Misery

Okej, det är nog något fel på mig. Jag har gjort engelska läxan som ska vara klar på torsdag, torsdag! Idag är det måndag, och jag är klar med den redan?! Anyway, och jag är rastlös eftersom att jag glömde en bok i skolan så jag kan inte göra examinationsuppgiften i mediekunskapen. Jag har också APUfrågorna i skåpet, och kan inte göra de heller. Herregud, har jag blivit en plugghäst?

Så nu kom Annie med en jättebra idé om att jag kunde kolla på OTH, så det får jag underhålla mig med ikväll. Jag ska också försöka att dammsuga lite, jag har hittat små dammtussar här och var, äckligt! Jag blir fan äcklad när jag ser dammtussar, jag tycker att det ser ut som små musungar eller nånting, eller jag kan inte förklara det. Något djurs avkomma iallafall, och nu märker jag att jag har haft för mycket psykologi när jag själv skriver "avkomma", det är Larsas fel.

Det känns ändå som att jag har en ganska bra koll på livet. Idag började vi också dessutom med en ny grej på medieproduktionen, så nu är radio-biten över, men min grupp har fortfarande mer att spela in, men det är ju kul så det är ju bara bra! Och jag har inte lika mycket emot min röst längre, jag har hört den så mycket nu på senare tid. Iallafall, idag började vi på.. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det.
Vi ska bygga som modeller av rum som ska stå på en mässa, Kat och Classe tog Stockholms Mässan som exempel. Och då ska vi klippa, klistra, måla etc i de där små rummen och sedan ställa i "skyltfönstren" nere vid graf. Jag, Julia och Annie är i samma grupp, så vi valde Calvin Klein som varumärke, så vi hade tänkt att göra som en "catwalk" eller vad man ska säga, så att man ser typ "behind the scenes"
Anyway, nåndag så ska jag ta kort på det så och lägga ut här och visa för "alla" mina läsare ;) Nu blir det oth, hejs!


When you go down, down.

Oh, äntligen helg! Jag vaknade för ungefär en timme sen, och nu har jag precis fått frukost. När pappa har varit i Barcelona under den här veckan så har han gått ner i vikt, och han tror att det beror på frukosten han äter där nere. Så från och med nu tycker han att vi ska äta max en macka per dag, ett ägg och bacon/korv till frukost. Okej om han gick ner i vikt där nere, men det måste ju ha berott på nånting annat än frukosten, eller hur? Iallafall så åt jag det, och blev ganska mätt faktiskt, men jag hade ju inte tackat nej till oboy..

Idag ska jag bara ta det lugnt, jag ska installera lite fler program på datorn eftersom att den nästan är helt tom sen gårdagen, då jag formaterade om den. Men nu är den lite snabbare iallafall, och förhoppningsvis mycket bättre så att det inte poppar fram en massa saker om virusgrej och skit hela tiden. Det blir nog också mycket pianospelande idag, jag har äntligen kommit på hur fortsättningen av låten går, så jag ska öva in det och sen försöka att forsätta ännu mer. Det börjar arta sig, minsann.

Skolan igår var helt okej. Det var psykologi första lektionen, och jag har nog aldrig skrivit så mycket på en lektion som jag skrev då. Min hand var helt slut efteråt, men förhopnningsvis så lär vi oss nånting. Sen var det idrott, men jag hade stressat så mycket på morgonen, så det var därför jag inte hade några kläder med mig - sa jag till läraren. Så jag, Alice och Annie gjorde mediekunskap istället, och det var ju mycket bra!
På ARL:en kollade vi typ bara på film, och PH var mest sur och gnällig, och inte alls sådär flummig som han brukar vara på fredagar, det var inte alls kul. Jag gillar fredagar numera, speciellt ARL:en för då är verkligen hela vår klass så sjukt oseriös och vi sitter mest och garvar. Det är sån stor skillnad om man jämför med typ mediekunskapslektionerna som är på morgonen på onsdagar, då sitter nästan hela klassen och sover igenom lektionen.

Kvällen bestod utav att formatera om datorn, äta och kolla på film typ. Jag, pappa och Camilla åt tacos och tittade på Australia, fast jag tröttnade efter halva eftersom att jag inte alls hade hängt med (pappa satt och tjabbade om vad som hände i barcelona hela tiden), så jag gick och installerade lite program och så här. Men annars så, tidigt i säng (ett, typ) och upp runt elva. På lördagar ska man gå upp sent, right?


Åt helvete med matte.

Okej, som alla vet så suger jag på matte och imorgon är det alltså prov. Jag fattar ingenting, men ska läsa igenom kapitlet för att åtminstone försöka fatta, men jag tänker fanimig inte sitta och nöta in skiten! Jag hatar matte och tänker inte lägga ner min tid och mitt humör på det. Jag kommer ändå faila, och jag tänker inte ens försöka ge mig in på skala.

Idag har jag varit i skolan, skönt att vi bara har två lektioner på onsdagar, men det är långa lektioner. Mediekunskapen är 2 och en halv timme, och svenskan är 1 och en halv. Efter svenskan så gick jag och Annie ner till stan iallafall, vi åt på pastabaren och sen gick hon till bussen och jag till gymmet. Det var jättetråkigt att träna själv, men är ju tvungen nu när pappa är borta. Iallafall så var hela högstadiet där och skulle svettas samtidigt som mig, herregud säger jag bara. Jag blev iallafall ett par hundra kalorier lättare och njöt av stunden jag var där. Sedan var det bara att byta om, ta bussen hem och sedan sitta här en stund.
Eftersom att jag tog bussen hem från stan så lämnade jag cykeln vid skolan, så jag gick och hämtade den förut. Alice lämnade min mattebok också, och höll mig sällskap till och från skolan. Vilket var snällt, för det var väldigt tråkigt och kallt. Nu sitter jag här, men ska hinna plugga, duscha, städa, diska och laga mat innan jag ska sova. Det blir först städning/diskning och resten sedan, jag ska se om jag hinner, jag har ju ungefär 5 timmar på mig så det borde gå.
Hejs!



10e mars.

Okej, jag måste ta tag i mitt liv och göra nånting av det. Jag kan inte bara gå till skolan och klara mig halvdant, för att sedan gå hem, sätta mig vid datorn och spendera resten utav kvällen här. Just nu vill jag bara bli bäst på allting, särskilt pianospelning. Jag ska lära mig den förbannade låten, Nymphetamine med Cradle Of Filth! Jag har laddat ner noterna, och nu sitter jag och lyssnar på låten om och om igen för att jag ska lära mig tempot osv. Jag skulle behöva en skrivare, men man kan väl inte begära allt här i världen.
Pappa är i Barcelona och Annie mår dåligt så jag är ensam hemma nu, vilket jag ska vara hela natten. Men det går väl bra, jag har ju min tv som lyser och fladdrar hela natten, så det går det också. Jag ska spela lite på låten, sen så blir det troligen mat. Och om jag har ork så ska jag kanske cykla ner till stan sedan för att träna lite, det var ett bra tag sedan. Det snöade förut, och jag hoppas verkligen inte att det blir mer.
Men från och med nu ska jag ta tag i mitt liv, plugga, spela piano, och verkligen träna på riktigt! Inte massa godis och skit, men jag måste bara äta upp det jag har, men absolut inte ikväll! Och önska mig lycka till att laga lax sen, vi får väl se hur det går. Hejs.


Be Like That.

I've tried so hard to tell myself that you're gone..

Äntligen helg! Den här veckan har varit slitig, fast att jag har haft praktik och sluppit skolan. Det har varit skönt att komma bort från "verkligheten" en stund, alltså det vanliga och få uppleva lite nya saker. Iof vet jag hur allting på ica funkar, men jag menar att slippa sitta på de vanliga lektionerna, med de vanliga lärarna och med alla de där i klassen som man träffar varje dag. Visst, jag trivs verkligen jättebra i klassen, men det är kul att träffa lite annat folk ibland.

Hur som helst. Jag och mamma har precis ätit, idag blev det lax och potatismos, mycket gott! Lax är typ den godaste fisken som finns, jag förstår inte hur en del människor kan tycka att det är så oerhört äckligt. Anyway, nu är jag jättemätt och kan typ inte röra på mig, jag känner mig smidig som ett kylskåp ungefär. Men när jag har låtit maten smälta lite så ska jag ut och gå fast att det är skitväder. Det typ regnar, eller tja det är regn i luften iallafall. (Ni vet sådär så att håret krullar sig lite längs ansiktet, och det blir små, små regndroppar på jackan). Men om jag har min mp3, "palestinasjal", mössa och mig själv så borde det lösa sig. Skitsamma om jag blir lite blöt och kall, jag kommer ju alltid hem igen!

På söndag ska jag åka till Växjö, får se om jag åker med buss eller om jag åker med Annie. Jag har inte hört så mycket om det ännu? Jag hoppas iallafall att Annie hänger med, och att vi går på bio. Jag vill så gärna se "Män som hatar kvinnor"! Så ja, det blir det isåfall på söndag, annars får jag väl gå på den själv. Imorrn vet jag inte om det blir kalas, min kusin Ida fyller 21 imorrn, så jag får väl se. Annars blir det hellugnt i helgen! Nu ska jag försöka smälta maten, hej.

What have I done?

Apu idag då, och jag är trött! Jag har plockat varor hela dagen, och nu har jag lyckats sträcka axeln på något sätt så jag har ganska ont nu. Men det överlever jag, en axel har ingen dött av, right? Imorgon ska jag iallafall plocka fler varor, samma sak på torsdag. Men jag trivs ganska bra med det, jag kan ta det lugnt, vara i min egna lilla värld och gå runt och tänka på allt som svävar runt i mitt huvud.

Jag har börjat läsa igen. Sist jag läste var ju "ljudet av ditt hjärta", men den läste jag slut i typ januari eller någonting. Men nu läser jag igen, och jag har precis läst slut den första "en prinsessas dagbok" som jag har börjat läsa en miljon gånger men aldrig läst slut. Men nu är den slut iallafall, det känns ganska skönt. Jag har även tvåan och trean, men de ska jag inte läsa ännu.




Jag köpte nämnligen en ny bok idag på ica, "i en annan del av Bromma" av Martina Haag. Hon är ju jättebra på att skriva, och hon skriver väldigt bra och komiskt. Jag älskar att skratta åt böcker, och det gör man verkligen åt hennes! Så den ska jag börja läsa nu, så får vi se sen vad jag tycker om den. Den går nog ganska fort, eftersom att den inte är så tjock och det är stort typsnitt i den, kanske 14 pkt tillochmed, och så är det korta kapitel. Jag hatar när det är för långa kapitel så man måste läsa jättelänge innan man kan lägga ifrån sig boken.

Dagen består inte av så mycket, ska svara på en del apu-frågor, skriva lite i den särskilda loggboken som vi fick så att jag kommer ihåg vad jag har gjort om dagarna. Annars blir det nog ganska lugnt.
Förresten så såg jag världens bästa film igår, My sassy girl. Den borde alla se, den är underbar! Det är en drama/romantik, men fyfan vad bra. Shit. Jag blev lite känslig i slutet också, men det måste man. Jaja, ha't iallafall.

1:a Mars.

En månad närmare våren och sommaren, så oerhört skönt! Jag vill ha sommar och värme nu. Min pappa åker till Barcelona imorgon, och där är det runt 15-20 grader, och det är hemskt att jag inte får följa med :( Så han ska vara där tills på torsdag, sen åker han igen på söndag och är borta till torsdag igen. Så jag är ensam från nästa måndag till nästa torsdag, eftersom att jag har praktik imorgon och resten av veckan. Men iallafall så lovade Niklas att komma och hälsa på mig lite på onsdagen, längesen man träffade honom nu :)
Helgen har jag varit i en liten håla nånstans. Det var trevligt, trevlig familj osv. Oerhört god pizza! Iallafall, mesta av tiden spenderades framför tv och film, mysigt att bara ligga inne hela dagen och ta det lugnt. Fast jag är oerhört seg nu, så snart blir det väl sängen för min del.
Jag åkte iallafall hem idag, och satt och lipade som en liten unge i bussen. Haha, ja, pga vissa saker. Sen kom jag till stan, pappa hämtade mig vid stationen, så jag packade i lite nya saker i min väska, sen åkte jag ner till stationen igen och hem till mamma. Självklart började jag gråta på den bussen också, folk tror nog att jag är konstig. Kom hit, åt, pratade med mamma om livet, sen gick jag ut en sväng med Annie och vi pratade av oss båda två. Skönt att prata med nån!
Så nu blir det alltså sängen strax, jag är jättetrött. Och imorgon ska jag upp vid åtta, och sen vara på ica till klockan nio. Ska se vad jag får göra imorrn, nånting lugnt får jag hoppas :) Natti.

Jag vet att du inte läser det här, men jag måste skriva det. Jag åkte förbi den macken idag, Rune's eller nånting heter den. Det finns bara två pumpar där. Vi stannade där en gång när du hade hämtat mig inne i stan, vi skulle hem till dig. Du stannade där för att du ville sträcka på benen, du hade kört så långt redan innan.
Det var där du för första gången sa hur du kände. Du höll om mig och viskade "Sanna, jag tycker verkligen om dig. Jag vill att vi ska vara förevigt." Jag smälte av dina ord. Jag visste inte vad jag skulle säga, så jag mumlade tyst tillbaka "jag tycker om dig också", fast att jag hade så mycket mer att säga! Du höll på att bli mitt allt, jag tyckte om dig så otroligt mycket, och jag kan förfan inte glömma dig!
Det var i december, tre månader sedan. Det var alltså en månad sen vi sist sågs, men vad hände sen? Varför blev det såhär? Du sa ju föralltid, och jag trodde på dig. Och jag hatar mig själv för att jag fortfarande går runt och hoppas att en dag, en dag kanske det blir likadant som den dagen i december, fast med ett lyckligt slut? Jag vet så väl att du verkligen inte förtjänar det, men jag kan inte kontrollera mina känslor, och jag HATAR det.

RSS 2.0