Borsta borsta bort din sura min.

Här sitter jag med tandborsten långt ner i halsen! Nej, så illa är det inte riktigt, men jag sitter i alla fall och borstar tänderna. Idag känner jag att det inte är någon bra dag. Jag har ont i magen och vaknade av en fruktansvärd huvudvärk. Kan det bli värre än så? Nej, jag trodde inte heller det.
Idag ska jag åka hem till Växjö igen. Det är konstigt att jag kallar det hem, när Alstermo känns mer som hemma för mig. Men hur som helst, jag ska till Växjö idag. Daniel kommer vid 17.00, sedan ska vi gå och äta kinamat :) Medan jag väntar på honom (vilket blir typ 40 minuter), så ska jag gå och köpa nagellack och en sminkborste. Eller sminkborsten får vi se, är inte så sugen på att lägga ut 100 kr på den, men men. Det är ju bra att ha i alla fall. Jag fick 300 kronor av mormor idag, så nu äger jag 1500:-, vilket känns ganska awesome!
Nej, nu ska jag ta och göra mig i ordning och sedan sätta mig och titta på One Tree Hill. Jag måste ju låta mamma sitta lite här också, annars blir hon ju alldeles för rastlös och jobbig ;)
Grattis till min lilla mormor som fyller 67 år idag :D ♥



It hurts my soul.

Jag har så fruktansvärt tråkigt, absolut ingenting att göra just nu. Kanske skulle man städa lite, för här det inte allt för vackert om jag säger så. Ja, så får det nog bli.
För ungefär en timme sedan pratade jag med pappa, han undrade vad vi skulle göra på lördag. Eftersom att jag egentligen inte känner för att göra någonting, så sa jag att jag och Daniel inte skulle göra något särskilt. Då frågade han om vi ville följa med ut till nått ödehus i skogen, där de ska fira halloween långt in på sena natten. Det kan nog bli ganska mysigt, och att kameran följer med är givet.
Nä, skulle bara skriva någonting i ren tristess. Nu ska jag göra nått annat.

Play on the safe side.

Jaha, nu sitter jag här igen och drygar. Det är nästan så att jag känner för att gå och lägga mig igen, jag har varit uppe i 3 timmar redan. Det känns lite jobbigt att behöva kliva upp vid 07.45 på höstlovet, för att sedan gå till tandläkaren och höra "det ser bra ut, var noga med tandtråden. Vi ses igen om ett år!". Jag klagade även på min framtand, att jag inte var nöjd med den. För er som inte vet så går min ena framtand framför min andra, och det ser förjävligt ut. Tycker jag. Men min tandläkare ser det som ett "skönhetsfel", och säger att jag inte kan räkna med att de ska betala ett sådant litet fel. Så därför måste jag vänta tills jag är 19, gå dit igen och betala hela skiten själv, det är vad de räknar med :)
Hur som helst, skönt att jag inte hade några hål. Jag kom hem igen vid 08.40, 10 minuter alltså. Totalt onödigt. 
Nu ska jag strax hoppa in i duschen, göra mig i ordning och sådär, jag ska väl hem till Jacob så småningom. Vi har fortfarande vår kamp kvar om vem så är Singstar mästare ;) Jag och Jacob har oftast väldigt kul när vi spelar singstar, och Annie sitter bredvid, räknar poängen och diggar i takt till vår skönsång. Dock skulle jag vilja höra henne sjunga mer, men icke. Hon är tyst som en råtta, om de nu är så tysta som jag tror.
Usch, jag vet inte vad jag ska skriva mer. Jag känner att jag börjar bli lite sjuk, min näsa rinner och i morse var jag helt hes - fast det kan ju bero på min och Jacobs kamp igår, haha. I morgon ska jag till Apoteket och lägga ut 150 kronor, det blir ju jättekul, verkligen. Men är man dum så är man, därför ger det såna konsekvenser. 
Imorgon kommer också min bästa! ♥ Daniel kommer vid 17.00, och på kvällen ska vi gå och käka kinamat. Jag ska fråga pappa om han och Camilla vill följa med, så kan ju han betala åt oss också, annars ryker 100 spänn där också.
Aja, nu kallar duschen. Hejs.

Nu nu nu!

Kan inte allt bara fixa till sig nu? Kan inte allt bara bli bra, bli som vanligt och jag slipper alla problem i vardagen. Snälla? Vad har jag gjort för att behöva ha det såhär? Jag orkar inte, jag har inte råd och jag vill inte.
Nu ska jag ta en panodil, hejdå.

But I can't sleep.

Bah, det här är jobbigt. Riktigt jobbigt. Jag har en gnagande känsla inom mig, en klump i magen och hela tiden en tornado av tankar i huvudet. Jag kan inte slappna av, för jag har ingen aning om hur det kommer bli nu. Det kommer inte sluta bra, det vet jag redan.
Jag har varit hos min underbaring i helgen, och vi har rett ut en del saker - vilket var väldigt skönt! Men som sagt, jag blir aldrig av med den här känslan i mig.. Vi har mest suttit hemma hos honom, tittat på tv och hittat fina grejer på tradera och sådär. Det har ju inte direkt varit underbart väder, om man säger så.
Jag kom hem idag, för två timmar sedan ungefär. Det är lustigt, jag började åka från Hultsfred vid 15.10, ändå var jag hemma vid 17.45. Det är sjukt hur lång tid det kan ta, när det egentligen borde ta typ en och en halv timme. Jag fick sitta och vänta på Alstermobussen i 20 minuter också, i kylan! Roligt, jao.
Min hud gör ont, och jag vet inte vad det är för fel. Usch, det är så mycket nu. Det är en del privata saker, som jag helst inte tar upp här, så är det min hud som bara gör ont, mina migränanfall och en annan grej som jag ska kolla upp nästa vecka. Bah, jag hatar när kroppen känner sig sjuk och folk i min närhet inte må bra. Det känns som att jag måste hjälpa alla, finnas där för alla. Men jag räcker aldrig till, och kan inte göra så mycket.
Nu ska jag klä på mig, det är bra kallt här när inte väggarna håller tätt. Och med tanke på att det känns som -25 ute, så är det inte så varmt och gosigt här inne. Godnatt.

Final Fantasy.

Just nu sitter jag och lyssnar på en massa pianostycken från Final Fantasy, jag kan inte berätta hur vackert det är! Jag tror att min första kärlek var pianot. Jag minns inte ens varför jag började spela, minns bara att jag spelade tillsammans med Matilda och Michelle. Men sedan slutade de, men jag fortsatte och jag älskade det. Dock har det haft sina upp och ner gångar, och mycket berodde på att jag hela tiden gjorde samma sak om och om igen. Jag kunde skalor, jag kunde noter, jag kunde ackord - det blev inte mer avancerat än så. Därför kände jag mig inte motiverad att öva, och jag gjorde oftast inte pianoläxan. Jag behövde helt enkelt inte, jag kunde det redan.
I våras tog det fart igen. Jag har nog aldrig varit så motiverad och bestämd inom musiken som jag var då, jag gav mig fan på att jag skulle klara allt min lärare gav mig- och det gjorde jag. Även om en del saker tog tid, så tog jag mig igenom det, och klarade det. Sånt känns bra.

Så här sitter jag, lyssnandes på piano och skriver lite noter själv. Snart tänker jag återgå till min keyboard igen, och fortsätta spela. Jag får aldrig nog, liksom. Det är underbart. Innan jag somnar ikväll ska jag försöka plugga lite, det kan behövas. Både engelska och litterär gestaltning, för jag har bestämt mig för att jag inte vill plugga på lovet. Då ska jag bannemig inte göra det!
Imorgon kommer pappa hem. Det ska bli skönt att träffa honom igen, att se hur brun och fin han är - tillskillnad från oss blekfisar här i Sverige. Jag har diskat tre maskiner idag, och det finns fortfarande disk kvar, helt otroligt! Men det är sådan disk som inte kan köras i diskmaskinen. Nej, nu ska jag inte tråka ut er. Puss ♥



Scared as hell.

Ja, jag är det. Scared as hell, alltså.
Det är så svårt, och jag vet inte vad jag ska göra.
Jag kan inte påstå att det är min största rädsla, men en stor rädsla är det definitivt!
Jag vill inte, jag kan inte. Men måste jag?

Så jävla jobbigt, och jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Jag vet inte vem jag kan prata med om det här?
Vill jag prata med någon om det här?
Istället går jag runt.
Ler.
Låtsas som att allt är bra.
Men när ingen ser..

I love to say fuck!

Angående rubriken på detta inlägg så kan jag försäkra er om att det är titeln till en låt med Murderdolls, som just nu spelas på högsta volym i min och pappas lilla tvåa. Den är inte särskilt bra, men när man skriker med i refrängen "FUCK! I love to say fuck!" så pumpar liksom adrenalinet ut! Ja, ni fattar.

Nyss hemkommen från skolan, eller tja en halvtimma sen. Det var inte så jobbigt att cykla hem igår som det brukar vara. Det var för att idag var det ingen fruktansvärd motvind, men det är jobbigt som det är utan luft i bakdäcket. Jag har en känsla av att jag måste gå ut och fylla på lite luft sedan, men jag tar mig aldrig tid till sådant! Jag är en lat jävel.
Skolan var lat, mediekommunikation första lektionen och det var bara trist. Vi gjorde en redovisning på kanske 3 minuter, haha sånt gillar jag! Det är lagom långt, och man får ut allting som behöver vara sagt, inte utdraget och tråkigt. Sedan håltimme från 10.45 till 13.30, så jag och Annie tog bussen ut till Norremark och gick och åt på McDonalds. Onyttigt! Jag ska bli nyttig! Japp, det ska jag. Eller ja... efter idag. Jag har fortfarande glass, banan, maräng och colasås kvar, HAH :D

Min dag kommer att bestå utav matlagning, städning, One tree hill och plugg till en viss del. Vår engelskalärare är rolig, och tycker att vi ska rätta essäerna som vi lämnade in. Jag menar, det är väl inte sånt man rättar, eller? Det är ju redan skrivet där liksom, man kan ju inte ändra hela innebörden i texten. Ibland förstår jag mig verkligen inte på lärare.
Men hejdå!



Long way to happy.

Nu har jag precis ätit kyckling, ris och curry sås. Kom hem från skolan vid 16.00, då började jag med maten och kollade på One tree hill samtidigt. Mycket bra serie, som jag rekomenderar starkt!

Snart kommer AlicePallice hit, vi ska gå och handla på Netto. Dels för att jag behöver smör, mjölk och säkert något annat roligt. Så ska vi också köpa glass, grädde, maränger och chokladsås för vi ska göra marängswisch! Så helt underbart gott!

Skolan var helt okej idag, till och med bilden var okej. Jag, Alice och Annie satt i en datorsal och gjorde bokomslag till en bok som heter 'Det osynliga barnet', kul att min blir ful som stryk! Men det gör ingenting, för huvudsaken är att jag gör uppgiften överhuvudtaget.
Nej, nu ska jag göra nått vettigt. Slänger in en läskande bild! ;) Hejs.


I know.

Då var det måndag igen. Sista veckan nu innan höstlovet, och det känns underbart skönt! Det känns som att jag behöver ett höstlov nu, då jag bara kan ta det lugnt och umgås med underbara människor.
Helgen har också varit relativt lugn. Skolan i fredags var helt okej, vi fixade iordning för öppet hus och sådär. Jag åkte hem vid 16.50, i Eke hoppade Daniel på bussen och vi var i Alstermo runt sex. Då blev det hemmagjord pizza och tv, lite senare blev det även idol tillsammans med mamma. Jag var så fruktansvärt trött, så vi somnade ganska tidigt ändå.
På lördagsmorgonen fick vi kliva upp vid 07.30, eftersom skolan hade öppethus. Det var drygt och tråkigt där, så jag bestämde mig för att åka därifrån vid 12.30, ungefär. Mamma och mormor hade varit och handlat, så jag fick en ny, jättemysigt tröja och vantar av min lilla mormor. Tack lilla du ♥
Och igår hände det inte mycket, vi åkte till Växjö på eftermiddagen och Daniel bestämde sig för att stanna en natt till. Han åkte hem för en timme sedan, och om en timme börjar jag skolan. Har bara två lektioner idag.

När jag kommer hem efter skolan måste jag verkligen städa här. Det ligger kläder och saker överallt, ser förjävligt ut. Jag ska också laga lite mat. Kyckling, ris och currysås, yummi!
Just nu sitter jag och lyssnar på en underbar låt. Storm med Lifehouse, jag tycker den är så fruktansvärt bra. Jag vill också kunna göra massa bra musik, som folk blir berörda och tar åt sig av. Som folk skrattar och gråter till, har både bra och dåliga minnen till. Jag vill kunna beröra med musik, texter och foton. Jag vill beröra människor, få en del i människors liv med det jag gör, det jag skapar. Det hade varit underbart.
Nu ska jag göra mig iordning. Hejs.



I love it ♥

Överjävligt.

Ja, ibland känns livet överjävligt och man vill bara lägga sig ner och gråta, skrika, slå, sova. Ja ni vet, man kan inte ritkgit bestämma sig för vad man känner. Idag är det inte så dock, men jag skulle bara förvarna er om att det kommer att bli så för er i framtiden. Många gånger! Bara så ni vet.

Den här dagen har varit seg, klockan är bara halv fem, men det känns som att den borde vara 23.30, ungefär. Jag är trött, mätt och varm. Fast att det är så kallt ute idag så är det 28 grader i vår lägenhet! Det är inte klokt, det känns som att jag har feber. Vilket jag inte har. Woh.
Foto idag, jag var ute och fotade med en kamera jag inte förstod mig på för fem öre! Så därför blev nästan varenda bild misslyckad, men jag kopierade över ungefär 10-15 på fotopapper i alla fall. Jag ska bli bäst på att fota.

Dagen lär inte bestå av mycket mer. Jag har lagat mat, och kollat på One tree hill. Dock cpade datorn, så jag fick aldrig se slutet, men jag orkade inte starta om och greja - vi tar det en annan dag istället. Imorrn är det fredag, det är underbart! Daniel kommer till mig, jag vet inte om vi åker till alstermo eller stannar kvar här i stan.
Nu -the sims.

Segt.

Onsdagar är segt, onsdagar är ofta segt. Dock inte lika segt som tisdagar, men ändå segt. Första och andra lektionen är okej. Sista? Inte okej.
Jag är så fruktansvärt trött idag! Egentligen vill jag bara lägga mig och sova just nu, sova i 10 timmar hade ju inte varit fel. Men jag känner samtidigt att jag måste umgås med pappa nu ikväll, han åker till Köpenhamn vid 01.30 inatt, sedan träffar jag inte honom förrän nästa torsdag. Eller ja, fredag kanske.

När jag försökte komma hem idag efter skolan, så tog det emot. På alla sätt. Jag ville inte cykla, jag ville absolut inte cykla i motvind. Det är så jäkla kallt så det känns som att fingrarna ska gå av så fort man går ut. Min hals mår inte heller bra, så jag får leva i min sjal nu för tiden. Men det är väl mysigt?! Jovars.
Imorgon har jag foto, det är i alla fall ganska roligt. Dock har jag tappat bort det där häftet som vi jobbar i ibland, jag har bara gjort en fotoanalys i det. Det känns som att vi inte gör något på foto, vi bara springer runt. Och nu är vi ju klara med affischerna till öppet hus, vad ska vi göra då? Det blir nog ingen gravallvarligt lektion imorgon heller, för jag tror inte att alla är klara med affischerna. Men nice ändå. Förkyld är jag med, så det blir ingen idrott för mig.

Nej, nu ska jag gå och laga middag. Jag håller på att svälta ihjäl. Hejdå.

Skynda!

Okej, nu vill jag faktiskt få ner The sims någongång, så att jag kan installera det och spela någon gång! Jag har väntat i tre timmar nu, och jag orkar inte vänta 40 minuter till! Tja, det är vad som står där i alla fall.

Hur som helst. Jag har kollat på två avsnitt av One tree hill, det är spännande nu! Och jag blev mäkta chockad nyss. Pappa kom hem runt halv sex, och var helt hemlighetsfull, han ville inte berätta vad det blev för mat. Jag tänkte 'det blir väl något halvlustigt han hittat på nätet'. Så istället la jag mig och kollade på tv, och sedan säger han att vi ska äta. Då är det raggmunkar! Herregud, pappa lagar husmankost. Det var i alla fall hur gott som helst, och jag blev så mätt att jag mest känner för att lägga mig och sova.




Jobbigt!

Idag känns allting bara jobbigt. Det känns som att jag bara behöver vara för mig själv, äta en massa god mat och titta på one tree hill hela dagen. Tyvärr lär det väl inte bli så.
Jag är trött på den här lägenheten. Den är ful. Jag vill bo i ett fint hus, med ett underbart fint kök!
Jag vill att mitt rum ska vara mysigt, fint och det ska vara jag! Det här är inte jag. Jag är hur missnöjd som helst med skrivbordet, det passar inte in! Jag önskar mig ett nytt skrivbord i julklapp!

Jag är trött på mitt liv. Jag går i skolan, sen gör jag ingenting om dagarna. Jag bara sitter hemma, vid datorn eller tvn och gör ingenting. Jag vill hitta på någonting, göra någonting som jag verkligen vill!
På helgerna träffar jag Daniel, vilket förvisso är helt underbart! Men vi gör inte heller så mycket.

Åh, allt hade varit så mycket enklare om man hade pengar. Och som grädde på moset så cpar min dator, så jag får väl installera om hela skiten igen! Jag har ont i halsen och i magen, och jag känner att snart kommer den roliga veckan på intåg. Som en stolt parad, och bara förstör mina dagar. Åh!
Nu ska jag titta på one tree hill..


Såhär vill jag ha mitt kök, fast mörkare färger på träet.


Och här har vi ett mysigt sovrum, som inte alls skulle sitta fel.
Åh.



Have you ever been in love?

Här sitter jag och gapar "have you ever been in love". Självklart står spotify på högsta volym nu när det för en gångsskull funkar, då blir man lycklig! Jag är trött och seg idag, men har inte tänkt att slösa bort hela dagen framför datorn för det. Istället ska jag ta tag i saker!

Hur länge som helst har jag tänkt att jag ska ta en riktig storstädning av mitt rum. Hade tänkt att göra det nån helg, men då har jag jämt så mycket annat att göra. Så jag ska göra det idag! Jag ska damma av varenda vrå och det ska bli blänkande, kort sagt. Och så ska jag också börja skriva på min krönika ikväll.

Idag vaknade jag vid 09.00, låg kvar i sängen och tittade lite på nyheterna. Men det hade inte hänt så mycket roligt, så istället satte jag mig vid datorn, fixade frukost och kollade på ett halv avsnitt av Singing Bee. Jag gjorde mig iordning, skickade iväg ett par mail och cyklade sedan till skolan. Helt sjukt hur kallt det är ute idag!
Svenska, mat och sedan estetisk verksamhet - bild. Jag blev klar med min tavla, och jag blev absolut inte nöjd med den, men det gör ingenting ^^

Nä, nu ska jag inte dra ut på det här längre, dags att hämta dammsugaren ;) Puss!

...

A few questions that I need to know
how you could ever hurt me so
I need to know what I've done wrong
and how long it's been going on
Was it that I never paid enough attention?
Or did I not give enough affection?
Not only will your answers keep me sane
but I'll know never to make the same mistake again
You can tell me to my face or even on the phone
You can write it in a letter, either way, I have to know
Did I never treat you right?
Did I always start the fight?
Either way, I'm going out of my mind
all the answers to my questions
I have to find..



Datanörd!

Okej, nu är jag dock inte riktigt säker på om det heter 'datanörd' eller 'datornörd'. Någon som vet kan ju skriva i kommentarsfältet.
Hur som helst, idag har jag varit datanörd nummer ett! När vi vaknade i morse, så satte vi oss framför tvn - åt frukost och kollade på Sleepy Hollow. Mamma tänkte att hon skulle kolla sin facebook och så under tiden, och startar datorn. Då visar det sig att hela hårddisken har kraschat, så det är bara att börja installera om osv. Jag misstänker att Daniel hade ganska tråkigt då, men mamma hade nog också haft ganska tråkigt om hon inte hade haft dator på en hel vecka.

Dock funkade inte de första ominstallationerna, så jag fick börja om och det var en massa skit hela tiden. Men innan bussen gick vid 16.45, så hann jag fixa firefox och spotify i alla fall, så lilla mamma ska väl klara sig veckan ut i alla fall. Imorgon fyller hon 39, så grattis i förskott till henne!

Helgen har varit lugn. Daniel kom till mig i fredags, då jag inte var i skolan på grund utav feber och huvudvärk. Vi gick till DHL och postade iväg hans xbox, sedan gick vi till stan igen och tog bussen hem till Alstermo. Väl hemma gjorde vi inte alls mycket. Åt, tittade på film, gick till ica osv. Jag har världens finaste pojkvän ♥
Lördagen var också lugn. Vi var borta hos Daniels farfar som bor i Alstermo och hälsade på en stund, annars gjorde vi inte mycket alls. En seg lördag, som jag helst ville sova bort, ungefär.
Och idag har jag då fixat med datorerna här i mitt liv. Jag har också fixat datorn här hos pappa. Installerat windows 7, och lite andra program nu. Egentligen måste jag gå och lägga mig, men det hinner jag inte. Istället ska jag skriva klart min analys om ett konstverk, lägga in bilder och skicka iväg innan jag går och sover.


Imorgon har jag iof sovmorgon till 11.00, men det känns ändå ganska skönt att hamna i säng i tid. Jag ska alldeles strax fixa med analysen, och sedan gå och lägga mig med en gång, kände bara att jag ville ge en liten update om mitt liv. Som om någon bryr sig.
På torsdag åker pappa till Egypten och blir borta en vecka, säg till om ni vill hyra boende ;)

Natti.

En nolla i mängden..

På riktigt. Jag klarar inte av dig längre. Jag är så fruktansvärt trött på dig. På hur du prioriterar dig själv före alla andra, och alla andra ska göra som du vill. Allting går bra, så länge du är nöjd, allting ska vara på dina villkor. Du låter inte folk göra sin egna grej, antingen ska du vara delaktig eller så ska du ha någonting att säga till om. Varför är det så? Är du så jävla uppmärksamhetskrävande? Att sitta själv, göra sin egen grej, finns inte det i din värld?
Om du är sur, förbannad osv så går det så jävla bra, då får ingen störa dig! Men om någon annan säger något, klagar på något eller gnäller - då jävlar! Då är det så fel att vara sur, så fel att klaga - ja, enligt dig alltså.

Så trött. Så jävla trött på dig!
Så fort jag säger att jag inte orkar, att jag inte vill, då är jag tråkig. Då är jag seg, då vill jag 'aldrig' göra något. Men vill man det med någon sådan som dig? Nej, jag tror inte det. Jag tror inte att någon tycker att det är särskilt kul när du håller på såhär. Man känner sig helt klart mindre värd, du tittar på en, skrattretande. Man kan nästan se det oundkomliga flinet i mungiporna, det som sedan kommer fram när man tittar bort, när man inte längre ser.

Jag vet inte, men för mig är du inte samma person. Du är inte lika mycket värd i mina ögon längre, inte lika mycket värd för mig. Och från och med nu, tänker jag inte gå efter dina villkor längre. Jag vet hur mycket skit du snackar, bakom ryggen på folk. Och jag vet att jag är en utav de, en utav de som du snackar om med andra. Men det skiter jag fullständigt i, du får säga vad du vill. Jag bryr mig inte. Inte längre.

Tack och adjö.


Blahja

Idag passar det med kent och mittbena.





Sjukdom.

Jaha, då sitter man hemma idag också. Dock skulle jag slutat skolan om typ 5 minuter, men så blev det icke. Vaknade vid klockan fyra i morse av att jag var tvungen att kissa och dessutom att jag frös som jag vet inte vad! Jag låg under mitt tjocka täcke med Daniels korn-tröja (bör tilläggas att det är en hood) och strumpor. Fönstret var stängt och elementet igång, men ändå frös jag så jag skakade. Feber? Tja, antagligen.
Jag vaknad vid 08.15 av att Alice ringde till mig som en galning miljoner gånger, sedan fick jag en utskällning på sms också. Trevlig start på dagen..
Sedan dess har jag ätit frukost, kollat klart på män som hatar kvinnor, spelat the sims, ätit makaroner och köttbullar och nu sitter jag och spelar piano. Ska lära mig Slanias song av Eluveitie och To Zanarkand, som är en låt ur Final Fantasy 10. Mycket fina båda två, men vi får väl se hur det här går!
Härnäst så är det duschen som kallar, det kan behövas. Jag ska också försöka stoppa in alla mina kläder i garderoben, de har legat på golvet nu hur länge som helst. Fast varför ska jag göra det egentligen? Det mesta ska ändå till tvättkorgen. Tja, då får jag sortera mina kläder på golvet istället. Och dammsuga ska jag göra, om jag inte svimmar. Just nu sitter jag halvnaken (läs: linne och trosor), med fönstret öppet och håller på att svettas ihjäl. Min kroppstemperatur går upp och ner hela tiden. Men ni får ha det!



Unbelieveable!

Helt otroligt att mitt huvud fortfarande inte har spruckit!
Godnatt.


Helvetesdag.

Det har varit en oerhört jobbig dag idag, men jag vet knappt varför! Hela dagen så har jag gått runt och varit sur/förbannad/ledsen/deppig. Jag har inte alls mått bra, och huvudvärken dunkar innanför pannbenet fortfarande. Igår kväll kände jag av den för första gången, sedan dess har den inte släppt.
Jag har fortfarande huvudvärk, ont i nacken, deppig och känner bara för att lägga mig och sova och inte vakna på ett par veckor. Pappa kände precis på min panna, och han tyckte att jag kändes väldigt varm. Det här bådar inte gott. Nu har jag precis ätit, får se om det hjälper. Jag ska också ta mig en panodil, byta kläder och krypa ner under täcket i någon timme.

Igår var Annie hos mig. Vi gick ner till stan efter skolan, då Annie köpte strumpbyxor. När vi kom hem så kollade på lite vid datorn, jag sminkade av mig, noppade ögonbrynen och smörjde in hela ansiktet medan Annie satt vid datorn. Sedan var det ombytta roller, och jag borstade även ut mitt skatbo till hår och plattade det. Men nu är det lika jävligt igen. Även Annies hår blev fixat, jag lockade det så fint och noggrannt. Nu är det knappast lockar kvar i det. Men vad gör det? Det var kul så länge det varade.

Nej, jag klarar knappt av att sitta här, huvudvärken spänner bakom ögonen. Så godnatt för idag om jag somnar, det är tveksamt om det blir skola imorgon!

<3

Jag har världens finaste <3


Everytime I die!

Jahopp, ännu en dag lider mot sitt slut och jag har inte gjort något vettigt alls idag. Sen jag kom hem så har jag lagat middag, tittat på halva "Män som hatar kvinnor" och så har jag fotat lite också. Jag kollade på nån video med Marilyn Manson, och då blev jag helt inspirerad till att fota. Dock blev inte resultatet som jag ville.

Nu ska jag alldeles strax kolla över mina skolgrejer, kolla så att allt är rätt och som jag vill ha det och sedan skicka in det till lärarna. Dock hade jag ju tänkt att plugga och städa idag, men så blev det tydligen inte. Men jag har ju ett par timmar till på mig, så jag måste nog städa lite i alla fall.
Jag sitter och lyssnar på Children of bodom nu, jag vill se de live! Jag länkar den här så att ni ska få lyssna på lika bra musik som jag får!
Snart är det november, och då ska jag till Stockholm för att titta på pink! Det ska bli alldeles underbart. Och New Moon, det är ju också totally awesome! Haha, jag kommer knappt ihåg vad som hände i boken, men jag har ändå funderat på att läsa om alla inom en snar framtid, vi får väl se hur det blir med det.
Anyways, nu ska jag avrunda. Och godnatt! ♥



Everytime I die - Children of Bodom (Awesome! ♥)


Jag bjuder på en tråkig, misslyckad bild också :)


Tragic.

Ja, då var det måndag igen och jag är lika seg som vanligt. Om inte segare! Jag fryser, är hungrig och sugen på allt, och mest av allt vill jag bara lägga mig och sova. Men icke. Idag ska jag få någonting gjort! Jag ska plugga klart medirkommunikationen och bilduppgiften, ska försöka städa lite, laga mat och sedan ska jag faktiskt lägga mig och sova en timme. Det känns som att det enda jag har gjort i helgen är att sova.

I fredags var jag i skolan, och vid 10.00 kom Daniel dit. Jag gick och pratade med Anders och frågade om jag kunde göra engelskan hemma istället, så jag slapp komma på lektionen. Så redan vid 14.15 gick jag och Daniel ner mot stan, till House of pain och frågade lite. Sedan hem, träffa farfar, äta mat och sedan sova.
På lördagen vaknade vi hyfsat tidigt, men låg i sängen och drog oss i ungefär 2 timmar. Skönt! Hur som helst, sedan drog vi ner på stan i ösregnet. Jag inhandlade en posterflagga, strumpbyxor och så blev det en fika på det också.
På eftermiddagen bakade vi chokladmuffins och åkte senare till Åseda, Hampus fyllde 7, så vi firade honom lite smått. Även där blev det mat och tårta.
Söndagen var bara allmänt slö. Farfar åkte runt 11, sedan åkte jag, pappa och Daniel och handlade och sedan hem och göra ingenting i stort sett. Äta mat, och pappa åkte till Åseda. Jag och Daniel åkte på kvällen ner till stan och kollade läget, sedan hem duscha, film, sova. Ja, då har vi gått igenom hela helgen på ett stycke! Skön helg, med lagom mycket att göra.

Just nu håller jag på att laga mat, idag blir det torsk, ris och äggsås. Dock vet jag inte om ris och äggsås funkar ihop, men jag orkar inte gå och handla potatis! Det är så kallt ute, och jag orkar inte klä på mig mer. Och när jag har ätit blir det nog plugg, städa lite och sova, som jag redan har skrivit en gång. Jag tänkte, det är väl lika bra att skriva det igen.
Imorgon har jag i alla fall lite sovmorgon, eftersom att jag ska till umo. Då får jag stiga upp vid 07.30, ta bussen vid 08.23 så jag är nere i stan vid klockan 09.00. Jag tror att Annie skulle sova hos mig imorgon också, vi får se hur det blir med det.
Nu hör jag hur äggen kokar, hejdå!

Finally!

Nu har jag hunnit med en del sen jag skrev sist.
Jag har hunnit:

  • Handla
  • Träna
  • Laga mat
  • Plugga (ytterst lite!)
  • Duscha
Och det känns ganska bra att ha hunnit med det, sen sist jag skrev. Vilket måste ha varit för ungefär 4-5 timmar sedan. Hur som helst, jag brukar gilla fartfyllda dagar med mycket att göra. Och jag brukar gilla att träna, jag gillar att känna den där känslan efteråt, av lugn. Men idag fick jag inte den, för idag när jag gick där på crosstrainern så var det enda jag kunde tänka på alla problem som jag har. Hur jag ska hinna med allt plugg, hur jag ska lösa vissa privata grejer inom familjen och på hur det kommer bli om det verkligen blir ett stort problem. Då blir det bara tack och adjö, ungefär. Jag tänker inte prioriteras i andra hand!

Jag kom precis ut ur duschen, och ska nu lägga mig och skriva lite på engelskan. Jag hade tänkt att vara duktig förut och plugga mediekommunikation, men så insåg jag att jag inte har ett papper som är ganska välbehövligt. Då tappade jag motivationen, men jag har i alla fall skrivit lite. Jag måste sova i tid idag, det är så oerhört svårt att komma upp på morgonen nu för tiden!
Godnatt ♥


Känner inte alla igen sig i det här?


Stressad.

Samtidigt som jag letar recept till dillstuvad potatis så sitter jag och skördar alla mina växter och plantor på Farmville. Jag planerar också en biokväll imorgon tillsammans med Daniel och Jacob, fast samtidigt vet jag inte. Farfar kommer ju, men han stannar ju hela helgen så det kanske är värt det?

Det lär bli stressigt ett tag framöver nu. Pappa och jag ska strax åka och handla, sedan ska vi åka och träna. Efter träningen så ska jag hem, duscha (om det finns varmvatten) och laga mat. Samtidigt så hade jag tänkt att hinna plugga en del på engelskan och mediekommunikationen. Usch, vi får väl se hur det här går. Men det ska gå, klart det går!

Imorgon kommer min lilla farfar till mig, det ska bli jättekul att träffa honom igen! Dessutom kommer Daniel också, trevlans. Alice ville att jag skulle sova hos henne ikväll, men dessvärre hinner jag nog inte det. :(
Ah, måste dra, hejs!

RSS 2.0