Sure I'll have another one, it's early!

Satan vad gutt att det var sista dagen i skolan idag! - tja, för den här veckan alltså. Nu ska jag inte tillbaka dit förrän på måndag, helt underbart att vara ledig så länge! Snart är vi lediga igen, eller om cirka två veckor, och då är har vi ledigt i tre dagar :D

Dagen har inte gått så mycket än, men anyways så slutade jag vid ett och jag cyklade hem. Åt lite, sen vid halv två så var det ut igen som gällde. Jag och Alice satte oss på tomtabacken, solade, lyssnade på musik och planerade morgondagen. Det ser ut att först att umgås med Desiree från 10.00 till 12.30, och sedan åka till Alvesta (pizza och annat), sedan tillbaka till Växjö och dra oss mot Arabybadet. Jag får hoppas att det blir fucking awesome!

Jag har självklart bränt mig, som vanligt! Men det gör ingenting, för huvudsaken är att jag blir brun och får njuta utav solen så mycket som möjligt. Pappa kommer snart hem, och då ska vi nog äta lite mat sedan ska väl han ut och springa så då hänger jag med på det. På kvällen självklart, annars svettas jag ihjäl tror jag. Jag ska gå, för er som ville veta, mina knän och kondition klarar inte av att springa, heh.
Jag ska försöka hinna att träffa Tengu en stund ikväll också eftersom att jag inte hann igår. Kanske cykla runt sjön eller något annat trevligt. Nu måste jag nog duscha eller nått, jag svettas ihjäl. Bye.





Baah

Lala, ett tag sen jag skrev nu. En utav anledningarna är att jag faktiskt inte bara satt hemma vid datorn i helgen, en annan av anledningarna är att Annie kom hit i söndags och sov hos mig tills idag. Men nu är hon inte här längre, och vad gör jag då? Jo, jag sitter självklart här. Vad ska jag annars göra?

Nej, jag har varit i skolan idag, precis som igår. I lördags var jag i Nybro på cruising, i söndags var jag halva dagen i Åseda och då kom även Annie till mig.
Skolan idag var ganska okej, vi hade iallafall kul på medieproduktionen då vi håller på att bygga våra mässmontrar. Jag och Annie väntade på att färgen på vår klädhängare skulle torka och då testade vi photobot. Haha, herregud vad vi skrattade. Senare kom också Nicolina och gjorde oss sällskap.
Dagen flöt på som vanligt, jag kom hem runt halv tre, gjorde smoothie och åt knäckebröd. Jag läste förövrigt ut "så länge vi båda andas", av Stephenie Meyer ofc. Superbra bok, men nu är jag lite rastlös eftersom att jag inte har mer att läsa. Men nu funderar jag nästan på att läsa "punkindustriell hårdrockare med attityd" igen, det var ett tag sen.

Jag ska iväg och träna om någon timme. Tills dess så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, faktiskt. Jag tror att jag ska träffa Tengu, eller så spenderar jag bara tiden framför min dator. Jag har ingenting att plugga på, förutom ARL och matte men det är jag så trött på nu. Men först av allt så ska jag städa upp lite här. See you.


Jag, Annie och Nicolina på medieproduktionen!

Nu.

Det har varit lugnt hur länge som helst, nu kommer allt på en gång. Det går inte att få stopp på det, jag kan inte hejda mig. Allt kommer ut på en gång, och det är nu.



Rubrik

Jag har ingen fantasi. Jag kommer inte att skriva klart psykologin. Jag har haft huvudvärk hela dagen. Jag är jättevarm. Min lägenhet är jättevarm. De håller på att bygga och greja här utanför så att jag bara får ännu mer huvudvärk. Jag ska nog sova. Jag borde plugga. Jag tänker inte plugga. Jag borde duscha. Jag ska duscha.

fuck off

Aldrig nöjd.

Jag hatar det här

Blåsor och stress.

Exakt så går att beskriva min dag. Jag har fått äckliga blåsor på fötterna utav mina nya converse (nya och nya, typ tre veckor nu), så jag kan knappt gå! Dessutom har jag skav mellan tårna efter i fredags. Jag funderar nästan på att gå barfota nu fram tills att allting blir bättre, iallafall mina fötter.

Igår kom Annie till mig, så vi satt på McD' nere i stan en stund, tog sedan bussen hem och bara allmänt snackade skit och tog det lugnt. I morse gick vi till skolan, men Annie mådde inge bra, så hon åkte hem på matten. Så istället tillbringade jag min dag tillsammans med Carl! Vi var riktigt effektiva på matten, och på engelskan satt jag, Charlie, Helen och Nicolina och sköt pennor på varandra - mycket roligt måste jag säga!

När jag kom hem, för cirka en timme sen, så hällde jag upp diskvatten, plockade ihop all disk och diskade - det kanske vi förstod? Jag har även plockat undan lite i köket/vardagsrummet/pappas sovrum också, så nu är det ganska fint! Jag luktar lax om mina fingrar, det är ju inte lika fint. Jag ska strax klä på mig ett par strumpor och en tröja, hoppa på cykeln och cykla bort till hovshaga. Det står inte mycket på inköpslistan, det är nästan så det känns lite fjantigt.
  • Bröd
  • Filmjölk
  • Cola <3
  • Plåster
Haha, som sagt. Det är inte mycket, men det är alltid något! Jag har hallon i frysen, så senare ska jag göra smoothie också, om jag lyckas hitta nånting att mosa skiten med.
Det blir inte mycket mer än så idag. Handla, städa klart, laga mat, skriva psykologi/mediekunskap sedan är jag nog ganska slutkörd. Men det är gött ibland, det är ju inte så kul när dagarna segar förbi och allting blir likadant hela tiden. See you!

Sjuk.

Underbart, helt fantastiskt! Jag har gått och blivit sjuk, jag kan inte prata, inte svälja och knappt andas innan det gör jätteont i hela halsen. Det var knappt så att receptionisten hörde vad jag sa när jag ringde och sjukanmälde mig, hon frågade "vad heter du?" tre gånger, och jag svarade varenda gång utan att hon hörde.

Så jaha, vad ska jag göra idag? Jag som hade tänkt att träna, det går ju inte nu! Så istället ska jag dricka te och skriva psykologi hela dagen. Jag vill verkligen inte bli riktigt sjuk, jag orkar inte :( Det är mamma och mormor som har smittat mig med det här, om jag inte hade åkt dit i lördags hade det här aldrig hänt :O Men nu sitter jag här.
Anyways, hoppas ni har det bra iallafall!

Woopido.

Jaha, då var det helg ännu en gång, vilket känns underbart! Veckan har ändå gått ganska fort, men det var nog mest på grund utav att vi var lediga i måndags. Men hela veckan har bestått utav underbart väder, skola och allmänt sköna dagar.

Gårdagen började jag i skolan med psykologi tillsammans med Jonas och Annie - självklart resten utav psykologiklassen också. Det var inte så intressant, men tillslut så var lektionen slut. Då begav vi oss ner till stan och in på mcdonalds, vi satt där och väntade på Alice för att sedan gå till bowlinghallen.
Vår idrott denna fredagen var nämnligen bowling, och då var jag självklart med ;) Vi bowlade, och min enda strike lyckas jag självklart göra när det egentligen är Helens tur! Är det inte typiskt?
Anyway, jag kom trea på bowlingen (Helen vann, tror jag) och vi gick tillbaka mot skolan för att ha ARL. Skolsystern kom och pratade om konstgjord andning, tryckförband och massa grejer om hur man ska göra när nån är medvetslös, har svimmat eller något annat sånt. Så vi fick testa att lägga i framstupa sidoläge, sätta tryckförband osv på varandra. Det var ju inte så himla kul.
Resten utav lektionen tillbringade vi med att titta på en film, som jag inte kommer ihåg vad den hette just nu, men det handlade iallafall om en tjej som började jobba i gruvan som nästan bara bestod av män. Kvinnorna blev orättvist behandlade, blev kränkta osv. Jag blir så arg på sånt där! 

Jag och Annie cyklade hem, åt, fixade lite och drog sedan för att möta upp Alice och Jonas som hade fixat lite grejer, men Jonas stack för att möta någon. Vi gick hem till Alice och cyklade sedan ner till stan, då var även Jonas och Oskar med. Vi stack ut till en liten udde och satte oss där och hade trevligt, och det gick ju väldigt bra för "grillmästaren", haha. Vi hade kul där, tills vi ser polisen komma, haha.
Alla fick så gott som panik. Jonas och Gustav börjar springa iväg, jag och Annie lite efter, men Annie vänder efter ett tag och det gör även jag lite senare och börjar packa ihop vattenpipa och grejer ifall polisen vänder. Men de kommer inte tillbaka och vi fortsätter med det vi höll på med från början ^^
Vi cyklade till en lekpark senare som var väldigt rolig, och vi kissade nog flera miljoner gånger den kvällen! Jag hade i det stora hela ganska kul tills jag fick så ont i fötterna att jag var tvungen att gå barfota. Det var kallt!

Ja, men jag hade kul iallafall, det är väl det viktigaste? Jag och Annie kom hem runt halv ett, då var det pumpa madrass och äta macka som gällde. Jag tror att både jag och Annie somnade ganska fort, för jag märkte iallafall inte att tvn stängde av sig alltså slockande jag inom en halvtimme. 

Idag gick vi upp med tuppen, redan vid klockan nio! Bussen till Alstermo gick vid 09.55, så det gällde ju att vara uppe. Min kära lilla pappa skjutsade ner oss till stationen, och han hämtade även ut sina biljetter. Han åker ju till Barcelona imorgon igen och är borta tills på torsdag. Om det är någon som vill hitta på nått så är det bara att säga till! Bussen hem tog inte lika lång tid som det brukar göra, men det var ju ändå segt såklart.

Nu blir det yatzy och muffins med mamma, jag måste ju umgås lite med henne när jag väl är här, eller hur? Men vi hörs! Buhbye.



Solbrills, sol & vattenpipa.

Solbrills, sol och vattenpipa är vad min dag har bestått utav hittills. Jag har ju varit i skolan också, såklart. Det var bra jobbigt att ta sig dit idag, så jag och Annie funderade på att sätta oss i Eke och vänta i över en timme, men vi kom på att det skulle bli så fruktansvärt mycket frånvaro då. Så istället stod vi i en varm, trång och illaluktande buss in till stan. Det var väl trevligt heeelt beronede på hur man ser det.
På Medieproduktionen redovisade vi dag-x mässan, och alla andra redovisade i typ 10 minuter medans jag sa allt mitt på cirka 3, haha. Sen fortsatte vi i cirkus 10 minuter med vår (min, annies, julias) monter, och vi får väl se hur det blir med allt det där. Det löser sig säkerligen. Efter den lektionen var det matte, som just idag var sista lektion tack vare att Serge inte var här idag så ingen engelska för vår del! Vi slapp också mentorssamtal.

Jag och Annie drog ner till stan, gick till Excell och satte oss där och vi tryckte i oss varsin pizza. Det är sjukt hur gott pizza kan vara ibland, medans det är hur äckligt som helst andra dagar. Idag var det gott, och vi drog oss senare till Gina tricot och tittade på lite kläder. Det finns mycket fint, och billigt, men jag vet inte vad jag vill ha. Jag vill ju såklart köpa det billiga, men frågan är då om jag använder det. Äh, jag får charma till mig och be min far om lite pengar.

Jag kom hem, städade och sedan fick jag ett samtal av Alice. Hon ringde och frågade om jag ville följa med henne och Jonas till tomtabacken. Sagt och gjort, jag gick dit, pratade lite med Emil också eftersom att Alice och Jonas var så himla sega. Men sedan kom de, och då var de i full gång med vattenpipa, musik och solbrills. Senare blev det också gitarr, och jag ska tvinga Alice att lägga ut det jag spelade in när hon sjöng, på youtube. För det var jättebra! Själv tyckte hon att hon lät som en manlig, förkyld stockholmare, men jag vet inte vad hon får allt ifrån.

Nu har jag nästan precis ätit och jag och far min ska äääntligen iväg och träna! Helt underbart, det känns som att det var år och dar sedan, men nu jävlar drar vi igång för nu ska jag ner i vikt! Ha det braaa!



Sista dagen.

Imorgon börjar skolan igen, så idag måste jag verkligen passa på att vara ute i det fina vädret för att sedan komma tillbaka till skolbänken. Jag har iallafall gjort klar mediekunskapen, så nu måste jag bara skriva klart mitt reportage och börja öva engelska inför nationella proven som kommer snart. 

Igår var jag och Annie ute och gick. Vi fick för oss att gå till Älghult, (ca. 1 mil) sagt och gjort, så vi gick dit och satte oss vid sjön för att sola. Jag fick iallafall lite färg, men jag vill bli lika brun som jag var i somras. Jag hittade en bild från Sävsjöfestivalen (augusti) och jävlar vad brun jag var! I'll show you. 



Oh ja, jag vet att ni älskar minen, men det är sånt ni får stå ut med. Det var sommarnatt, då är man bra crazy! Iallafall, sådär brun vill jag bli igen, gärna på hela kroppen. 
Hur som helst, vi kom inte hela vägen hem från Älghult eftersom att Annie höll på att kissa på sig, så hennes söta lilla mamma, Monica, kom och hämtade oss efter halva vägen, men vi kom nog 1.3 mil iallafall, så duktiga är vi! 
Jag ska strax försöka få henne att följa med mig ut i solen, Annie alltså, vi måste ta vara på sista dagen! Och jag har fruktansvärt ont i mina fötter sen igår, det är ju mindre kul, men det är sånt man får leva med. 

Nu märker jag att det bara blir flummit här xD Men vi ses, hörrni! 



Sol, vind och .. städa?

Ja, det är sant. Det är jättefint väder ute, men jag behöver verkligen städa. Det ser ut som ett bombnedslag här, och jag är lite smått deprimerad över att jag inte har några kläder här hos mamma. Så jag får ha hennes tights och en lång t-shirt. Jag måste verkligen ta och köpa mig kläder när jag får pengar, vilket är aldrig :( Jag är fattig som en kossa.

Jag har precis varit på ica med mamma, och jag var på så jävla dåligt humör när vi gick dit. Men det har avtagit lite nu, så nu är jag bara på.. ganska dålig humör. Det är lite bättre, och så kan jag väl hoppas att det blir bättre när det är rent här och när jag har lyssnat på Miss Li en stund. Ba ba ba.. Good Morning, Good Mooooorning. Osv, ja ni fattar.

Som sagt, nu ska jag börja städa här. Jag behöver verkligen städa HELA rummet, bokhylla, skrivbord, golv.. Hela kittet. Men men, när det är gjort så är det bara skönt. Min mama har förövrigt pimpat mitt påskris här hemma. Mycket fint. Hejdå all partiiie people

.



Brainstorm.

Nu är det nästan exakt tre månader sedan, tänk att det känns som att det var hur längesen som helst, så är det bara 90 dagar. Och jag har fortfarande inte glömt dig, jag lyckas tydligen inte. Du är fastbränd i mitt minne - och jag hatar det.

Usch, jag har så mycket jag borde skriva, men jag vet inte hur jag ska börja. Det finns så mycket att säga om vad som har hänt de senaste dagarna, och jag har verkligen lyckats tänka riktigt när jag har varit där uppe i det kalla, lugna, tysta.. Men nu är det som att alla ord försvinner och det blir som en enda stor smet i mitt huvud.
Som sagt, jag var i norrland, hos farfar och det var mycket trevligt. Jag har inte haft huvudvärk sen dess heller, vilket är otroligt skönt! Jag undrar vad min huvudvärk beror på.. Iallafall, just nu existerar den inte. Vi var ute och gick, åt massa mat, pratade och diskuterade världssituationen. Allt var som vanligt. Vi åkte till Hammarstrand och Kälarne, det var mindre kul där. Bräcke var kul, då fick jag träffa Nicklas <3
Det enda negativa var väl när man vaknade halv sju på morgonen, slet på sig mysbrallsen och en tjocktröja. Försökte smyga sig ner för trappan för att inte väcka de andra, dra på sig kalla och äckliga skor för att springa upp till dasset bara för att kissa en liten skvätt! Så där satt jag och blundade och höll på att somna igen, medans hönsen kacklade förfullt och talade om att 'nu jävlar är det morgon sanna, sitt inte och sov!' - .. Jag hatar höns.

Onsdagen bjöd på en tråkig jävla resa genom halva sverige. Jag är så trött på att åka bil, och det blev ju inte bättre utav att jag var illamående redan efter halva vägen. Jag brukar aldrig bli åksjuk, men självklart blev jag det då. Underbart, verkligen, som att min dag inte redan var åt helvete? Ja.. Jag kom hem iallafall.

Idag har jag umgåtts med Jacob och Annie, vi kollade på film, men jag var inte så insatt i den. Jag hade massa andra tankar i huvudet, jag hatar tankar. Nu ska jag fixa mer must, ta en muffins och fortsätta och deppa mig igenom livet. Ses.

Norrland - Here I come!

Okej, nu är klockan halv sex och om två och en halv timme så beger jag mig mot nya äventyr - Norrland alltså. Jag och pappa åker upp vid 20.00, och det tar ungefär 11 timmar att åka upp, så vi är framme runt 7, halv 8 imorgon på morgonen. Underbart att få träffa farfar igen - I've missed him!

Jag har varit i skolan idag. Steg upp redan vid klockan 5 eftersom att jag var hemma i Alstermo hos min lilla mamma. Bussen gick vid 06.10, och det var helt omöjligt att somna så jag satt och lyssnade på Pedwell hela vägen (som för övrigt är helt underbar, jag länkar en låt snart)
Psykologi och strax efter det så var det idrott. Idrotten spenderade jag och Annie ute, vi låg och solade i typ 1 och en halv timme, så jag är lagom röd nu! Vi lyckades också få PH att gå med på att vi skulle sitta ute på ARL:en, så då blev jag ännu lite rödare. Men det är underbart, sommaren är på väg! Får vi inte otroliga serotonin kickar utav det?

För att sammanfatta det hela. Jag är mätt (har precis smäckt i mig en halv kebabpizza), snart solbränd, glad och alldeles snart påväg mot norrland. Kan det bli bättre? Jag tror inte det! Vi ses om en vecka, typ. Ha det bäst, och hör av er för gudsskull!! SEE YOU! <3




This Is Not The End - Pedwell <3

Skitbra!

Läste en jävligt bra grej som Linda Skugge skrev. Läs och lär!

Här är mina råd till alla tjejer:
Ta för er och hjälp varandra, men lita inte på att nån kommer göra nåt bra för er skull. Den enda som kan fixa er framtid är ni själva.
Politik är bullshit, ingen politiker brinner för er, de brinner för sin egen framtid och karriär, tror ni nåt annat är ni mer än lovligt naiva.
Att snacka om att "höja kvinnolöner" är också bullshit. Det leder bara till att ni fastnar i låglönejobb, era liv blir som ett fängelse.
Fixa skolan, fixa en bra utbildning, se om ert eget hus.
Ta betalt! Var djävligt dyra.
Tro på er själva, ingen annan kommer att göra det.
Skapa er egen framtid och se till att inte bli ekonomiskt beroende av någon annan människa.
Kalla er inte feminist! LINDA SKUGGE

Feminist?

Det finns mycket som gör mig irriterad, men inget irriterar mig så mycket som det där jävla snacket om att män är så mycket bättre än kvinnor! Alla män som tjänar mer än kvinnor, har bättre jobb och bara ser kvinnor som ett objekt. Jag menar, vi kvinnor kan göra lika mycket karriär, tjäna lika mycket pengar. Men eftersom att det är ett mansdominerat samhälle, så är det självklart de som bestämmer vilka jobben ska gå till och hur mycket man ska tjäna. Kan man inte istället göra så att man får betalt och jobben efter kunskaper, istället för kön och/eller efternamn?

Likadant med skällsord. Vi satt och pratade om det idag i skolan, och kom fram till att det finns en jävla massa skällsord för tjejer (hora, slampa, slyna, flata) och det är tydligen okej?! Ingen bryr sig längre för att de blir kallade fitta, slyna osv. Men det finns inget skällsord för män, det värsta som man kan tänka sig är väl typ "jävla bög". Varför är det så? Varför blir vi kallade massa ord, medans killarna bara får mer och mer status för varje dag som går, ungefär?

Och nej, jag hatar inte killar, verkligen inte. Det finns vissa ljushuvuden, så som Magnus Betnér till exempel, han är ju för jämställdhet. Men varför ser man alltid ner på oss tjejer, vad gör vi för fel? Jag önskar bara att alla var lika, så att vi skulle slippa det här tjaffset, och jag skulle slippa reta upp mig stup i kvarten!

Jag var i skolan, huvudvärk. Det var inte alls kul. Vi åt på McDonalds, åkte hem, satt här, var med Jacob, sitter här. Jag har mest varit förbannad på det mesta idag, speciellt det här med jämnställdhet. Och jag säger inte att det inte finns tjejer som är likadana som killar, men VARFÖR kan det inte bara jämnställt?

Fint väder och krokusar!

Äntligen är det här! Det fina vädret alltså. Jag vet inte hur många timmar jag sammanlagt har suttit ute idag, det måste bli runt 5,6 kanske, och det har ju varit helt underbart! Jag är lite röd om kinderna nu, så solen har väl tagit lite iallafall, gutt det!

Det blir ett kort inlägg, jag är ganska stressad. Jag kom hem runt kvart i sju, och sen dess har jag bara hunnit äta ungefär. Jag har vart ute och gått också, från klockan sex (direkt när jag kom hem från åseda) till halv sju, och sen hem, äta, spela piano. Det är det jag har hunnit med idag. Men jag ska packa, duscha och skriva klart examinationsuppgiften i mediekunskap. Eller kanske inte skriva klart den, men iallafall skriva lite på den. Jag måste komma ihåg att lägga den på mailen också, så att jag kan skriva hos mamma imorgon.
Jag åker nämnligen till Alstermo imorgon, och är där tills på fredag. På fredag går jag i skolan hela dagen, efter det (16.20 ungefär) kommer pappa och hämtar mig och vi kör direkt upp till Norrland! Så ni får gärna underhålla mig under natten om ni inte har något bättre för er, vi lär väl inte vara framme före 3-4 på morgonen, så ja. Jag ska upp till snön och åka på skotran!

Nej, nu måste jag ta tag i mitt och så ska jag försöka komma ihåg allting också. Det ska iallafall bli fint väder imorgon och jag och Annie ska äta på Max efter skolan, så det kommer bli perfa! See you.




RSS 2.0