Nobody loved me in that way.

Shala, vad trött i huvudet jag är. Det känns som att jag har pluggat matte hela dagen, men nu har jag faktiskt fått lite bättre grepp om ekvationer. Men att förenkla uttryck behöver vi inte ens prata om hur det går. Åt helvete, med andra ord. Men men, jag har säkert suttit med matten i 2½ timme idag, och det känns ju bra att hjärnan arbetar och verkligen försöker få in information. Det är ju en annan sak om den verkligen tar in någonting...
Skola idag då, det var faktiskt helt okej. Vi har bara två lektioner på torsdagar, och det är foto och idrott. På fotolektionen så kollade vi på lite diabilder, en film och så var vi ute och fotade med analoga systemkameror. Riktigt kul faktiskt! Vi får väl se ifall vi lyckas med att framkalla de också, det kan ju bli spännande. Jag är inne på det här med gatufotografering, jag tycker det är riktigt snyggt faktiskt. I alla fall i svartvitt.
På idrotten spelade vi ultimate, och det var ju helt okej. Sedan spelade vi fotboll, det var ju också helt okej. Efter fotbollen så skulle vi springa lite "stafetter", och den första gick ju bra. När jag sedan skulle springa den andra, så ska jag springa slalom mellan personerna som står framför mig, och eftersom att mina fotleder verkar vara totalt borta (?) så stukar jag självklart foten. Jag har stukat varje fot säkert tre gånger sedan åttan, det är ju konstigt att de aldrig går av helt?! Jag kan ju gå och så, men det är värst när jag ska ta mig ner för trappor, men det går ju bra det också.

Haha, jag tror pappa är lite rädd att jag ska ta över lägenheten. När han kom hem så låg det massor utav mina kläder överallt, mina skolböcker låg i köket, min musik på högsta volym och hela handfatet är fullt utav olika grejer. Sminkborttagning, rengöring till piercingarna, smink, borste, kam, hårspray, rakhyvel, ja tjejgrejer ni vet. Så nu går han runt och skitar ner och försöker vara manlig, så jag får väl hålla mina kvinnogrejer inne på mitt rum. Nu ska jag plugga matte! HEj.

And they were all yellow

Jag sitter hemma och lagar mat. Idag blir det ris, nuggets och sötsur sås, passar perfekt idag. Det går fort och det är mycket gott! Skolan var idag från 08.00 till 16.00, lagom jobbig dag. Dock var alla lektioner helt okej, och litterär gestaltning var faktiskt roligt, även om jag var lite småsur över placeringen på lektionen.
Ikväll blir det att plugga. Jag ska plugga matte, för att jag tänker inte hoppa av kursen, jag vill läsa matte b och lära mig. Jag vill ha 50 poäng extra, och dessutom är det ju en stor fördel när man ska läsa vidare. Så ja, jag har bestämt mig för att lära mig det där.
Jag ska också göra klart en bilduppgift, vi ska tolka en bild på två olika sätt, och det tycker inte jag är det lättaste. Jag menar, jag kan ju bara tolka bilden på ett sätt, men då tycker han att vi ska förändra innebörden utav bilden. Äh, vi får se hur det går med det där, jag kommer nog på någonting.
Ikväll är det också True blood vid 22.00 på svt1, missa inte det! Vampires, I'm in love with vampires.
Nu - mat.

Over You.

Japp, nu var det snart dags att sova igen. Och jag sitter här med matteboken, och försöker förstå någonting utav algebra. Det går väl sådär, en del saker förstår jag mer och en del mindre. Men jag kan inte säga att jag förstår någon fullt ut. Jag förstår t.ex. inte vilket man ska skriva först, och hur i hela friden ska jag veta det?
Nu åkte precis pappa, så det innebär att jag är ensam hemma tills på torsdag från och med nu. Vårt internet har krånglat hela dagen, så när pappa kom hem så satt han och försökte fixa det, men det trådlösa är ju skit så det slutade med att vi koppla in det vanliga. Nu funkar det finemang!
Jag har funderat på en sak länge, och ni måste faktiskt skriva om ni vet svaret. På dagarna blåser det ju, right? Och då går det knappt att ha fönstret öppet här, för då blåser gardiner ut, blomkrukor ramlar ner osv. Men nu på kvällen, efter typ klockan sju så slutar det blåsa! Nu blåser det ingenting alls, gardinerna fladdarar inte ens lite. Jag fattar ingenting, varför är det så? Jag har funderat på det lääänge ska ni veta.

Skolan idag då. Mediekommunikation första timmen, det var inte så himla kul, ungefär som mediekunskapen. Sedan arbetade jag, Malin och Esmeralda i grupp och skulle göra kommunikationsprocessen som det känns som vi har gjort miljoner gånger på de där lektionerna. Jag kan liksom det där! Men vi fick i alla fall det vi skulle, gjort. Och det är ju skönt, så man inte ligger efter med någonting eller så, redan liksom.
Vi hade även vår första matte b lektion idag, och det var ju.. speciellt. Ny lärare, ny klass, och helt främmande saker i boken! Algebra, ekvationer, geometri, osv. Nu är jag på algebra, och det går ju inte så jäkla bra, men jag SKA klara det. Jag SKA ha ett G i matte b. Det bara är så.
Sedan engelska som sista lektion, det var helt okej. När jag kom hem så blev det omelett och tv-tittande, eftersom att mitt internet var som det var. Sen kom pappa hem, och stack sedan till gymmet och då passade jag på att laga lite mat. Det blev väldigt gott! Jag kanske ska starta en krog, där jag säljer endast ris/poatis, stekt lax och citron/lime sås, eller ris, stekt kyckling och currysås. Det är det jag kan bäst. Dock upptäckte jag ju att kött, potatis och brunsås också går väldigt bra. Det går framåt, bravo!
Jag får inte glömma att höra av mig till någon Anette snart också, så att jag vet hur det blir med pianolektioner osv. Jag har ju fortfarande inte hört någonting, och Jenny (min gamla lärare) visste inte heller hur det låg till. Så jag får ringa Anette och se om hon vet någonting, man kan ju hoppas att någon vet!

Imorgon går jag i skolan från 08.00 till 16.00, 8 timmar och vi har endast tre lektioner på hela dagen. Först Graf som ska bli väldigt kul att börja med. Bra lärare, och förhoppningsvis roliga saker att jobba med. Sedan svenska, då vi ska göra skriftliga argument för olika saker, och det tror jag faktiskt kan bli roligt. Jag gillar sånt där, för jag har så himla mycket åsikter om allting! Passar mig perfekt.
Sedan sista lektionen är litterär gestaltning, så vi kan ju hoppas att det blir okej också, men det ska det väl bli. Sedan ska jag hem och inte göra ett skit! Eller jo, lite matte kanske ;)

Hur som helst så väntar duschen. Har cphy nu, så ska tvätta, rengöra, smörja in och allt sånt skit så att jag får ordning på det här. Sedan måla naglarna eftersom att jag är expert på att pilla bort allting. Efter det blir det nog sängen skulle jag tro, kanske läsa lite eller titta på scrubs eller något annat kul. Vi hörs en annan dag. ♥

Kill me softly!

Jag är så jäkla trött, jag har redan legat framför tvn och sovit i 30 minuter. Nu vaknade jag med ett ryck och tänkte att jag kan inte sova nu, för då kommer jag inte att somna ikväll. Pappa ska nog försöka dra med mig och träna, men det orkar jag inte ikväll. Hela huvudet känns tungt, och jag vill bara lägga mig ner och koppla bort hjärnan från kroppen så att jag kan känna mig utvilad någongång. Koppla in en laddare och ett usb-minne till hjärnan, så man kan samla ihop all information och sedan spara det på datorn. Och samtidigt som laddar man den också, så att man orkar med mer.
Herregud, vilka orealistiska tankar jag har om kroppen och dess funktion.

Jag var i skolan idag. Vid 07.45 kom jag dit ungefär, gick till caféterian där Annie satt och vi inväntade vår lektion, litterär gestaltning. Ingen lärare kom, och ingen annan som skulle ha den kursen var där. Jag, Annie och en annan tjej från trean tyckte det var väldigt konstigt och gick till receptionen. Då visade det sig att de hade skrivit fel, så att den var på onsdags eftermiddagar istället, så framöver har jag sovmorgon till 11.00 på måndagar, vilket iof kan vara ganska skönt. Dock hade jag inte haft någonting emot att gå till 12.15 på onsdagar, istället för 16.00. Men det är skit man får leva med.
Sedan var det klassfoto, och jag såg väl ut som en sur apa där också. Kul kul kul. Enskilda fotot såg jag nog lite gladare ut på, han sa att det skulle ut till släkten och då tänkte jag på hur ledsen mormor skulle bli om jag satt och surade. Sedan svenska där vi argumenterade om massvaccination, och på nästa lektion så ska vi skriva om något ämne om argumentera för det. För- och nackdelar. Jag vill skriva om abort, dödshjälp, dödsstraff, fildelning, jämnställdhet. Jag vill skriva om allt! Dock hinner jag ju inte det, så jag måste bestämma mig för något. Det blir nog abort. Eller dödsstraff.. Eller.. Bah!
Sista lektionen idag var estetisk verksamhet, och då har halva min klass (inklusive mig) valt bild. Så där satt vi och skulle göra en mapp där vi ska lägga alla bilder och arbeten i, den blev jättefin. Verkligen. Jag målade en filmrulle som det stod Fuji på, så skrev jag mitt namn och klass på den. Jättefint. Sedan skulle vi ut och leta grejer på Norrtull, jag fattade ingenting. Men jag gjorde det ändå, men det blev inte bra. Och åh, jag orkar inte skriva mer.
Nu ska jag äta. Hejdå.

Wake me up - Inside.

Åh, det här känns inte alls bra. Jag känner att jag vill inte gå i skolan, jag vill inte att höstmörkret och den deprimerande tiden på året ska komma på ett långt besök nu framöver. Jag vill ha soliga mornar, fågelsång utanför fönstret och kunna vakna när jag vill. Kunna gå runt och inte göra någonting på dagarna, bara vara. Ha en glass i min hand samtidigt som jag vandrar med nakna fötter på mjukt, fluffigt gräs.
Fast på något sätt längtar jag efter hösten. Det är mysigt med naturen i alla möjliga färger - rött, grönt, gult, orange.. Det är mysigt, men vill jag ha mörkret? Vill jag ha det piskande regnet i ansiktet, eller vinden lekandes i mitt hår? Jag vet inte, jag vet inte ännu. Just nu vill jag inte ha någonting, jag vill nog inte ens ha en hjärna. Jag vill koppla bort hjärnan för en stund, och bara känna tystnaden och lugnet.
Jag läste om meditation i en tidning som pappa prenumererar på, och jag tror faktiskt att det kan vara bra i stressiga situationer. Att bara sitta ner och låta all stress, alla tankar och allt annat som tynger en, bara rinna av kroppen och man blir helt lugn. Helt utan tankar, och bara sitter i sig själv. Det fanns såklart olika metoder, men jag fastnade för en särskild där det stod att man skulle sitta och ha ett ljus framför sig. Det måste jag testa någon gång.

I fredags var jag i skolan, och det var en seg dag. Vi fick sluta engelskan tidigare, så jag och Annie hann med 16.20 bussen, och det var ju väldigt trevligt av Anders. I Eke hoppade Daniel på bussen, och när vi kom hem så åt vi och bara tog det lugnt resten utav kvällen.
På lördagen var det Alstermodagen, och under dagen var vi ute i bäckparken hela dagen och tittade på allting som höll igång. Det var väl trevligt. På kvällen gick jag och Daniel till Desiree och Alexander som åt lite kräftor, sedan gick vi upp mot Hassel. Det var inte alls trevligt, och alla började tjafsa med oss så jag och Daniel gick hem en timme efter att vi kommit dit. Jag såg också Jessica, som jag inte hälsade på :(
Idag åkte vi in till Växjö, och jag lagade middag. Det blev potatis, köttbit, brunsås, gelé och majs. Mycket gott! Sedan fick vi skjuts ner till stan av pappa, han skulle ändå till gymmet, och alldeles nyss kom jag hem.

Medan jag satt och väntade på bussen så flödade tankarna, och det är läskigt hur mycket man kan tänka bara utav lite musik. Det är läskigt hur mycket man kan sakna någon, fastän det bara var 2 minuter sedan man sågs. Man kanske vet någonting innerst inne när det blir så. Jag blir så konstig, och tänker att någonting kanske händer, att man kanske aldrig mer kommer att få se personen. Därför försöker jag ta vara på så mycket som möjligt av den tiden man faktiskt har tillsammans. Jag vet att du har hört alla andra säga det här, men carpe diem.



I don't know anymore.

Alltså, jag har ju inget bättre för mig så jag kan ju skriva vad jag har gjort sen jag skrev sist.
Jag gick alltså ut för att pumpa min cykel, och allt blev jättebra och cykeldäcket blev hårt och helt fyllt med luft. 'Perfekt!' tänkte jag och gick förnöjt upp för trapporna till lägenheten igen.
Så småningom kom pappa hem, och vi åt mat och sådär. Sedan blev jag så fruktansvärt godissugen, så jag skickade iväg ett sms till Alice och frågade om hon ville följa med till Preem. Så det var bara att springa ner för trapporna, och hoppa på cykeln. MEN. Då visar det sig att jag har pyspunka på mitt framhjul, så det var bara lite luft kvar. Men det sket jag i, för jag var så fruktansvärt godissugen, så vi cyklade till Preem i alla fall, haha.

Vi satt utanför Arabyskolan, åt godis och snackade en massa skit - som vanligt ungefär. Dock är det typ första gången vi sitter utanför Arabyskolan, men det var ju trevligt det också. Sedan cyklade vi till Tomtabacken, och satt där någon timme, tills det blev för kallt och Alice höll på att kissa ner sig. Mysigt.
Usch, jag vill inte till skolan imorrn. Jag måste gå hemifrån, med en stor väska på axeln också eftersom att jag ska till Alstermo direkt efter skolan. Och just därför måste jag GÅ till skolan, det hade ju varit en annan sak om jag hade haft cykeln. Så imorrn får jag kliva upp 06.30, göra mig iordning till 07.15 och sedan gå mot skolan. Eller nej, det räcker nog om jag går 07.25. Jag läste min mail nyss, och där hade vi redan fått ett mail av läraren i Multimedia, där det stod om en uppgift som vi skulle göra imorrn. Herregud?! Jag tänkte mig kanske lite mjukstart eftersom att det är nya program och så, men icke. Aja, vi får väl se hur det går.
Nu ska jag packa grejer och sen sova lite - det kan jag behöva. Vi hörs. ♥

Över.

Nu är sommarlovet över, och jag har återvänt till verkligheten. Idag var första skoldagen för mig, och alla de andra tvåor och treorna. Men det känns ändå ganska okej, för nu har jag i alla fall någonting att göra om dagarna istället för att bara sitta hemma jämt och inte göra någonting. Visst, imorgon på morgonen kommer jag nog inte att känna likadant, hehe.
Vi började vår dag i datorsalen, där våra mentorer pratade med oss i ungefär en och en halv timme, om hur allting är på skolan, vi fick fylla i lappar och fick busskort - det gamla vanliga. Och jag blev glad, för jag fick också ett busskort så att jag kan åka gratis igen. Underbart!
Sen var vi lediga en stund efter det, för att sedan ha foto tillsammans med Andreas och Sune. Ja, inte Sune i klassen, utan läraren Sune. Vi gick runt och kollade in allting, och jag har faktiskt ingen aning om hur det ska gå i mörkerrummet sen när vi ska fota analogt. Det ska vara helt jäkla svart, och ändå ska man hitta och lyckas framkalla bilder. Det kommer aldrig gå, jag kommer riva ut allting och förstöra en massa filmrullar. Hemskt.
Sen lunch, och sen tillbaka till foto då Sune gav mig en väldans huvudvärk. Vi pratade om kameror, hur de funkade och sådär, och fick titta på olika objektiv och sådär, trevligt trevligt. Sedan idrott bara, då vi lekte någonting. Det var kul, för vår grupp vann. Yey.

Nu har jag kommit hem, för ungefär en timme sedan. Och sedan dess så har jag lagat mig en omelett, tittat igenom alla sidor och inte mycket mer. Jag ska alldeles strax klä på mig någonting, (ja, det är sjukt varmt här!) och sedan gå ut och pumpa cykeln. Pappa har äntligen lagat bakdäcket, men nu så är framdäcket nästan tömt på luft. Alltid är det någonting som ska krångla. Men förhoppningsvis så är det inte punktering, det hade ju varit förfärligt.
Imorgon börjar jag klockan 08.00, och går till 16.20. Och nej, jag tror inte att jag kommer orka med. Vi kommer ha tråkiga lektioner. Multimedia, textkommunikation och engelska. Det är helt ologiskt att ha gå så sent, och ha lektioner som varar i 3-4 timmar. Vi har också långa hål mellan varje lektion, men i framtiden så ska jag sitta och plugga under hålen, så man kommer ifatt lite och inte behöver göra lika mycket hemma.
Ja, men nog om skolan, och grattis om du läste detta tråkiga inlägg. Ikväll ska jag nog upp vid Mariakyrkan och fota lite, om jag kommer ihåg det och om det blir snyggt. Det märker vi då. Jag ska också försöka få pappa att gå med på att vi ska ut och köra lite ikväll, det kanske går bättre än sist, hehe. Meeen. Hejdå.

Money money money.

Jag är så fattig att det inte är sant. Om jag räknar alla pengar jag har så är det 55 kronor i plånboken, och 4 kronor på kontot. Jag får inte pengar förrän i slutet av september! Dock fyller jag ju år i början av september, men de pengarna jag förhoppningsvis får då ska jag spara så att jag kan köpa denna jättesnygga jacka!




Det är också korsettsnörning i ryggen, med sidenband. Dock ligger hela sidan nere nu, så jag kunde inte visa bilder på just det. Men den är oerhört fin, och den har ett fint pris också. 1699 riksdaler. Vi får väl se i vilket liv jag har råd med det. Hur som helst, på något vis så ska jag en dag skaffa mig ett jobb någonstans. Jag ska söka sommarjobb redan nu, för jag måste ha ett till nästa sommar. Denna sommaren har varit katastrofal utan pengar och allting, men jag har ändå klarat mig. Dock är jag skyldig pengar till massor utav folk, där ibland min pappa som jag är skyldig 1100 för Sonisphere-biljetten. Men det var det värt!
Idag kommer Annie till mig. Vi ska gå till bokia/akademi bokhandeln och titta på någonting till henne. Hon ska väl förhoppningsvis köpa det också. Och så ska vi gå till Gina Tricot och fönstershoppa en massa fina grejer. I alla fall jag, för jag är fattigast.se. Åh, jag vill så gärna ha ett par strumpbyxor! Ni vet såna lite tjockare, som man kan ha nu på hösten. Jag tror att det skulle bli ganska fint till mina skor som jag köpte förra hösten.
Annie kommer i alla fall vid 16.20, och jag funderar på att åka ner till stan och träna nu, sen hem och äta och fixa lite innan jag träffar Annie i stan. Dock måste jag vänta 20 minuter nu på nästa buss, och det kanske blir lagom då. Eller så tar jag cykeln ner till stan, den är äntligen lagad! Nej, det orkar jag inte. Jag väntar 20 minuter och tar bussen ner. Meeen, jag skriver någon annan gång. Hejs.

Sweet.

Jag är trött, och på lite dåligt humör. Men jag har faktiskt fått mycket gjort idag, så jag får skylla på det. Min hjärna har överarbetat så därför kollapsar den lite nu. Och mitt cpinternet håller på att lägga av hela tiden, jag orkar inte! Åh, jag vill bara gå och hoppa från fönstret eller något.
Min dag började klockan 10.00 då de första tvättarna var igång. Jag gick upp för alla trappor igen, åt lite frukost och tittade på tv för att sedan en timme senare gå ner och lägga i tvätten i torktumlaren. Det gick finemang - trodde jag. När jag en timme senare kommer ner så inser jag att jag har valt fel program på torktumlaren, och den har endast tumlat i 15 minuter. Så jag fixar det ordentligt, och det får stå och torka 50 minuter till.
Under tiden som tvättandet/torkandet var igång så dammade jag och höll på här hemma. Jag möblerade också om, åt "lunch", möblerade om, dammsög och skurade. Så nu är det fint här, i alla fall någon dag till, tills jag har hunnit stöka och skita ner totalt. Men men, man får njuta utav det lilla man har.

Nu ikväll var jag och pappa och körde bil, och jag tror seriöst inte att jag ska köra bil. Det går jättebra när jag kör på landsväg, men här i stan när man ligger så mycket på låga växlar, speciellt ettan, och man ska komma iväg utan att hela bilen hackar och dör. Jag höll på att krocka i en rondell idag, det var kul. Jag körde ut i mitt i ingenstans, det var också kul. Men jag hatar alla de idioterna som ligger så fruktansvärt nära mig, bakom alltså, för de stressar mig något så otroligt! Tänk om jag måste tvärnita, då hinner de ju inte uppfatta det och bromsa de också? Varför kan de inte bara hålla ett avstånd, åtminstone på 5 meter? Nej, här snackar vi kanske 0,5 meter. Det är otroligt.
Nu ska jag lägga mig och titta på tv, 2½ men, eller scrubs kanske det är nu. Hur som helst, här kommer lite bilder på hur mitt rum ser ut nu. Godnatt.









Yey

Klockan är 09.30, och jag är redan uppe, det är ju sensation! Det beror nämnligen på att jag ska börja tvätta vid 10.00, och dels på att jag känner att jag måste börja gå upp lite tidigare nu innan skolan börjar. Så imorgon hamnar väckarklockan på 08.30, det är en annan sak om jag stiger upp då, haha. På torsdag ska jag nämnligen upp vid 06.30, och det känns jättetidigt. Dock lider jag något fruktansvärt med Annie, som måste stiga upp 05.00. DET är hemskt, riktigt hemskt.

Som sagt, ska ner till tvättstugan om en halvtimme, och jag funderar lite på hur det kommer gå att få ner allting. Det är en stor, överfull tvättkorg + att jag ska ha ner tvättmedel och sköljmedel på samma gång. UTAN att snubbla i trappan. Varför bor jag på översta våningen? Det finns inget bra med översta våningen. Många trappor, högt ifall man skulle trilla ut genom fönstret, varmt på sommaren. Nej, tacka vet jag typ andra våningen, det är bra grejer. Herregud, varför pratar jag om vilken våning man ska bo på i en lägenhet?
Hur som helst, min dag består som sagt utav att tvätta. Jag ska också dammsuga, damma och skura mitt rum. Byta sänglakan och sådär. Jag har en massa saker som bara har försvunnit, och jag har ingen aning om vart de är. Jag tror att det är små hustomtar som springer omkring här på nätterna och tar mina saker. Jag har blivit av med mina svarta jeans, lila nagellack, linsskydd och min ena parfym. Detta är ju inte klokt. Nog om detta, nu ska jag klä på mig och börja ta bort lakan och skit ur sängen. Vi hörs senare.
Jag kastar in ett par bilder som jag tog på vägen upp till jämtland.








In this river.

Egentligen ska jag inte sitta här, eftersom att jag tidigare idag rev ut hela min garderob (jag menar hela) på golvet för att kanske på något underligt vis hitta mina kära svarta jeans. Men icke. Jag har ingen aning om vart de är, det är hemskt. Jag får helt enkelt köpa mig ett par nya när jag har råd, vilket blir typ i november.
När pappa kom hem förut så satte han igågn att laga mat, idag blev det soppa. Min pappa är helt inställd på att gå ner i vikt, och det är ju bra för min skull också, menar jag. Soppan bestod utav vita bönor, gul lök, purjolök, paprika och krossade tomater med en massa tabasco i. Det var faktiskt riktigt gott, dock fick det fart på min mage så jag fick springa på toaletten, där det kom ut från båda hållen om man säger så. För ungefär en kvart sedan åt jag en chokladbit, men icke, då fick jag springa på toaletten igen. Jag undrar varför jag kräks av bara så lite, jag fick förslaget att jag kanske var gravid, men det tror jag inte. Det är nog bara nån skit jag ätit, eller så känner bara magen för att rensa ur sig på alla sätt som är möjliga.
Nu ska jag städa upp alla mina kläder från golvet, vilket kommer ta tid. Jag har lovat pappa att tvätta imorgon också, åh vilken rolig förmiddag jag kommer ha. Nu ska jag ner och kolla tvättid, vi hörs.


Tomt i garderoben..


Dessvärre fullt på golvet ^^

Finally!

Okej okej, jag vet att jag har varit sämst på att skriva på sista tiden, och varit sämst på att skriva i sommar överhuvudtaget. Men det känns ändå ganska bra att jag inte har skrivit så mycket, det bevisar att jag har haft en del annat för mig också. Istället för att bara sitta vid datorn.
Sist jag skrev var jag i Alstermo, och efter det begav jag mig till Jämtland med min kära far, hem till min farfar och hans fru, Berit. Där var också min farbror, Kenneth och hans sambo Mia. Det var mycket trevligt där uppe, fast att vi inte gjorde någonting alls egentligen. Vi badade flera dagar, åkte till ett mysigt ställe, tittade och klappade på alla de söta getterna och hästarna, vi fikade också. En dag åkte vi till Östersund, där jag handlade upp alla mina pengar på böcker, bh, halebop, nagellack och sminkborttagning. Jag köpte en underbart rolig, intressant bok, som också är väldigt svår att slita sig ifrån. "Men mest av allt så vill jag hångla med nån" av Linda Skugge. Det är hennes dagbok under gymnasietiden, och den är väldigt rolig. Det är mycket ord som bajs, diarrebajs och hon skriver om alla kompisproblem, killproblem och allting. Den borde ni läsa! Jag köpte också en biografi om Marilyn Manson, och den ska jag alldeles snart börja läsa i, vi får se hur den är.
Hos farfar så övningskörde jag mycket också, hem från Östersund och en bit hem från farfar. Så sammanlagt kanske jag körde 40 mil under den veckan. Men det är nice. Vi plockade upp Daniel på vägen hem, så åkte vi till Alstermo. Där har vi varit hela veckan, tills igår. Då vi åkte hit, till Växjö. I Alstermo gjorde vi inte alls mycket. Vi spelade minigolf, tittade film/tv, åt, var på marknad osv. Men det är ju alltid nice när man har trevligt sällskap. Idag åkte Daniel hem, så nu sitter jag alltså här helt ensam hemma, vilket jag inte har gjort på flera veckor!
Jag känner hur vardagen börjar närma sig sakta. På torsdag börjar vi skolan, och det ska bli ganska skönt på ett sätt, att komma tillbaka till det normala, så man har någonting att göra under dagarna. Visst, jag räknar med oerhört mycket plugg och mycket ilska nu fram till jullovet. Men man vet ju att det lönar sig i slutändan, och att det nog kommer att bli ganska bra ändå. Det ska bli kul att få börja med foto och graf på riktigt, dock vet jag inte riktigt hur jag känner för det här med att ha flera lektioner tillsammans med B-klassen. Vi får väl se helt enkelt, jag har ju fortfarande några från min gamla klass kvar hos mig, och det känns oerhört skönt.
Jag var på gymmet för ungefär en timme sen, och min kondition har försvunnit helt och hållet! Jag orkade gå på crosstrainern i 11 minuter, jag brukar gå 20 i vanliga fall. Dock gick det ganska bra med maskinerna, jag orkade en del vikter på de. Jag har bestämt mig för att börja leva sunt, träna regelbundet, SOVA ORDENTLIGT och försöka gå ner i vikt, för såhär vill jag fan inte se ut resten utav livet. Fuck no. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen städa mitt rum riktigt ordentligt. Jag kom på igår att jag inte hade sovit i min säng här hos pappa på ungefär 4 veckor. Det är lite läskigt. Men men, nu ska jag inte tråka ut er mer. Det kommer lite bilder från norrland nu också. Hejs.











I'm a fucking work of art!

Ja, eftersom att jag inte har något bättre för mig så tänkte jag att jag kunde skriva ett till inlägg i ren tristess. Sedan jag skrev sist så har jag hunnit gå till Ica tillsammans med mamma och Annie. Jag och Annie köpte varsin glass och satte oss sedan i solen i bäckparken och pratade om allt och ingenting. Det låter som att vi bara snackar skit om folk, men det gör vi faktiskt inte. Vi snackar om hur det blir när vi börjar skolan, hur hårt vi ska plugga, vad vi ska bli efter gymnasiet, vad vi har för drömmar och en rolig sak är att vi ser saker på exakt samma sätt. 
Om någon säger plugga en höstkväll så tänker vi (jag tror Annie tänker likadant nu) framför köksbordet med alla böcker uppslagna framför sig, en stor tekopp, man hör regnet smattra mot fönstret, håret uppsatt i en slarvig tofs/bulle och mysiga kläder på sig. Kanske radio på i bakgrunden, osv. Likadant när någon säger café så tänker vi likadant. Det är ganska läskigt att vi tänker likadant, vi kanske delar på hjärnan?

Nu kommer snart mormor hit, så då ska vi äta middag. Köttfärslimpa, potatis och brunsås - mums, riktig husmankost. Sådan mat saknar jag lite ibland när jag bor hos pappa under skoltiden, för då blir det oftast kycklingröra, massa starka grejer och annat konstigt. Visst, jag älskar att testa nya saker och jag älskar stark mat, men ibland vill jag bara ha kroppkakor, raggmunkar, köttbullar och potatis. 
Förresten har jag börjat lyssna på Melody Gardot, jag älskar hennes röst. Den påminner lite om Duffy's, fast jag tycker att Melodys är mycket bättre. Om ni för får er att söka på youtube eller spotify, så lyssna på "my one and only thrill", underbar låt och underbar sångerska.
Nu såg jag att Annie loggade in på msn, vi ska antagligen bada hos henne senare om temperaturen tillåter det. Vi får hoppas på det, det är ju en underbar, stor, gul, varm sak på himmeln idag, som gör att livet känns lite enklare. Det är skönt, jag gillar sol ibland. Speciellt i typ februari-mars, då känner man att man går mot ljusare tider och man blir lite gladare. 
Nu kom mormor, nu blir det mat. Hejs.

Spark in the dark!

Jag sitter och lyssnar på Alice Cooper och får lite flashbacks av åttan, då lyssnade jag mycket på Alice Cooper, speciellt på skivan trash. Haha, det låter precis som att jag är född på 70 talet, och lyssnade på Alice Cooper typ 84-85, men så var alltså inte fallet. Jag lyssnade mycket på Alice Cooper 2006, så långt ifrån 80-talet man kan komma, nästan. Hur som helst, jag gillar hans röst och speciellt låten 'Spark in the dark', ni borde lyssna på den, tycker jag.
Idag har det inte hänt så mycket ännu, jag vaknade för ungefär en timme sedan, och har suttit här fram tills nu. Mammas "väninna" (haha, jag var tvungen) Sophie är här, så de sitter i köket och snackar skit och fikar. Så kommer mamma och frågar om jag vill ha fika, men jag vet inte om det blir så bra att äta brownietårta till frukost, but who knows? Jag ska snart äta frukost i alla fall, och sedan får vi se vad som händer.
Jag och Annie var ute lite igår, vi pratade om att vi skulle hitta på någonting idag. Vi säger ofta så, och så slutar det med att vi umgås framåt 5-6 på eftermiddagen, jag har ingen aning om varför faktiskt. Vi är nattugglor, och umgås till sena natten istället. Vi var ute till klockan ett igår, och pratade om allt och ingenting. Det är skönt att ha någon att kunna prata om allt med, Annie är den personen för mig. Eftersom att vi vet i stort sett allt om varandra, vi har umgåtts flitigt sedan vi var 7-8 år, så då blir det så. Herregud, vi firar 10-årsjubileum i år ju, gulligt.
Jag måste ringa till pappa idag också, och berätta att bussarna inte gick som jag trodde, så han får hämta mig här i Alstermo imorgon innan han åker till Växjö. Jag måste ju hinna packa innan vi åker till Norrland, och så ska jag försöka att inte glömma någonting, hur ska det gå? Kamera, batteriladdare till kameran, kläder, skor, mobil, mobilladdare, you know. Det är mycket att hålla reda på, men alltid är det någonting man glömmer. Och jag har fortfarande inte hittat mina svarta jeans, jag har ingen aning om vart de är?! Detta är ju inte klokt. Nu ska jag göra någonting vettigare. Hejs.

Jag och Annie på Sävsjöfestivalen 2008 :)

Springbreak 2008 :)

Vi var lite läskiga en gång också :)

Vi går också i skolan tillsammans, Helen går också med oss :)

Vi har också stått och posat vid Växjö Bibliotek en kall februarikväll, efter Chicks With Guns :)

RSS 2.0