I'm still alive.

Nu har jag precis ätit middag, och ska ut och gå en sväng. Eller ja, jag ska gå för att hämta min cykel. Och medan jag går där i höstblåsten, så kommer jag nog att tänka en hel del på olika saker här i livet. Hur jag ska göra för att lösa en del saker, och hur jag ska hantera problem som plöstligt verkar väldigt nära inpå. Problem som jag kanske hade planerat att handskas med i framtiden, inte just nu. Hur som helst så finns det alltid en person som jag kan lita på, som aldrig skulle svika mig. Om det någongång skulle bli så att allting bara brister, så flyr jag dit, till denna underbara person.

Så nu ska jag klä på mig lite varmare kläder, stoppa in musiken i öronen och låta mig sväva iväg med mina tankar i huvudet. Sedan blir det sängen, godnatt. ♥

Trött!

Jag sitter som vanligt och lyssnar på musik. Jag kom alldeles nyss hem från skolan/stan. Efter den sista lektionen idag så drog jag och Annie ner till stan, lite fort innan hennes buss skulle gå. Så jag hann köpa hårspray och foundation, så nu klarar jag mig ett tag till. Det känns ganska skönt att ha fått pengar igen, det var ju ett tag sedan! Hur som helst, just nu lyssnar jag på soundtracket till Sweeney Todd, jag har blivit helt förälskad i det. Alla låtar är underbara!

Inatt sov jag hos Alices mormor. När vi slutade skolan så cyklade jag hem, packade och fixade lite. Sen direkt vidare till hennes mormor, där vi började laga lite mat. När vi hade gjort "köttfärssåsen" så gick vi ut och gick en runda, fotade och gick till hemmakväll. Sedan hem och äta samtidigt som filmen snurrar i dvdn, mycket konstiga filmer måste jag säga! Det handlade om 3 stycken som bodde tillsammans. En arbetade på apoteket och snodde preparat som hon själv tog, den andra arbetade som strippa och den tredje var sångare i ett punkband. När han inte sjöng och uppträdde så klädde han ut sig till nazist och tog betalat för att typ förnedra folk. Mycket mystiskt.
Hur som helst, sedan färgade vi håret, pluggade och tittade på mer film. Vi försökte också sova, men det slutade med att vi satt i köket/på balkongen, lyssnade på musik och drack kaffe. Mycket trevligt må jag säga! Runt klockan 3 somnade jag, sedan upp vid 06.30..

Så idag är jag lagom trött, men det är sådant man får leva med. Det betyder att jag kommer somna fortare än kvickt ikväll, och det skulle inte vara helt fel att sova sådär 12 timmar i sträck.
Jag sitter bara och väntar på att pappa kommer hem, jag håller på att svälta ihjäl! Vi får väl se om det blir någonting, eller om jag kommer att dö. Nejdå, så farligt är det nog inte.

Förresten, på graf håller vi på att göra ett omslag till en barnbok! Alla har valt gulliga små saker, som bamse eller alice i underlandet. Självklart ska jag och Annie vara udda. Annie väljer Simpsons, och jag väljer Corpse Bride, och min bakgrund består utav en kyrkogård, typ. Så typiskt oss, men huvudsaken är väl att man blir nöjd och tycker att det är kul?
Vi har skrivit dikter, och så fick vi kritik av de andra på litterär gestaltning idag. Och jag blir så glad när jag läser vad andra har skrivit, när de verkligen har studerat dikten och skrivit vad som är bra och vad som är dåligt. Jag läste en nu när jag kom hem, och jag blev helt varm i hjärtat. Jag tycker om vänliga människor, som vill hjälpa andra och ge andra människor råd! Åh, vad glad jag blir. Alla borde vara snälla, glada och söta mot varandra, det blir så mycket bättre då!
Nu ska jag plugga.. :( Hejdå.


Alice var kocken igår.



Vi var även ute och fotade.


Och färgade håret.


Här har vi då Victor och Emily från Corpse Bride.


Och Annie målade som sagt Simpsons.




Life has been kind to you.

Sådär ja. Nu var kvällen kommen och jag ska strax klä på mig någonting (jag har duschat), och så ska jag lägga mig i sängen och plugga lite. Jag ska skriva en dikt, och jag har lite ideér i huvudet, men jag vet inte om det blir någonting av det. Det märker vi. Jag måste skriva en dikt om september också, det ska jag nog också göra. Och så ska jag läsa lite om svenskan också innan jag sover för ikväll. Samtidigt som jag ska försöka få in saker i mitt trånga huvud, så ska jag lyssna på det underbara soundtracket till Sweeney Todd.
Jag är totalt förälskad i Sweeney Todd, och har varit i ungefär ett halvår. Idag fick jag hem soundtracket, och har typ lyssnat sönder på det. Men vad gör det? Låtarna är så fruktansvärt underbara!

Imorgon börjar jag vid 08.00 med mediekommunikation. Sedan vid 10.45 ska jag och Annie dra oss ner till stan, äta och sätta oss där och plugga. Annie redovisade (säger man så?) för mig att vi har massor som ska vara klart inom den närmaste tiden. Och jag är inte riktigt klar med engelskan heller, men det får vi också ta imorgon.
Ikväll har jag ätit, suttit här och försökt lära mig ett nytt program. Sedan duschade jag och lite sådant. Och nu blir det sängen, som sagt. Godnatt. ♥


Seg måndag.

Usch, idag är det bara segt, segt och återigen segt! Jag och Daniel klev upp vid 06.15, eller okej, jag ska inte ljuga. Klockan ringde 06.15, jag var uppe ur sängen ungefär 06.35. I alla fall så var det bara att packa ihop alla saker fort, sminka sig, äta lite och sen gå till bussen. Jag var helt säker på att jag skulle missa bussen idag också, men jag hann precis. Jag blev på dåligt humör på grund utav alla barnen, busschauffören och mitt stressande. Jag tror magkatarren har kommit tillbaka igen :/

Hur som helst. Jag kom till skolan och var tvungen att vänta en timme på svenskan, då passade jag på att göra klart engelskan och läsa lite. Efter svenskan så gick jag hem tillsammans med Alice, och sedan lagade jag lite mat. Makaroner och köttbullar, mums. Passar perfekt när man var så hungrig som jag var, höll på att svimma när jag kom innanför dörren.
Sedan jag kom hem har jag ätit, tittat på tv och bara suttit här. Jag ska alldeles snart börja plugga eller skriva noter, vi märker vad det blir, hehe.

Helgen har varit lugn och skön. När jag kom till Hultsfred i fredags, 20.50 så åkte vi direkt hem till Daniels mamma där Mikael väntade. Vi spelade Wii, åt godis och lyssnade på musik. Runt 23.30 blev vi hämtade av Roger, och åkte hem och tittade på film. Jag kan ju säga att jag somnade ganska omgående efter en sådan jobbig dag.
Lördagen var bara slapp, och vi gjorde mest ingenting. Låg framför tvn, gick och köpte massa onyttiga saker och tittade lite mer på tv. Men det är skönt med sådana dagar!
I går var jag på konstigt humör hela dagen, och det blev värre på kvällen. Jag fick väl något utav en attack, och förlåt mig Daniel för mitt humör. Jag är glad att vi pratade en del, och att vi redde ut en del saker. ♥ Vi låg och pratade till typ halv två, och sen upp vid halv sju. Jag vet varför jag är trött.

Dagen kommer inte bestå utav så mycket mer. Jag måste nog sova en stund sen, mitt huvud känns tungt och konstigt. Jag ska i alla fall plugga lite mediekommunikation, städa upp lite och duscha sen ikväll när pappa kommer hem och har köpt schampo, hehe. Ni får ha det så bra! ♥


Stop asking me questions - I hate to see you cry!

Shulu.

Usch, idag är en jobbig dag känns det som. Eller, inte jobbig jobbig. Utan mer lite småjobbig.
Just nu sitter jag och lyssnar på musik, My chemical romance! Det var verkligen jättelängesen jag lyssnade på de, men ännu sitter texterna kvar och jag kan sjunga med i nästan varje låt. Jag var ju totalt förälskad i MCR i åttan, och halva nian. Men sedan gick det över, blev lite hårdare musik. Och ja, nu är det mer cradle of filth, manson, lamb of god, koRn, osv.

Skola idag då. Hela förmiddagen består som vanligt utav fotolektion på torsdagar, mycket trevligt! Vi satt och spånade på en idé till affischer som ska göras till öppet hus i oktober. Frågan är ju hur det kommer gå, jag har faktiskt ingen aning. Vi hade i stort sett idétorka. Jag och Annie kopierade lite bilder, satt vi datorn och sedan så var vi även lite i fotostudion och fotade folk. Mycket trevligt.
Under fotolektionen så hände något konstigt med min fot, så nu har jag jätteont. Hela utsidan utav foten, ungefär från fotknölen fram till lilltån. Jag har ingen aning om vad som har hänt, jag vill veta. :(

Sen jag kom hem så har jag bara ätit, kollat på one tree hill och suttit här och läst igenom en massa blogginlägg. Igår var jag, Annie och Alice och tittade på Emil Jensen på Växjö teater. Han var faktiskt riktigt bra, och man blev berörd och tog åt sig utav texterna, på något sätt. Vi fick gratis biljetter genom skolan, och det var nästan tvunget att gå eftersom att vi läser litterär gestaltning. På tal om det så måste jag skriva en dikt innan tisdag, frågan är väl hur det ska gå. Jag kan verkligen inte skriva dikter, och jag tycker det är så tråkigt. Jag vill kunna skriva bra, fina och tänkvärda dikter, men jag lyckas inte. Jag tror att berättande historier är mer min grej.

Nej, nu ska jag inte tråka ut er mer. Istället ska jag gå och ta mig en dusch, raka benen och måla tånaglarna ;) Jag ska också försöka plugga lite mediekommunikation.. Imorgon åker jag till Daniel, och kommer hem igen på måndag. Mysigt, jag har längtat efter honom så mycket, fast att vi träffades i måndags senast. Det känns som det var jättelängesen!
Bye. ♥



Don't expect an easy answer.

Det har varit en lugn dag. Jag gick till engelskan vid 13.30, och det var en helt okej. Jag läste en text, svarade på några frågor och sedan kollade vi på Life on Mars. Jag tycker verkligen om den serien, och jag vill verkligen se hur den kommer sluta. Man blir så förvirrad hela tiden. Ligger han i koma, eller är han bara helt konstig i huvudet och inbillar sig allting? Jadu, jag hoppas verkligen att svaret på den frågan kommer snarast.

Just nu sitter jag och lyssnar på Stone Sour, åt middag för lite mer än en timme sedan. Till middagen blev det självklart One tree hill, och sedan var det så spännande så jag var tvungen att titta på ett avsnitt till. Tre avsnitt idag, och det lär nog bli ett till. Snart är det säsong fyra, och sedan får jag nog hyra de andra säsongerna på Hemmakväll. Jag ska försöka plugga lite innan sängen kallar, jag hade tänkt att börja med mediekommunikationen så man slipper stressa dagen innan den ska vara inlämnad.

Det är ganska mysigt väder idag. Jag gillar sådant här väder, när det är mulet, blåsigt och det kommer en regnskur då och då. Det passar så otroligt bra med tjocka strumpor, varm oboy och en bok då. Jo, jag har nämnligen tänkt att lägga mig och läsa lite i "Ett tal till min systers bröllop", eller Marilyn Manson självbiografi.
Jag är en ganska lugn person, jag har tänkt på det ganska mycket nu för tiden. Jag är helst ensam, på mitt rum. Med hög musik, antingen skrivandes, fotandes eller något annat. Självklart sitter jag mycket vid msn och andra communities, men jag trivs oerhört bra själv. Dock skulle det vara ganska kul att träffa sina familjemedlemmar någon gång. Jag har inte träffat mamma på 3 veckor på fredag, och det känns. Jag saknar mamma, mormor och de andra. Jag kommer inte att träffa henne förrän om 3 veckor igen. Eller ja, vi får se. Jag behöver lite mammatid också, någon som bryr sig..

Imorgon ska Annie sova hos mig så att jag slipper vara ensam, i alla fall! Vi ska titta på Emil Jensen imorgon vid 19.00 på Växjö teater, och den slutar säkert vid 21.00 eller något sådant. Och om Annie ska vara hemma vid 23.00, och sedan upp vid 05.00 så tyckte hon att det kändes liite stressigt. Så istället får hon ta över min pappas säng, och sova till 06.50 istället. Mycket bra. Jag har även en del saker som jag måste fixa imorgon, om det nu blir så. Nu ska jag inte tråka ut er mer. Hejdå ♥



I don't care if your world is ending today.

Hallå ja, anledning till att jag skriver är för att jag har alldeles för mycket tid nu på morgonen. Åh, så önskar jag att jag kunde skriva varje morgon innan jag går till skolan. Men så är icke fallet, imorgon börjar jag vid 08.00 igen, men vi har en ganska skön dag framför oss imorgon, om man bortser från IVÄ och teatern på kvällen. Men vem vet, det kanske blir jättekul.

Hur som helst. Hittills idag har jag ätit frukost och tittat på One tree hill. Jag har kommit på att jag får titta på de andra säsongerna, som jag inte har här hemma, på tvshack.net. Där blir det i och för sig ingen svensk text, men det ska nog inte vara några problem. Fast mest av allt så tycker jag ju att femman ska börja sända det igen, fast från säsong ett så man kan hänga med på allting. Det skulle vara perfekt!

Alldeles strax ska jag göra mig iordning inför skolan, frågan är vad man ska ha på sig idag. Det känns kallt ute. Idag är det också höstdagjämning, så det känns extra kallt. Och nu går vi bara mot mörkare tider, men det känns ändå ganska bra. Hösten är efterlängtad utav mig. I alla fall kommer den väl vara det någon vecka till, sedan ger jag väl upp. Nejdå. Höst är bra, höst är fint, höst är mysigt.
Hejdå.

Look how they shine for you.

Man kan inte alltid vara på topp, och det är jag verkligen inte nu..




fuck  fuck  fuck

Trees in the courtyard are painted in blood.

Idag känns det som söndag för mig, även fast jag vet att det är måndag. Bussen från Silverdalen till Hultsfred var nämnligen försenad idag, så 10 minuter försent kom jag till stationen. Istället fick jag sitta på Daniels skola och underhålla mig med en stunds kulturhistoria, sitta vid datorn, skriva lite på multimedia, spela yatzy och så vidare. Vid 15.10 satte jag mig på bussen hem, vid 16.10 klev jag innanför dörrarna på pappas jobb. Vid 16.30 satte jag mig i bilen och körde till Eke, innan pappa fick ta över och köra resten hem. Nu har vi precis ätit, och jag är helt proppmätt. Kassler med champinjonstuvning och potatismos blev det idag, mums!

Resten utav kvällen består utav en välbehövlig dusch. Ska sminka av mig, tvätta ansiktet ordentligt och sedan ta återfuktande skit. Nu när hösten börjar komma, så känner jag hur huden börjar bli torrare och torrare. Jag hatar att ha torr hud, det svider, huden lossnar osv. Mysigt!
Imorgon har jag en väldigt skön skoldag. Vår mediekommunikation är inställd, så istället får vi jobba hemifrån på en uppgift. Vid 13.35 har jag min första, och enda lektion. Vid 15.00 slutar jag. Det är en väldigt kort och skön dag, så imorgon kan jag sova nästan hur länge jag vill.

Just nu sitter jag och lyssnar på Marilyn Manson, och jag vill verkligen se honom i Stockholm den nionde november. Det hade varit någonting, men jag antar att det kommer fler chanser att se honom. Det är värre med Ac/Dc, som jag så himla gärna vill se snart! Det är helt sjukt hur bra de är. Men jag är ändå glad, jag får se p!nk i november! ♥

Ja, i helgen hände alltså inte så mycket. Jag gick hem från skolan för att jag inte alls mådde bra i fredags. Lite senare åkte jag till Hultsfred, men var halvkass hela dagen. Daniel och jag gjorde som vanligt nästan ingenting alls. Kollade på tv, åt, sov. Det är inte bra för mig att umgås med honom varje helg, så mycket godis som jag trycker i mig! Dock jämnar vi ju ut det med alla promenader till affären ;) Men vad jag kan se på vågen så har jag inte gått upp ett hg, vilket gör mig väldigt glad! Jag hoppas att det håller sig så, eller gärna går neråt. Men men, man ska väl inte hoppas på för mycket. Ha det bra!






You like the top and the bottom!

Ja, hur mår jag idag? Det vet nog ingen, om jag ska vara ärlig. Jag vet bara att jag hade konstiga drömmar inatt, vaknade till och från hela tiden och svettades ena stunden, medan jag frös andra. Vid 08.50 vaknade jag till liv och ringde skolan för att sjukanmäla mig. Då säger tanten i receptionen "men.. du är inte 18? Du får inte sjukanmäla dig själv. Säg till dina föräldrar att ringa." Och självklart hade jag glömt att det var så, så jag fick ringa till mamma och säga åt henne att sjukanmäla mig. Sedan låg jag kvar i sängen och tittade på Nicke Nyfiken, haha.

Tillbaka till hur jag mår. Just nu svettas jag litegrann, fast samtidigt fryser jag om hela kroppen, ungefär kallsvettig. Och det känns som att en stor elefant står på mitt huvud och dansar linedance eller något. Jag gjorde ett ansikts-ångbad förut. Heter det så? Hur som helst, jag kokade vatten, hällde i handfatat och satt med huvudet där över i ungefär 15 minuter. Det öppnar huden, så att det är lättare att klämma porer, finnar osv. Och det gör inte lika ont att noppa ögonbrynen då heller, så det var lika bra att passa på. Efter jag hade gjort det så tänkte jag ta mig en dusch, jag känner mig inte så fräsch efter två dagar hemma med feber. Men då har vi inget varmvatten just nu, så jag får väl vänta en stund då.

Förut tittade jag också på One Tree Hill, jag är lite efter och är bara på tredje säsongen, haha. Men jag hade tänkt att komma över till fjärde idag i alla fall. Det är sjunde som går på tvn nu va? Hur som helst, jag måste köpa det eller någonting, för jag kan ju inte bara hoppa över säsong 5 och 6, och börja kolla på sjuan nu. Då fattar jag ju ingenting, och det är inte bra. Och så dog Ellie, och jag blev verkligen jätteledsen! Tårarna bara sprutade på mig, som om det var min egna mamma. Usch, det var jättehemskt. Men det gick över.

Pappa kommer som vanligt inte hem ikväll, han stannar i Åseda. Så senare ska jag laga stuvade makaroner och köttbullar, vi får väl se hur det går! Jag har ingen aning om vad mer jag ska göra idag. Spela lite the sims, need for speed, kolla på OTH och städa upp i lägenheten! Just nu ser mitt rum ganska okej ut, men resten? I köket står det smutsig disk överallt, det ligger ris och grejer på golvet. Köksbordet är fullt med papper, tvrumsbordet är fullt med massa konstiga saker, och det är bara allmänt rörigt. Sådär - nu kom jag på vad jag ska göra idag ;)





Feber.

Åh, nu orkar jag inte mer! Jag har gått runt och haft ont i magen hela dagen, och ryggen. Så snart kommer väl mensen! Dessutom har jag magkatarr/magsår på det hela. Åhhhhhhh. Jag har foto imorrn, så jag tänker gå till skolan i alla fall. Jag har huvudvärk. Jag har feber! 39.4 stod termometern på, och jag svettas i hela kroppen ena sekunden, för att sedan frysa ihjäl och vara tvungen att lägga mig under täcket. Jag har baconfeber :(
Dessutom har jag hallucinerat. Jag fick för mig att det låg en larv på golvet i köket, så jag hoppade fram och tillbaka för att inte kliva på den. Haha :'(




BRB

Wait, jag kommer snart. Jag ska bara gå och skära ut alla mina inälvor, tarmar och annan skit som lever sitt egna liv där inne. FÖRSTÅR DU INTE, JAG VILL INTE HA ONT! Hur fan botar man magkatarr/magsår eller vad fan det är jag nu har. Jag orkar inte!

Nu missade jag hela graflektionen, svenskan och missade att få sluta tidigt på grund utav dig, jävla magjävel! Jag tror att jag hade fungerat mycket bättre utan den. Nu ska jag lägga mig och dö igen. Puss!


First you try to..

Bah, dagen börjar lida mot sitt slut, och det är jag ganska glad över. Dagen har inte varit mig alls till lags, och jag vill bara vakna upp imorgon med ett glatt humör.
Jag kom precis hem, har varit ute och övningskört med pappsen. Det går ganska bra nu för tiden, och idag backade jag runt gathörn. Det blev aningen panikartat eftersom att jag inte såg trottoarkanten, men jag såg bilen som närmade sig mig med stormsteg. Men som sagt, det gick bra ändå och nu går även dragläget ganska bra. Jag släpper kopplingen bra (för det mesta, ibland blir det lite hackigt), och jag kör iväg jämnt och fint.

Jag längtar tills på fredag. Då ska jag åka till Hultsfred vid 18.25, och då hoppas jag på att Daniel och Roger hämtar mig där vid 20.50, så att jag får åka med de till Silverdalen. Åh, jag älskar att vara där. Jag och Daniel gör mest ingenting på dagarna, förutom att mysa, dricka oboy, äta och titta på simpsons/family guy, hehe. Men det är sånt man ska göra på helger, man ska bara umgås med varandra och ta det lugnt! Visst, någon helg kan man ju åka iväg och göra något roligare, eller umgås med lite roligare människor. Men för det mesta föredrar jag faktiskt att bara ta det lugnt. Det är skönt, och jag är glad att jag inte är någon såndär hetsig människa som måste göra någonting hela tiden.

Alldeles snart så ska jag gå och göra mig lite bubbelvatten, borsta tänderna, lägga mig och läsa Marilyn Manson självbiografi. Den är ganska brutal, smutsig, men ändå tilltalar den mig på något sätt. Det kanske är så att jag facineras av att någon människa kan leva sådär. Hur som helst, boken är väldigt bra och välskriven och jag gillar den skarpt.
Jag hoppas att jag kan somna inatt i alla fall, igår låg jag vaken till och från fram till 02.50, väldigt jobbigt var det! Sedan vaknade jag vill 05.30 igen, stängde av tv:n, gick på toa och hade lite problem att somna igen. Men men, det kanske blir en bättre natt i natt. Dessutom hade jag lustiga drömmar inatt, det gillar vi inte. Men men, godnatt folks! ♥

 

 



I'm still alive.

Det här är inte min dag. Jag har för det mesta varit sur och irriterad, och det hela blev ju inte bättre utav att vi börjar dagen med mediekommunikation tillsammans med den älskade läraren Per-Håkan. Han går mig på nerverna. Vi får alltid helt omöjliga uppgifter, som dessutom är dåliga förklarade. Så fort man läser uppgiften så får man tänka "hur menar han här? Är det den saken jag ska svara på, eller är det något annat?". Det är inte lätt att vara elev till honom, kan jag säga. Var glada om ni slipper, gott folk!

Hur som helst. Jag var på dåligt humör hela lektionen, alla bara jävlades med mig och jag fick utbrott på alla som sa något jobbigt. Egentligen villle jag bara lägga mig i ett mörkt rum, och bara skrika/gråta/skratta. Åh, jag vet inte vad. Varje gång som jag håller på att bli sjuk så är det likadant. Jag blir på konstigt humör, och vet inte vad jag vill. Och ikväll ska jag övningsköra med pappa, vi får väl se hur det går med det här temperamentet. Jag skulle behöva träna av mig all min ilska, pumpa ut endorfiner i kroppen och göra slut på mig själv totalt. Men så är det självklart den här jävla förkylningen som ska vara ivägen. Jag blir anfådd som få när jag bara försöker cykla hem från skolan, det är inte nyttigt på något vis. Så därför ska jag stå över träningen ett tag till, gå ut och gå på kvällarna istället för att träna kondition och styrka stenhårt.

Under vår håltimme idag, på 2 timmar och 45 minuter så gick jag och Annie ner till stan. Vi satte oss på Skåres och fikade. Jag åt 3/4-delar av en biskvi och drack en cola, Annie åt en chokladboll och cola. Där satt vi i kanske en timme och bara pratade. Jag gillar att prata med Annie, vi pratar om allt möjligt. Dessutom har vi i stort sett samma värderingar och tankar om allting, det är skönt att det finns någon som tänker på snudden exakt likadant! Annie vet alltid vad jag menar, och nästan alltid hur jag tänker. Vi säger samma saker, och ibland är det riktigt läskigt. Hur som helst, idag satt vi och pratade om ekonomi. Hur fasen får man koll på sin ekonomi? Nu för tiden så skriver jag upp allting som jag har handlat, och hur mycket det kostar så att jag har total koll på vad mina pengar går åt till. Jag har också skrivit upp hur mycket jag är skyldig alla, och det känns ganska tungt att jag är skyldig pappa 1250:-, det är mycket pengar för en stundent! Jag ska ju i och för sig betala tillbaka lite i taget, men ändå. Jaja, det ska nog gå det också. Vi gick senare på H&M, Kicks, Indiska och det finns så mycket jag vill ha, och behöver ha. Dessutom luktade jag på en jättegod parfym från Lacoste, touch of love, I want it, I want it! Och massa fina, mysiga höstkläder på Indiska, och välbehövligt smink på Kicks. Åh, man märker verkligen hur beroende man är utav pengar. Jag hatar pengar :(

Anyway, nu ska jag inte tråka ut er mer! Jag ska steka mig en omelett, dammsuga här igen för att jag såg att jag har missat väldigt mycket och sedan duscha. Kanske ska påbörja inlämningsuppgiften i MDK. Eller.. troligen inte ;)

Ha det så bra! ♥


 

 


Forgiven.

Böh, vad ont i magen jag har. Jag misstänker att det fortfarande är magkatarren som spökar, att den aldrig går över? Det är jättejobbigt, jag får äta lite mer yoghurt eller någonting, som är lent för magen. Åh, varför är det alltid så högt på tvn i reklampauserna? Jag blir helt galen!

Sedan jag skrev sist idag så har jag varit i skolan. Den första timmen började med svenska, då vi satt och läste ungefär hela lektionen - skönt! Sedan var det lunch och sista lektionen var bild i flera miljoner timmar. Idag skulle vi måla av människor igen, jag är verkligen urdålig på det! Så jag blev sur och blabla, sedan berättade Andreas/Henrik/Anders (jag vet fortfarande inte vad han heter) att vi skulle måla en tavla med människor på. Gah, jag kommer få ett stort IG bara för att jag suger på att måla och inte har något tålamod.
När jag kom hem så lagade jag lite mat. Eftersom att pappa inte kommer hem någonting idag så blev det ännu en gång ris, lax och limesås. Men det är alltid lika gott! Nästan. Sedan blev det lite the sims, städa upp i köket, plocka ur och i diskmaskinen osv innan jag bestämde mig för att ut och gå en runda. Kameran följde med, och det blev ett par bilder. Dock tycker jag inte att de blev så bra, men det spelar ju ingen roll just nu. Eller ja, det spelar alltid roll, men åh. Skitsamma.

Hahah, här sitter jag och retar upp mig själv på grund utav vad jag skriver, det känns lite lagom stört. Jag spelade the sims förut, och de små jävlarna gör mig riktigt förbannad! Då har jag gjort en familj på 2 vuxna och 4 barn. Den äldsta tjejen är ungdom nu, sedan kommer en kille som är tonåring, en till kille som är barn och en liten flicka till som är nyfödd. Och de jävlarna kan inte ta hand om den nyfödda! Den ligger där och luktar skit, är hungrig och behöver umgänge, men familjen bara går runt där som att ingenting har hänt. Jag blir så sur, vad är det för stil?! Nu måste jag fortsätta och försöka reda upp den där familjen, och här kommer en ful bild från idag. Hejdå!

 

 


Sega måndag.

Idag är det måndag, jag gillar måndagar. I alla fall början på de. Jag börjar vid 11.00 och går till 16.00, dock gillar jag inte att vi har bild idag. Bild är verkligen inte mitt starka ämne, men eftersom att vi bara har kursen fram till jul så ska jag väl överleva den med.

Jag vaknade tidigt idag, redan vid 08.30 var jag uppe ur sängen. Jag gjorde mig iordning, fixade lite frukost och nu har jag suttit och spelat the sims i 45 minuter, jag är kind of a nerd :) Ska cykla till skolan om sådär 30 minuter, mitt hår ser ut som jag vet inte vad, så jag ska försöka göra någonting åt det, haha.

Ikväll så är jag ensam hemma, pappa stannar i Åseda. Dels för att han skulle fixa med bromsarna, och så kan han väl inte vara utan Camilla för länge. Eller, det är nog snarare tvärt om. Just nu står Marilyn Manson på högsta volym, and I love it. Jag önskar så att jag kunde se honom i Stockholm den nionde november, men det kommer väl fler chanser antar jag. Den tionde däremot så SKA jag se Pink :D

Vi hörs senare, ♥

Found myself in you.

Då var helgen snart slut igen. Men innan den är helt slut så ska jag städa upp, dammsuga och göra det lite fint här inne. Daniel har varit här hela helgen, och så som han stökar ner! Det ser ut som fan här nu! Nejdå, vi stökar ner tillsammans. Jag plockade in kläderna förut idag, så det ser lite bättre ut i alla fall.

Fredagen var jättemysig. Daniel kom till mig vid fem, sedan åkte vi hem till mig och sedan ner till stan igen. Väl i stan så gick vi till Hong-Kong och åt friterad kyckling, ris och sötsursås. Mums! Sedan gick vi förbi Hemmakväll, köpte godis och cola och sedan gick vi hem. När vi väl kom hem så frågade Alice om vi ville följa med ut en sväng, så då gick vi och hämtade min cykel vid skolan och sedan hem igen :)
Under lördagen så var vi lite i stan, jag köpte en eyeliner, sedan gick vi och kollade öppettider på House of Pain. Snart är det dags igen! Lovely med en till liten picering. Det blir lite mamma-känsla när man piercar sig, man måste ta hand om den, tvätta den osv. Jättemysigt med nya piercingar. Efter det åt vi en pizza på excel, och sen hem igen. Alice ville att vi skulle komma och festa med de, men det var typ ingen som var på så jag tog förgivet att det inte var något, istället tittade jag och Daniel på Coraline, tjockade oss och hade allmänt mys. Vi hamnade i säng rejält tidigt!

Och dagen har varit helt åt helvete. Allting har gått fel idag! Det började med att vi vaknade vid 09.00 typ, och Daniel fick värsta idén (tack vare Pettsson och Findus) att vi skulle äta pannkakor till frukost. Sagt och gjort, vi skulle göra pannkakor! Men då fattas det 2 dl mjölk, så vi måste gå till Netto och mina byxor blir jätteblöta.
Sedan hem och vi ska börja steka de där jävla pannkakorna, men de blir bara dåliga, bränner fast eller är för rinniga. Så jag får aggressioner och skriker att jag hatar de där jävla pannkakorna och ska döda de. Daniel lugnar ner mig, och jag fortsätter att steka pannkakorna, och de blir fina.
Vid 14.30 kommer pappa hem, vi planerar middagen och jag och Daniel ska gå och handla, och jag tar med mig kameran för att fota lite. När vi har gått i kanske 2-3 minuter, så börjar det ösregna. Vi stället oss under ett tak för att se om det avtar, sedan börjar vi gå igen. Vi hinner gå typ 5 minuter till innan det kommer en till skur. Då får vi stå under ett träd i typ 6-7 minuter, och sedan går vi en bit för att sedan ställa oss under en gran. Men istället fortsätter vi gå, vi skulle till hovshaga, men inser att vi inte ens har kommit halvvägs. Vi har alltså gått en sjuk omväg, och går istället till Netto. Väl där så är det en kaxig gubbe som står framför mig och gör mig på dåligt humör, men Daniel lugnar ner mig igen ^^
När vi kommer hem så ska jag börja med ostsåsen till tacopajen, men inser då att båda vitlökarna vi har är totalt mögliga och går inte att använda och pappa vägrar att springa och köpa. Söta Daniel säger att han kan göra det, men jag försöker ändå tvinga pappa. Jag misslyckades. Idag har jag ätit tacopaj utan vitlök. Kul.

Nu ska jag plocka iordning och dammsuga här innan klockan blir 22. Efter 22.00 blir grannarna så jäkla gnälliga, jag vet inte vad felet är. Hur som helst, imorgon börjar jag vid 11.00, och sedan är jag ensam hemma resten utav kvällen och natten. Ganska skönt, men önskar att någon annan kunde vara här istället för pappa då. Typ Daniel <3 Jag får abstinensbesvär på söndagskvällar, det är helt sjukt. Men nu ska jag inte dra ut på det här mer, hejdå.


Torsdagar - Bra!

Jag gillar torsdagar, torsdagar är bra dagar. Skoldagen innebär två lektioner. Foto från 08.00 till 13.10, och sedan idrott från 13.30 till 14.30. Det är alldeles lagom, och det hela blir ju bättre eftersom att foto är så fruktansvärt kul! När vi springer fram och tillbaka, slänger fotopapper efter fotopapper som hela tiden blir för mörkt, för ljust eller för snett. Men det är väl så det ska vara nu i början? De kan ju inte räkna med att jag ska kunna allt med en gång, eller hur? Hur som helst. Foto idag var roligt, vi kopierade en massa bilder, varav kanske 5-6 blev bra. Sedan var vi ute och fotade, hade en liten genomgång och sedan framkallade vi den andra rullen också. Jag bara längtar till nästa torsdag!
På idrotten var jag, Annie, Linn och Ebba i gymmet och cyklade och hade oss, det var också helt okej. Dock kommer vi inte att få vara där varje gång för Marcus, men jag ska försöka att vara med mer på idrotten i år. Jag behöver ju som sagt betyget! Men det löser sig, som allt annat.

Pappa kom hem för en liten stund sedan, så vi har precis ätit middag och nu bjuds det på konserverade frukter och glass. Mums! Han ska senare till gymmet, men jag gjorde något konstigt med mina skulderblad idag på idrotten, så jag följer inte med. Istället tror jag att jag ska gå ut och fota lite, jag har blivit ännu mer galen i att fota! Fast nu för tiden vill jag bara fota analogt, svartvitt och framkalla/kopiera bilderna själv ;) Men men, redigera är också roligt!

Nu blir det lite mycket fotoprat, och lite för lite glass för min del. Så nu går jag, hejdå ^^


Det kändes som om .. något slog en volt i mig.

Jag sitter och lyssnar på Thåström, och jag gillar det. Hans nyaste skiva är det nu som spelas i Winamp. Samtidigt som hans låtar gör mig lite ledsen och deprimerad, så gillar jag de oerhört mycket. Jag kan inte direkt säga att jag känner mig igen i de, men det är någonting som känns.. som mig. "Det är kväll här och jag jag har fyllt mitt huvud med tingeling" min favoritrad någonsin. Love it.

Skola idag då. Det var inte så överdrivet kul. Graf, svenska och litterär gestaltning. Jag hatar att skriva dikter, och det är verkligen ingenting som lockar. Jag vill inte skriva dikter, jag vill skriva noveller, romaner, och allt annat utom dikter! Men det gick ju det också, dock blev det inte alls mycket skrivet idag. Men det kanske inte spelar någon roll? Hur som helst. När jag kom hem kom pappa plöstligt, han bråkar ju ständigt med folket i sin närvaro. Jag blir så trött, varför förstår de inte att bråk leder ingenstans? Det är bara slöseri med tid, tid då man egentligen skulle kunna göra så mycket finare, och mer värdefulla handlingar.

Det kommer inte att hända någonting idag. The sims, kanske. Igår fyllde jag ju år, ja. Jag fick tårta, paket och det var allmänt trevligt. Mina födelsedagspresenter blev 1500:-, en digitalfotoram och ett minneskort. Tack så mycket!
Nu blir det mer Thåström, och mer funderingar. Kanske ska skriva en höstdikt, det har jag inte kommit så långt med ännu. "Vad bryr jag mig om sånt strunt? Vad bryr jag mig om sånt?" ♥

Never wants to be alone

Jahaja. Jag vet aldrig hur jag ska börja ett blogginlägg, men på något sätt så börjar det ju alltid så än så länge har det funkat. Dagen har varit mysig trots lite argumentationer mellan oss individer. Folk har varit lite sura, andra lite ledsna, och en del utav oss har bråkat. Men det verkar som att allting har löst sig nu. Eller allt ska jag väl inte säga, men vi har kommit på bättre lösningar, om man säger så.

Dagen började för min del vid 09.50, då min klocka ringde. Jag gick upp, fixade frukost, klädde på mig, sminkade mig och tittade lite på tv innan jag drog till skolan. Min första lektion var svenska, då jag lånade en Linda Skugge bok, den verkar väldigt rolig. 'Ett tal till min systers bröllop'. Sedan åt vi lite, och satt utanför och pratade länge. Sedan anslöt sig också Mia, Elin och Lina. Trevligt trevligt. Efteråt var det dags att dra till Norrtull för att ha bild, det var ju också kul. Jag gav upp allting, och ritade typ ingenting under dagen för att jag kan verkligen inte måla perspektiv. Istället satt jag och Alice och pratade i evigheter, med andra underliga individer.

Efter bilden cyklade jag och Alice till stan, gick runt och tittade/provade alla möjliga skor. Fanns mycket fint man skulle köpt om man hade haft pengar. Dock har jag en tendens att aldrig ha det. Så istället gick vi och fikade på Skåres, och satt där i säkert en timme och pratade. Vi delade på en stor biskvi och en prinsessbakelse, mucho gutt. Eftersom att tiden rann iväg så var det dags för en resa hemåt, och strax efter jag kom hem så kom pappa innanför dörren. Det blev mat och film, sedan ställde jag mig i duschen. Dels för att jag var skitig, och dels för att jag frös så sjukt mycket. Det gör jag nu också, så jag ska snart sätta mig i täcket och spela lite sims :)

Det här är min sista dag som 16-åring. Imorgon vid 06.38 så blir jag 17, och kommer aldrig mer att bli 16. Det är ganska sorgligt, jag har liksom inte gjort något vidare kul som 16-åring. Jag har lärt känna en massa nytt trevligt folk, jag har fått en systemkamera, jag har blivit bättre i skolan och blivit bättre på att våga prata inför folk, och jag har fått en alldeles underbar pojkvän.
Så.. Det här blir mitt sista inlägg som 16-åring, hoppas 17 blir lika bra, om inte bättre!

Ha det bra.

Strong On The Surface.

Kul att det blev typ exakt likadan rubrik som igår. Eller ja, det enda som liknade var väl "the" och "surface". Men ändå. Båda rubrikerna är rader ur Linkin Park låtar. Det visste ni inte, men nu vet ni. Onödig fakta, eller vad?
Hur som helst, idag har jag inte gjort ett skit. Jag gick och la mig tidigt igår, och somnade ungefär direkt när jag la mig. Så jag vaknade tidigt idag också, redan vid 08.45 var jag uppe. Om jag skulle somnat om så skulle jag vaknat med sjuk huvudvärk, så är det alltid.
Så jag och mamma åt lite frukost, sedan gick vi till affären och inhandlade lite saker. Mamma tyckte vi skulle baka en tårta för att jag fyller år snart, men jag sa emot eftersom att hon är förkyld och knappt orkar leva. Så istället köpte hon en daimtårta, mycket smidigare! Sedan hem igen, jag satte mig och spelade the sims tills vi skulle äta middag - vilket blev ett antal timmar. Sedan kom min morbror, vi fikade lite och sedan hamnade jag här igen.

Mormor ringde förut, hon och min moster har precis kommit hem från turkiet så båda två ser väl ut som pepparkakor. Om jag har tur så hinner jag träffa mormor en stund imorgon innan jag åker tillbaka till Växjö. Jag har inte bestämt mig om jag ska åka vid 12.30 eller 16.45, det återstår att se. Det är mycket folk på båda bussarna, så det spelar ju ingen roll egentligen. Imorgon kväll ska jag också umgås med Desiree från 7-tiden till 10. Hon ska åka hem från Ronneby, så därför får hon vänta i Växjö i flera timmar och då kan jag ju vara snäll och vara sällskap. Jag har inget mer alls att tillägga faktiskt.

Jag saknar en viss person, och förstår inte riktigt varför det inte är som förr, vad gick fel och varför blev det såhär? Vi hade bästa relationen du och jag, kunde prata om allt. Men i sommar blev allt så konstigt, var det på grund av det jag tror det var? Hur som helst. I miss you ♥

Lost Under The Surface.

Det känns så konstigt. Enda sen Juli så har det inte ens gått en vecka mellan de gångerna vi träffats, och nu kommer det nästan att gå två. Det här är första helgen på riktigt, riktigt, länge. Säkert en månad. Som jag kommer att sova ensam i min säng. Som jag inte kommer att vakna upp och se ditt vackra ansikte bredvid mig. Som jag inte kommer att få en godnattpuss och höra din ljuva stämma "godnatt älskling, jag älskar dig". Hur ska jag kunna somna inatt?



Jag har varit i skolan idag, det var inte alls kul faktiskt. Eller tja, jag ska väl inte överdriva, det var helt okej. Multimedia, lunch, textkommunikation och engelska. Helt okej lektioner, dock är det jobbigt med så långa. Nu är jag i alla fall klar med min powerpoint-presentation om Glasgow, och jag la mig på VG-nivå så jag är lite glad över det i alla fall.
Jag kom hem vid ungefär 17.45, då bjöds det på pizza här hemma. Hemmagjord, mhmm! Sedan satt jag och mamma och diskuterade allting mellan himmel och gjord, som vanligt. Jag satte mig vid datorn en stund, sedan smsade Jacob och frågade om jag skulle med ut. Sagt och gjort, jag och Jacob gick tusen varv runt Alstermo och småpratade om allt mellan himmel och jord. Skolan, kärlek, homosexuella och allmänt skitsnack. Det var inte igår jag träffade honom, det var väl behövligt. Sedan hem, sitta vid datorn och äta lite glass.

Egentligen så är jag alldeles för trött för att sitta här, så jag ska alldeles strax lägga mig och titta på Sweeney Todd. Eller något annat. Jag har frusit i stort sett hela dagen, men nu håller jag på att svettas ihjäl! Min kroppstemperatur går upp och ner hela tiden, snart kommer sjukdomstiden. Eller tja, den är väl redan här? Vi hörs. ♥


Somethings getting in the way

Halloj! Nu sitter jag hemma, mina kläder är helt blöta och mitt hår krullar sig åt alla möjliga håll. Hemvägen var regning och äcklig, så nu bli det mysbralls och en torr och mjuk tröja - lovely! Så snart som laxen har tinat så ska jag köra den i ugnen, koka ris och göra en sås till. Dock är jag väldigt sugen på potatis, men man kommer inte långt med 6 kronor.
Skolan har faktiskt varit väldigt bra idag! Vi hade fotolektioner från 08.00 till 13.10, och idag fick vi äntligen framkalla! Jag och Annie stod inne i mörkerrummet tillsammans med Sune, och vi såg inte ett skit. Mina ögon letade febrilt efter ljust, men det enda min blick träffade var de självlysande siffrorna på klockan. Så efter en stund där inne så fick man lagom mysig huvudvärk, men efter lite luft var det bättre. Vi framkallade bilder, och det var verkligen jättekul! Dock blev typ alla mörka, men det berodde tydligen på att vi inte hade ställt in slutaren nå vidare bra på själva maskinen. Herregud, jag vet ju inte vad allt heter så det blir lite konstiga ord för att förklara allting.
Efter foto hade vi idrott, och då gick jag och Annie och "pluggade", så egentligen skulle jag slutat för 10 minuter sen, men kom hem 14.15 istället. Underbart.

Det blir nog inte mycket gjort idag tror jag inte. Pappa är inte hemma, så jag ska då laga mat. Sen så ska jag försöka mig på att skriva lite på en dikt, skriva noter och kanske börja med bildanalysen. Imorgon är det redan fredag, så jäkla skönt! Så imorgon ska jag hem till Alstermo, och på lördag ska jag och Annie baka cupcakes, mhmm :) Det är ju synd bara att jag inte kan äta de, men jag kan i alla fall ta kort på de, haha. Aja, nu ska jag fixa mat, vi höres.


Love for all seasons.

Hoho, snart är onsdagen slut igen! Eller ja, nu ska vi kanske inte överdriva - det är väl sådär 7 timmar kvar. Men hur som helst, om 5 timmar är det dags för sängen!
Min morgon började inte alls bra. Vid 06.40 ringde klockan, och jag stängde av den, var ganska pigg och skulle bara sträcka på mig.. 45 minuter senare vaknar jag med ett ryck och får panik. Slänger på mig kläderna, drar fingrarna genom håret och sätter mig i köket för att äta frukost med pappa. Kläderna bestod utav det första bästa jag hittade, mysbralls och slipknot-tröjan. På slipknot-tröjan är det "en massa fula gubbar", tycker en del. Så när vi sitter där och äter frukost så kläcker pappa ur sig "ska du ha den där fula tröjan på dig?". Snällt liksom.
I skolan var det graf som gällde, jag målade på mitt ansikte (det där lät fel, men ja. skitsamma) och gjorde klart min mapp som består utav ett pentagram, mitt namn och en ängel och en djävul som är kära. Jättesött. Bah. Sedan svenska och blabla. Tråååkigt.

På litterär gestaltning så började vi prata om, skriva och analysera dikter idag. Det var helt okej, dock är jag inte så mycket för just dikter. Kanske för att jag suger på det helt enkelt, hehe. Hur som helst. Vi skulle välja en artikel ur en tidning, klippa ur varje ord ur den artikeln och lägga i en burk. Burken skulle vi sedan skaka, och sedan plocka ut ett ord åt gången och skriva ner på pappret i den ordningen som det kom. Min artikel handlade från början om hur mycket en mamma älskade sin son, men det låter som något helt annat. Det kallas dadaistisk dikt. Here it goes:

Halvöppen benen belöningen är mig. Sommarbrun för vet mun kväll till utanför.
Hans detta och min. Redan vaknätter han. Här huller intalar.
Varje någonsin fortfarande han bli, jag människa fullkomligt bättre detta som
honom oro. Går skydda är sova. All är han nu en, nu jag innerst jag honom om
vad säng, mot själv. Son är och har är det redan honom lycklig. Mig är slött.
Detta in och inne är hand, lycka, ber, än för trygg, alla december kräksjuka
att i sängen. Kan skyddar perfekt, att men jag ser hänger och ont, all det är
in en är buller.

Och ja, om ni kollar på första texten. "Halvöppen benen, belöningen är mig." Det låter lite speciellt om man säger så, och det tyckte alla andra i klassen också, vi hade riktigt roligt åt det där, och åt alla andras också. Så till nästa vecka ska vi skriva en dikt om september, och det kommer nog att gå ganska okej ändå. Jag får skriva på natten, det är då jag är som mest kreativ. Nu ska jag hur som helst skriva klart min svenska om abort, så att jag kan lämna in den imorgon. See you.

While your lips are still red.

Nu sitter jag hemma och svettas igen. Idag är det första september, så nu är det officielt höst för mig, men det tycker tydligen inte vädergudarna. Det är strålande sol, 27 grader i solen och vår lägenhet har ingen som helst vetilation. Kul kul. Just nu lyssnar jag på Nightwish och ska snart klä på mig lite andra kläder, jag upptäckte att det var alldeles för varmt med mysbralls, kofta och sjal runt halsen, så det får bli något mindre. Kanske min svarta klänning, för det blåser ju trots allt lite ut.
Jag kollar tradera nu också, och jag har lagt bud på tre riktigt fina saker. Ett linne, en korsett och en klänning. Klänningen är lila och svart, och har korsettsnörning. Linnet är rött med svart spets, och korsetten är lite röd, svart och lila. Jättefina saker allihop, så vi får se om jag lyckas vinna nått utav det.

I helgen var jag hos Daniel, allmänt mysigt bara. Det var självklart något fel på tåget i fredags, så jag fick vänta i över en timme. Istället för tåg fick jag åka buss, så 40 minuter försent var jag i Hultsfred, men Roger och Daniel var så snälla och väntade på mig. På lördagen var vi på marknad, och det var lite halvkasst väder (regn ibland, sol ibland). Jag hittade en del fina smycken och tröjor, men jag hade inga pengar så det blev inga köp. Söndagen tillbringade vi bara hemma typ, tittade på tv, film, spelade och bara umgicks. På måndagmorgonen vid 07.30 åkte jag från Silverdalen till Hultsfred, och sedan hem till Växjö - då var det raka vägen till skolan.
Jag har bara två lektioner idag, eftersom att jag skrev av mig från matte b-kursen igår, så istället har jag ett hål från 10.45 till 13.35. Det är väl kanske inte sådär jättekul, men jag har ju nära hem så då är det bara att dra hem och äta någonting istället för skolans äckliga mat. Om en timme ska jag tillbaka till skolan och ha engelska till 15.00, får hoppas på att Helen också kommer så att jag inte blir helt ensam. Dock är det ju 5 till i klassen som har engelska b, så någon finns det alltid.
Nu ska jag leta kläder, ♥

RSS 2.0