Lugn.

Jag har precis kommit hem från gymmet, och kände att jag behövde skriva igen. Jag har kommit på en ganska konstig sak. När jag var där inne på gymmet, jag kände mig helt lugn och mina tankar på allt pluggande och allt annat jobbigt var som bortblåst. Jag bara fokuserade på att träna, att gå och förbränna mer och mer kalorier. Det var riktigt jävla skönt! Jag finner totalt lugn inne på ett gym, jag vet att det låter konstigt men jag kan inte beskriva det på något annat sätt.
Och jo, jag har faktiskt märkt att jag har blivit lite utav ett träningsfreak. Om nånting inte funkar, så går jag i trapporna/till stället jag ska utan att gå och klaga i en kvart, jag ser fram emot att träna, jag längtar efter att träna, jag mår mycket bättre när jag har tränat. Och det kommer från mig, Sanna Grapesjö, jag som har hatat att träna hela mitt liv! Tack och lov blev det förändring nu. Och jo, jag mår mycket bättre än innan, fysiskt.
Pappa berättade att han hade läst i sin träningstidning att om man ville få bort "kärleks valkarna" på sidan av magen så skulle man sova mer och inte äta kolhydrater (alltså inte ris, pasta, potatis, vitt bröd, vitt mjöl.. ja, ni fattar), och istället äta typ ägg, kött, lax, makrill osv.
Med tanke på att jag bara har ätit en macka, kladdkaka och en bit smörgåstårta idag så är jag ganska hungrig nu. Så pappa kokar ägg, kokar te och plockar fram lite knäckebröd och grejer, så blir det som ett sent mellanmål, haha. Men först blir det duschen, hejs!

Leva död.

Fredag imorgon, och ja. Vi får väl se hur det går, jag överlever antagligen helgen, får jag hoppas. Jag kanske bli mördad eller nånting.. Tja, man vet aldrig.
Skola idag. Matte med yogatanten, och hon är seriöst helt blåst. Hon fattar ingenting när vi förklarar för henne att vi har rätt, jag blev så irriterad. Det är inte bra att reta upp sig över småsaker, men jag har kommit på att jag har väääldigt lätt för att göra det. Iallafall efter matten så var det engelska, och jag satt mest och lyssnade på Nicolina och Helen som satt och sjöng, annars var jag ganska frånvarande på lektionen. Jag har också kommit på att jag tänker för mycket, och det är absolut inte bra. Sista lektionen innehåll svenskaprov, och jag tror att det gick ganska bra. Men ja, man ska ju aldrig ta ut saker i förväg har jag märkt.
Efter svenskan cyklade jag och Alice och köpte mjölk, och jag hatar uppförsbacken vid Teknikum, så att alla vet! Så köpte Alice mjölk, sen cyklade vi på alla möjliga vägar hem till henne. Väl där fixade vi kladdkaka och varm oboy, mycket gott! Så spenderade vi typ resten av tiden framför tvn, både blev typ äckligt trötta. Kollade på disney channel, barnkanalen, nickelodeon, mtv och ztv, så det blev lite blandat. Och så blabla, kollade på youtube, sminkade oss, blabla. Sen typ alldeles nyss kom jag hem, och nu sitter jag här.
Pappa kom precis hem, men stack lika fort igen. Han skulle till Dalbo och hämta nånting som han har beställt. Så efter det blir det väl middag, och sen iväg till gymmet. Äntligen träna igen, det var inte igår om man säger så. Så jag ska dit och bli av med allt mitt fett och bli glad igen, har mått skit de senaste dagarna.
Nu har jag inte mer att skriva, mer än att jag hoppas att allting löser sig, inte bara i min värld, utan i vissa andras! Hej.

Twisting the chain.

Jaha, då sitter jag här igen. Jag har inte suttit här så mycket de senaste dagarna, förutom idag. Jag tycker inte alls att datorn är lika kul längre, bara på nätterna då man inte kan sova. Jag har haft sjuk huvudvärk de senaste dagarna, jag har ingen aning om vad det kan vara.. Men det är säkert inget allvarligt, och det löser sig säkert.

Skolan idag då. Mediekunskapen var seg som vanligt, men vi slapp iallafall att redovisa nånting idag, vilket var väldigt skönt. Men det kändes som att vi pratade om samma saker hela tiden, och Ph bara rörde ihop allting. Men men, jag kanske har blivit lite vettigare och lärt mig nånting nytt idag, kan man tycka. Ja, jag vet inte. "Det där är skitflummigt", haha.
Vi hade bara två lektioner idag, så på svenskan så gick vi igenom allting som vi har tills provet imorgon. Och jo, det känns ändå som att jag kan det ganska bra. Så kommer jag tycka tills imorgon när jag väl får provet framför näsan och ska svara på alla konstiga frågor. Jag tycker det är mystiskt att man ska lära sig massa latinska saker på svenska lektionerna. Men jaja, det kommer säkert att gå jättebra, som allt annat i min värld.
Jag är lite sur på Sergay som bara gav mig G+ på min uppsats, jag tyckte faktiskt att den var värd ett VG iallafall! Jag vill ha VG :( Inte G+, jävla skitröv. Jaja, det är ju bättre än ett IG iallafall.

När jag kom hem så la jag mig i soffan och upptäckte att det bara var skit på tvn, skidåkning, vilket inte intresserar mig så mycket. Så istället låg jag och kollade på nån konstig video på mtv, och upptäckte att jag var hungrig. Så jag lagade pannkakor som blev lite halväckliga, och väldigt gula. Jag skojar inte när jag säger att det såg ut som att jag hade curry i smeten. Men det funkade ju med lite socker på.
Och sen dess har jag suttit här, pluggat lite, vilket jag ska fortsätta med nu. Det kommer gå så bra, och jag kommer att klara svenskaprovet galant imorgon, och Annie, det kommer du också :D Det blir också smörgåstårta idag, vilket är väldigt gott. Min pappa fyller år, grattis!
Buhbye.

Eller?

Jag tror att världen har vänt ryggen mot mig, när det kanske trots allt är jag som har gjort det misstaget?

Use somebody.

Fyfan vad denna dagen har gått fort, har knappt märkt att den har varit!
På matten så gick jag och Alice till biblioteket och satt där och pratade, fast att jag egentligen behövde plugga, men jaja. Sen så kom Annie dit, och vi gick för att hämta mediehistorian, men vi bestämde oss för att vänta med det. (Btw, vi måste göra det innan onsdag iallafall, eller hur?)
Och efter det så var det engelska, och Serge pratade typ hela lektionen så det var ganska slappt där också. Fast en del saker var ganska intressanta, fast jag såg att Annie inte alls tyckte det, hon snarkade nästan, heh. Och sen medieproduktion och lite så, Lina, Helen, Jonas och Jag spelade in lite idag, vi har kommit typ en kvart (av en timme) och det ska vara klart imorgon, men visst. Det kommer gå skitbra! Hahah, jag höll på att dö av skratt när Lina sa samma mening fel ungefär 15 gånger, haha.
Efter det så var det hem till Alice, vi gjorde pannkakor! Och jag är bäst på att vända pannkakor, så alla vet det nu. De blev jättefina, och jättegoda! Vi satt och funderade över lite saker där vid köksbordet, vilket var väldigt trevligt tycker jag, och så gjorde vi små pacman's av våra plättor. Myspys.
Alice följde mig hem vid ungefär halv sex, och pappa och jag åkte direkt till City Gross, och det tog typ en timme där så som vi sprang runt och letade efter minimajs, haha. Jag träffade Svante där, (mattelärare), han skulle nog hem och tvätta ungen eller nånting. Iallafall, sen hem, jag pluggade lite, pappa fixade mat. Vi åt, jag satte mig här i typ en kvart, jag pluggade lite till, och nu är jag äntligen klar! Eller klar och klar, jag har kommit längre iallafall. Så nu ska jag strax stänga av datorn, lägga mig i sängen, läsa lite om Odysseén, kolla på tv och prata med Daniel, och sedan sova. Jag känner mig helt slutkörd idag, och jag känner att imorgon blir en lika fartfylld dag.
Godnatt!




Gotta leave my troubles behind.

Så, nu är jag på jättemycket bättre humör, och det är ju tur det för annars så skulle Daniel säkert inte vilja prata med mig just nu. Haha, det är tur att man har någon att prata med sådär ibland, annars skulle jag nog koka över och mina blogginlägg skulle bli ännu längre än vad de redan är. Och det skulle ju inte vara så kul för er, eller hur?
Idag har jag inte gjort nånting kul alls. Jag har faktiskt pluggat lite, men det var tyvärr ytterst lite och jag blev inte ett dugg klokare utav det. Jag har också umgåtts lite med min ledsna mamma, spelat yaty och sådär, jag har duschat och så har jag suttit framför tvn och ätit goda scones! Just nu sitter jag här som sagt, lyssnar på Miss Li och pratar med Daniel, trevligt trevligt. Om två veckor så har vi apu, och jag ska vara på ica som vanligt. I tvåan ska jag ha något vettigare och roligare, tillsammans med Annie! Och på tisdags så ska radioprogrammet vara klart, och på fredag så måste jag redovisa arbetsmiljön tillsammans med Annie, jag vill gärna göra det utan att hela klassen kollar på mig. Jag får diskutera den saken tillsammans med PH. Well well.. Det blir väl ett avsnitt One Tree Hill ikväll innan jag går och lägger mig, hade tänkt att somna i vettig tid för en gångs skull. Men nu så ska jag packa lite, så jag slipper stressa imorgon på morgonen. Hej.

Livets gåta.

Jag känner hur jag sakta sjunker tillbaka i det gamla, sakta men säkert. Jag vill inte, jag vill vara lika glad som jag var i slutet av nian, då var mitt liv på topp ärligt talat. Jag mådde bra, jag var alltid glad och "livet lekte", inga bekymmer kändes det som. Likadant under sommaren, visst kom det nergångar osv, men det var ändå ganska bra i stort sett. Men nu..
Jag känner hur det går mer och mer tillbaka till det gamla, och nu menar jag sjuan, början på åttan, då jag mådde som värst. Jag var hos skolsystern varje vecka och "pratade av mig", fast det mest var hon som pratade, jag lyssnade knappt. Jag satt i mina egna tankar och orkade inte lyssna på henne. Jag har insett att det är precis likadant nu, hos skolsystern menar jag. Jag bara sitter där, nickar och mm:ar nångång ibland, jag orkar inte lyssna på henne, hon ska inte lägga sig i mitt liv. Och vadå "prata ut", jag vill inte prata med henne, isåfall vill jag prata med någon som jag litar på, inte någon som sitter där och pratar med alla möjliga människor. Hon bryr sig inte egentligen, hon sitter bara där och låtsas bry sig för att få betalt.
Och ja, jag vet att det finns massor av människor som har det värre än mig, men jag klarar knappt av det här lilla, hur ska det gå sen när det "stora" kommer? När det händer nånting som verkligen, verkligen är jobbigt?
Och hur ska jag hjälpa mamma? Jag bara sitter där tyst när hon mår som värst, vad ska jag säga? Hon vill  ju inte prata med mig, hon bara.. sitter där och mår dåligt, och jag kan inte göra nånting, säga nånting, vad finns att göra? Så jag flyr, sätter mig vid datorn, skruvar upp volymen, pratar med mina internet-kompisar och försöker att bara glömma allt.
Allt var så bra förut, men nu är det inte alls bra längre. Jag sover dåligt, tänker alldeles för mycket, och känner hur osocial jag har blivit, jag bara sitter här vid datorn och klagar på att alla är osociala när det egentligen är jag själv som är det, varför förstår jag inte? Det kanske bara är idag som jag mår såhär dåligt som jag gjorde för tre år sen, eller kommer det fortsätta? Det orkar jag inte. Jag vill inte tillbaka till det, när jag skolkade minst en gång varje vecka, det blev ofta mer, och när jag satt hos skolsystern/kuratorn varje vecka för att "prata av mig". Jag vill må bra och vara glad. Jag är glad i skolan, tror jag. Jag skrattar och ler iallafall, jag försöker vara glad. Jag ska vara glad.
Jag förstår om ni inte orkar läsa, och inte orkar bry er, men jag var tvungen att skriva av mig.


Lördag.

Idag känns det inte som lördag, det känns som en typsik söndag. Tråkigt väder, jag är allmänt seg och det är jättekallt överallt. Och jag vill gå på bio idag! Jag vill verkligen se män som hatar kvinnor, jag har frågat Annie om hon vill gå på bio nån dag nu, men inte fått nått svar ännu. Jag vet att hon har sagt att hon vill se den, så jag hoppas, hoppas.
Idag vaknade jag äckligt sent, vid halv två. Och det känns som att det inte är nån mening att göra nånting idag när jag ändå har sovit bort halva dagen. Så jag har hittils bara suttit framför tvn med mamma, kollat på en dokumentär om några människor i england som försökte gå ner i vikt. Det var en tjej där, Haley, som bara ljög för sig själv och typ sa "nej, men jag har inte ätit det där idag" fast hon var mycket väl medveten om att hon hade gjort. Jag förstår inte varför, hon tjänar ju ingenting på det när hon har betalat för att vara med i det där programmet. Men visst, man gör väl så i svåra stunder i livet. Kollade också lite på dokumentären om Britney Spears, och vilken sne uppfattning man har fått om henne. Jag har innan sett henne som en typisk Paris Hilton, faktiskt, vilket är väldigt synd. Hon verkar riktigt smart, och absolut väldigt ledsen och nere för det som har hänt i hennes liv det senaste året. Det kan inte vara lätt att leva ett sånt liv som hon har gjort (under barndomen, menar jag nu) och sedan får ta såna smällar som hon har fått göra nu.
Jag måste skicka en intresseanmälan om sommarjobbet, men vet inte hur man gör. Så jag tänkte att jag skriver bara att jag är intresserad och gärna jobbar hos de (haha, vad jag ljuger, men vad gör man inte för pengar?), men jag kan vänta lite eftersom att den inte behöver vara inne förrän den 13 mars.

Men jag har inte bara latat mig idag, även om man kan tro det. Jag har faktiskt städat lite, och ska ställa mig och diska så att mamma slipper göra det. Jag tycker så synd om henne. Hon var hos tandläkaren igår, och nu har hon jätteont så hon kan inte äta eller nånting, och sitter för det mesta och gråter. Och jag vet inte vad jag ska göra, jag sitter mest och tycker synd om henne, jag vill ju få henne att må bättre, men hur ska jag göra? Så ja, jag hoppas att hon blir lite gladare om jag hjälper till här hemma och umgås med henne, jag träffar ju inte henne alltför ofta nu för tiden.
Nu ska jag ta en huvudvärkstablett, bädda till sängen och sen vet jag inte. Umgås med mamma och mormor som sitter i köket, ska se om jag kan få mamma på bättre humör iallafall. See you.


En av bilderna som jag och Annie tog i torsdags.

Bitch, we got a problem!

Oj, nu var det längesen jag skrev. Jag kommer inte ens ihåg när det var sist, i typ tisdags eller nånting kanske? Hur som helst så är det fredag idag, och jag vill inte att helgen ska gå fort nu! Jag orkar inte gå till skolan igen, och nästa vecka så har vi APU, jag längtar inte direkt efter det heller. Då ska jag springa runt på ica i en vecka och försöka vara trevlig mot alla människor - det är inte rikigt min grej.

Mamma kom hem från tandläkaren nyss, hahah, hon är så söt. Hon kan inte prata riktigt, och läspar därför, pratar riktigt småländska och låter som en liten tant på 65 - 70 som har bott i den småländska skogen hela sitt liv. Och så sitter jag här och försöker att inte skratta, elakt men sant. Hon är så söt.
De senaste dagarna har jag spenderat med Annie. Vi har lekt med Barbie, spelat in film och fotat. Mer orkar jag inte dra, för det där är bra sammanfattat.
Äh, nu känner jag inte för att skriva mer. Hej.

Skriva, skriva, skriva.

Jag är helt seriöst inne på att skriva en bok, jag vill skriva en bok! Visst, ni kanske tycker att jag bör börja med att skriva en novell, men när jag väl har kommit igång så måste jag sluta igen, en novell får liksom inte vara för lång känns det som. Det var som när jag var mindre, det var mellan trean och sexan tror jag, jag älskade att skriva! Och det va så roligt eftersom att jag fick beröm för det, så jag ville bara skriva mer och mer. Men sen när jag började högstadiet, så liksom.. Hade jag ingen lust mer, jag blev trött på att skriva, och orkade inte riktigt bry mig. Men nu så vill jag skriva mer än någonsin, det är bara så svårt att komma igång, och det svåraste är väl att våga visa det för någon. Det är ens egna verk, ens egna tankar och funderingar, som någon ska komma och kommentera. Jag tror att det är ganska svårt att ta negativ kritik när det gäller såna saker. Nej, jag får fundera lite mer på vad min bok ska handla om, men jag är ju definitivt inspirerad av Stephenie Meyer kan jag ju säga.
Påtal om det, snart får jag min bok! Den kostade 164 kronor på bokus, men det var den värd. Så jag får den i början av mars, och då blir det till att läsa, läsa! Så länge vi båda andas, hur otroligt bra låter den inte?



Jag behöver sommar!

Åh, jag önskar så att det vore sommar just nu. Jag vill bara ligga på en vit, varm sandstrand på typ Öland, bo i en liten stuga och gå runt i flipflops! Jag är glad att det är sol idag iallafall, det får mig lite lite närmare sommaren, och det är underbart! Jag vill vara fint brun, vara sådär varm i huden och bara gå runt och njuta av att det är så varmt och skönt hela tiden. Sen gå in på ica, där det alltid är sådär svalt och skönt, för att köpa en cola, sen gå ut och sätta sig i solen igen. I sommar ska jag aldrig sitta vid datorn, jag ska vara ute hela tiden och få i mig en massa d-vitaminer hela dagarna!
Nej, nu ska jag inte sitta här och drömma mig bort, jag som egentligen skulle gå och koka ägg och bre mig ett par mackor, blanda oboy och sätta mig och titta på ett par avsnitt av One Tree Hill tänkte jag, men hur långt har jag kommit med det? Nej, istället har jag suttit här och drömt om sommaren och gjort en ny design till bloggen. Självklart blev det mer färg, och mer.. flickigt? Jag vill ha sommar, och jag vill ha det nu! Det är den enda vettiga förklaringen till att min blogg ser ut som den gör :) Nej, nu blir det frukost. Hejs!


Jag bryter lite mot upphovsrättslagen också, fy mig!

Meningsfullt.

Jag trodde, djupast i mitt hjärta, att det kanske iallafall betydde lite, lite för dig.. Men tydligen inte. Har du inga som helst känslor?

A Piece Of Heaven.

Nu sitter jag här hemma framför datorn, när jag vänder mig om och tittar ut genom fönstret så ser jag all snö, månsken och jag ser riktigt hur kallt och otäckt det är där ute. Men så lyssnar jag på slipknot, before i forget, och drömmer mig bort till metaltown. Jag vill också stå där i publikhavet i göteborg den 16e juni och känna solen bränna, känslan som man nästan blir lite berusad av och bara höra ljuv musik komma ifrån de överdrivet stora högatalarna. Jag vill, vill, vill. Och jag SKA! Kosta vad det kosta vill.

Det blev nästan Jacob hela helgen, förutom imorgon. Igår var jag och Jacob och åt pizza på excell, sedan satt vi där och pratade om livet och allt annat i någon timme. Efter det så gick vi bort till bion och hämtade biljetterna, in på konsum och köpte godis och sen satte oss och väntade på att klockan skulle bli 22.20.
När vi väl kom in på bion, så satt jag bredvid nån konstig typ som kollade på mig hela tiden. Det var lite som att han ville bli rädd på samma ställen som mig, skratta på samma ställen som jag skrattade på, osv, ja, ni fattar. Han var lite irriterande, men annars så var bion helt okej. De se satt bredvid Jacob var också lite konstiga. En utav killarna satte sig på golvet och sov ungefär hela filmen, haha helt stört. Men filmen var ganska bra, och helt klart mycket läskigare än vad den skulle varit på tv i t.ex jacobs källare! Det blir mycket mer känsla på bio, så det blir helt klart mer skräckfilmer på bio i framtiden skulle jag tro.

Idag vaknade jag runt halv tolv, gick upp och diskuterade nånting med pappa under en hel evighet och jag kommer inte ens ihåg vad det var. Säkert nånting om datorer. Efter det så blev det frukost, senare så lånade han min kamera för att han och Camilla skulle ut och gå en runda. Jag hoppas att han tog med den hem igen, annars får han det inte roligt imorgon. Runt tre tiden gick jag till Jacob, han lagade mat och vi kollade lite på tv, sen sjöng vi självklart, i typ två timmar. Vi skulle också gå till netto för att handla, men kom försent, så vi hann inte innan de stängde. Så vi var tvugna att gå hela vägen till hovshaga, och sen hem igen för att börja laga mat. Det blev tacos, och jag skar av mig typ halva fingret, men det var ju lite skoj det med. Det slutade aldrig blöda, så jag fick stå med fingret under kranen i typ 5 minuter. Ja, och sen mat och melodifestival, go H.E.A.T, och go att de kom till globen, woho äntligen lite riktig musik! Jag säger då det, allting låter nästan likadant nu för tiden. Förresten, man såg trummisens snopp :D hahaha, det sa jacob. Ja, det var ju skoj. Sjöng ännu mer, diska och lite så, och så kom jag hem för typ en timme sen.

Nu sitter jag här hemma framför datorn...

And I wonder if I was a mistake.

Hur jävla svårt kan det vara att bara släppa taget och gå vidare?!

Behöver inte fixas.

Som sagt, den där låten går på repeat. Jag tycker att den är så oerhört bra, och ett så fantastiskt budskap i låten! I can't get enough of it!
Idag mår jag faktiskt lite bättre, jag känner mig dock väldigt tjock i halsen. Men jag känner lukt och smak, vilket är väldigt positivt! Så jag hoppas att jag känner av laxen som jag senare ska laga, lax är fan hur gott som helst fast att det är fisk. Det är inte klokt! Det är typ lax och fiskpinnar som funkar, resten smakar bara konstigt. Torsk är gott också. Nä, nu ska vi inte prata om fisksorter här.
Jag har inte gjort alltför mycket idag, kollat på björnbröder 2, kollat på nile city och lite på one tree hill (fast det blev bara ett avsnitt, konstigt nog). Sen så såg jag såklart peyton och började fundera på hur jag skulle se ut i lockigt hår, så jag var självklart tvungen att testa. Jag vet inte om jag tycker att det ser bra ut, eller fult ut. Help me!

Förövrigt så är inte mucoangin en bra medicin alls! Det är sugtabletter, ungefär lika stora som en upplösbar treo eller ipren. De är ju goda, smakar mint och så, men de gör så att hela halsen och tungan domnar bort! Det är jätteläskig känsla, man känner inte när man sväljer eller nånting, och det känns allmänt tjock och slemmigt. Usch, ingen mer mucoangin för mig.
Nu slutar pappa, så han är hemma runt fem, och då blir det mat. Tills dess så ska jag plocka upp lite, bädda och kanske börja diska, om jag orkar. Ni får haaa't!

Trasig.

Trasig - Kapten röd
Kanske bästa texten?

Eey, eey, eey, eey
Du är inte trasig, du behöver inte fixas
Låt dom inte lura dig att tro din klocka tickar
Nej dom vill få ditt självförtroende att svikta
Så du ska ge dom pengar för att klippa och klistra
Vägen till lycka kommer aldrig vara sicksack
Man hittar mera fel och börjar sjunka som en kvicksand
Så när dom säger vi ska titta och härma våra förebilder svarar jag dom vilka
Jag ser inga på TV och jag ser inga i riksdan'
Dom säljer livet så det är inte dit vi siktar
Så vi slutar aldrig bränna upp deras artiklar
Med människan ska man aldrig mixtra

Du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej
När priset går upp kommer själen gå ner
Du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej
Du kan sluta o leta det finns inga fel

Du och jag tittar nog i olika speglar för jag kan inte se vad du menar
Annars måste dina speglar va skeva för smala ting verkar bli breda
Å men jag vet det är inte konstigt att man tvekar Ingen kan fly när idealen bara ekar
Kraven finns där vart man än vänder Att du inte duger är signalerna dom sänder
Modetidningarna bara sprider trender Som inte passar människan så folk mår sämre
Ändå undrar alla vad det är som händer
När vissa väljer svälten

Men du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej
När priset går upp kommer själen gå ner
Du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej
Du kan sluta o leta det finns inga fel
Vad snackar dom om, vad snackar dom om?

Verkligen.

Shit, jag har mått likadant de senaste tre dagarna, och jag fattar inte varför jag aldrig blir bättre? Kan kroppen ha samma temperatur hela tiden? Kan halsen vara sådär igensatt, och näsan vara så täppt och aldrig vilja ge med sig? Jag har fortfarande lite ont i huden, jag kände det förut när jag duschade. Jag vill bli frisk nu, och jag borde verkligen gå till skolan på torsdag. Jag ska försöka att gå till skolan då, jag skulle behöva det eftersom att vi snart har prov på antiken och jag kan ingenting om det där.

Idag har jag bara gått runt och varit varm i stort sett, druckit massa te och tittat på film. Jag skulle egentligen kollat på one tree hill, men då insåg jag att det var ungefär 24 sekunder på varje avsnitt, vilket inte var så bra. Det måste ha blivit nått fel när jag "köpte" de, så jag var tvungen att "köpa" igen, och det är snart klart hoppas jag. Istället kollade jag på Underworld, mycket bra för att vara en actionrulle må jag säga, fast det kan ju bero på att det var vampyrer och varulvar med, heh.
På tal om vampyrer, snart kommer ju den fjärde boken i twilight-serien ut, åh vad jag längtar! Rättare sagt den 12e mars, då kan ni räkna med att se mig inne på akademibokhandeln i växjö. Boken innehåller tre delar, vilket innebär att man får se det från olika håll i boken, vilket kommer att vara riktigt kul! I can't wait, men det är ju bara en månad kvar. Tycker att jag har väntat alldeles för länge, heh.





Pappa ska snart iväg och träna, så då blir jag ensam igen, vilket jag har varit hela dagen fram till klockan fem. Så jag ska väl lägga in all tvätt i garderoben, och städa upp lite här. Jag ska också försöka att gå spela vidare på min låt som jag håller på att spela nu på pianolektionerna. Imorgon blir det ingen lektion för mig, så jag måste vänta enda till veckan efter lovet! Men men, det är sånt som händer. Jag funderar också på att ändra lite på designen på bloggen, den är ju inte alls snygg.. Men först blir det te, det kan min hals behöva! Hej.

Die Alone.

Inatt låg jag i sängen, lyssnade på Storm med Lifehouse. Jag bara låg och tittade ut genom fönstret, upp på himlen. Det var ett tunt, tunt molntäcke över hela himlen men ändå såg man den mörkblå rymden där bakom.
Jag koncentrerade mig på en särskild stjärna där uppe i det oändliga. Den lyste starkast, och ibland såg det ut som ett den blinkade - blinkade åt mig.
Jag tittade bort någon sekund, och då var himlen helt klar, inte en enda molntuss på hela himlen. Men stjärnan var borta när jag vände tillbaka blicken dit den hade lyst så starkt. Hade den flyttat på sig? Hade den brunnit ut? Helt plötsligt kom den tillbaka och blinkade lite.
Det kanske är så, även om allting inte syns alltid så finns det ändå där. Kanske finns den där speciella känslan kvar där hela tiden, fast att den inte syns? Och kanske måste man ha tålamod för att se eller hitta den igen..




Idag mår jag inte alls bra. Jag har ont i halsen, är rödögd, förkyld, ont i huden, mår illa och är verkligen jättevarm i hela kroppen. Jag tog febern förut, och den låg på 39.5, och det är väl inte sådär jättebra kanske. Men som sagt, jag lever och äter panodil hela dagen, det blir också en massa te såklart.
Igår gick jag och la mig runt elva tiden, kollade på ett avsnitt av one tree hill och räknade med att somna ganska snabbt - jag var ju trött. Men där låg jag och vände och vred, var jättevarm ena stunden och andra så kändes det som att jag skulle frysa ihjäl. Klockan fyra somnade jag, halv fem kanske.
Mamma kom in vid halv åtta för att väcka mig, jag gick upp och gick på toa men var alldeles yr och kände att när som helst skulle jag svimma. Så jag sa åt mamma att ringa skolan, så gick jag och la mig igen. Jag vaknade igen vid kvart i nio ungefär och var då sådär äckligt varm igen och ont i huden.
Jag orkar inte bli sjuk, jag har inte tid att vara sjuk nu. Jag vill bara bli frisk och må bra, kunna träna igen. Jag måste plugga på till de olika proven som kommer veckan efter lovet, och jag vill kunna det och få bra betyg i det! Jag vill åka till Åseda på onsdag för att ha pianolektion och lära mig resten av låten.
Jag ska åka till växjö vid klockan fyra, och då hämtar pappa mig i eke så att jag slipper gå från den stora vägen enda hem. Jag orkar ju inte åka ner till centrum för att sedan byta buss och komma hem. Så idag blir det väldigt lugnt, och jag ska försöka sova lite till om jag inte svettas ihjäl. Hej.


 

I think about you every day.

Nu hade jag lust att skriva igen, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men nånting blir det alltid. Jag har förövrigt blivit förälskad i Kelly Clarkson - igen. Alla hennes album går på repeat nu, och även den nya låten: my life would suck without you, göhbra!
Snart är februari slut, vilket kommer att vara ganska skönt. Då är det mars, ett steg närmare sommaren. Jag är otroligt trött på det kalla, blöta och slaskiga vädret, nu vill jag ha sol, fågelkvitter och massa bra musik! Solen har gjort min dag lite bättre iallafall, det är ju skönt. Jag och mamma var ute och gick förut, och då började jag tänka en massa. Jag har bott i Alstermo i alla år, enda sen jag föddes, men i somras så ändrades allting så snabbt. Jag flyttade till växjö, en betydligt större stad, och bara lämnade mamma och allt det gamla bakom. Allt det som alltid varit jag, mitt liv. Nu bor jag som sagt i växjö, och det känns otroligt bra och jag har trivts från dag ett och inte alls saknat alstermo. Det är skönt att kunna gå runt i växjö utan att alla vet vem man är, utan bara kunna gå och inte bry sig om vad som kommer att sägas dagen efter. Men jag är ändå glad att jag växte upp här, lärde känna de människor jag känner idag, för en bättre och tryggare barndom kan man inte tänka sig. Nu pratar jag och 90-talet och inte hur alstermo har blivit nu på senare tid, utan hur det var förr. Jag kom också att tänka på att jag kommer nog aldrig mer flytta tillbaka hit, men det kommer alltid att vara mitt hem. Jag kommer troligen alltid att ha den största delen av mammas släkt här, men jag kommer aldrig att bo här sedan när jag blir "vuxen", om man nu blir det nångång. Men att veta att jag alltid kan återvända hit gör mig mer säker, och gör så att jag alltid vågar mer saker. Och mamma, tack för att du finns ♥
Over and out.

Lives in my head.

Jaha, då var man halvsjuk igen. Jag har fruktansvärt ont i halsen, och kan knappt svälja. Men det blir ändå skola nästa vecka, jag har inte tid att vara sjuk, inte nu. Det får vi ta på sportlovet i stället, då har jag all tid i världen, right? Så därför sitter jag nu med mina leopard tights, tröja, tjocka strumpor, lyssnar på I can't sleep med Amanda Jensen och dricker jordgubbs te ur min ior-mugg som jag har fått av mamma för sådär miljoner år sedan. Mysigt! Det är också sol ute, vilket gör min dag lite lite bättre, sol är det bästa jag vet. Det känns som att hela kroppen pumpas på med d-vitamin då, och hela dagen blir genast bättre. Eller vad säger ni?
Igår satt jag mest hemma under dagen, kollade självklart på one tree hill och gjorde inte mycket mer än det. Umgicks med mamma och mormor, känns som evigheter sen jag träffade de. Sen på kvällen, runt halv åtta så cyklade jag hem till Annie för att hjälpa henne lite med att fixa photoshop, sedan gick vi in till Jacob. Vi kollade lite på melodifestivalen och mobbade Caroline af Uggla eller vad hon heter, och sedan skulle vi kolla på nån film som inte funkade, så det blev the grudge 3 istället. Den var ju sådär, jag har sett bättre filmer om man säger så.
Jag kom hem runt halv ett, och då blev det datorn nån timme och sen lägga sig och titta på scrubs, för att sedan somna. Och när jag vaknade i morse så hade jag fruktansvärt ont i halsen, och tja. Jag får väl hoppas på att det går över snart, jag orkar verkligen inte bli sjuk. Jag blir så gnällig då.
Jag tror att jag ska kolla på Fishy som jag laddade hem igår, en svensk film av Maria Bloom tror jag hon heter, hon regisserade även masjävlar, så jag tror att den är ganska rolig. Dagen spenderas troligtvis i sängen för det mesta, och självklart med mina söta strumpor :* nu ska jag äta ett knäckebröd så att det river lite skönt i halsen, ni vet. See you later.

You can't blame me.

Äntligen fredag, äntligen helg! Den här veckan har iof gått fort, men det har ändå känts som att jag har haft så mycket att göra som aldrig har blivit gjort. Och ändå sitter man där hemma vid datorn och tråkar ihjäl, utan att ta tag i det där som egentligen behöver göras. Det är lite jobbigt, men det är ju sånt som man helt enkelt får leva med. Haha, jag tycker det låter så kul när man skriver sådana saker, man låter så lill-gammal, om ni förstår vad jag menar? Annies kusin, Johannes, där har vi ett exempel på lillgammal! Han är så söt, hah.
Idag var det då skola, och vi var nog oseriösaste klassen idag. Jag och Annie kom försent till psykologin, med lilla Larsa blev inte arg eller nånting, så vad gör det om 100 år? Vi pratade iallafall om minnen och glömska, och jag har kommit på att jag har ganska bra minne. Eller tja, sådär iallafall. Jag kommer ihåg 14 ord av 18, och det känns ändå ganska okej. Lasse sa att de flesta brukar komma ihåg runt tio stycken, så det kändes ju som att jag var över medel iallafall, vilket bara är positivt.
Efter psykologin så traskade jag och Annie upp till kungsmad, och jag kan säga er att det var väldigt blött och halt på vägen dit! Jag gick till skolsystern vid elva och pratade lite med henne, det var inte så intressant om jag ska vara ärlig, hon börjar gå mig på nerverna, men tja. Sen körde jag och Alice "fotleken", vilket var väldigt rolig. Ni kan kolla på Annies blogg om ni vill, men det behöver ni ju inte, kul var det inte. Dessutom så har jag nog trillat 289 gånger idag, men jag skyller på mina hala strumpor, allt var deras fel!
Som sagt, på ARL:en så var ingen i klassen särskilt seriös. Det är klart att det finns de i klassen som skrattar lite mer än de andra, jag nämner inga namn (Annie, känn dig träffad). Men idag skrattade verkligen alla, alla. Ingen var seriös för fem öre, och vi bara skrattade åt det som Långben sa. Kort sagt, en riktigt rolig dag med mycket skratt och trillande. Jag trillade ner från bänken också, det var kul.
När jag kom hem så blev det mat och tv och bara sitta och prata med mamma. Men självklart hamnade jag här. Vi pratade lite om APU-platser, och hon sa att hon hade pratat med min kusin Victoria som bor i Karlskrona. Hon är hudterapeut och jag hade egentligen velat vara hos henne, men det företaget som hon jobbar på tar inte in praktikanter. Men så berättade Victoria för mamma att hennes bästa kompis är fotograf, vilket hade varit perfekt för mig! Så Victoria skulle prata med honom, och skulle se ifall hon skulle kunna ordna nånting till mig. Skitbra, eller hur? :D Jag har förövrigt också bestämt mig för vad jag ska ha som IVÄ, det blir litterär gestaltning, vilket jag kan tro bli riktigt kul eftersom att jag gillar att skriva. Det innebär att man ska skriva texter, noveller tror jag för det mesta, och man lär sig hur man ska skriva för att kunna förmedla på ett bra sätt och kunna få läsaren att få rätt syn på det man skriver. Förstår ni hur jag menar? Det tycker jag verkar kul iallafall!
Nä, nu blir det tv för hela slanten skulle jag tro. Jag känner för att bara sitta och dricka te med ett par varma och ylmiga strumpor på mig, så det blir nog så. Annars blir det rätt lugnt i helgen, och det ska bli skönt! Det var full fart hela förra helgen, så jag kan behöva sova denna. Ha det så bra iaf, see you.


Falling in love.

Tänk att Barbie fyller 50 år, lika gammal som Madonna. Jadu, hon börjar bli sig till åren men ser i stort sett likadan ut ännu. It's magic, ungefär! Usch, jag tycker inte om Madonna på tal om annat. Hon är överskattad.
Jag har varit i skolan idag, det var inte så himla roligt som man kunde tänka sig. Fast Svante är bra rolig ibland, han sa badkar tre gånger istället för akvarium, haha oj oj oj. Ibland får han till det, gubben. Sen engelska och svenska. På svenskan satt jag mest och ritade, och lyssnade på när lilla trollet satt och läste upp värsta sexnovellen eller vad det var förnånting? :O Äh, jag fattade ingenting men det lät typ "han kom i mig fem gånger, fastän att jag inte var vacker. jag smekte hans skuldror, och han tittade på mig och log". Jadu, vad hon får för sig ibland.
Jag cyklade med Alice en sväng till Shell innan vi cyklade hem, och precis när Alice har svängt in på min väg och jag ska svänga in på parkeringen så cyklar jag omkull! Det är ju snö och halt och så, och jag kände redan innan jag cyklade upp för trottoarkanten att det här kommer inte att gå bra. Så bara, plask! Rakt ner i blasket på gatan, så mina strumpbyxor är fortfarande blöta, och ett par av de är håliga. Men jag har fler, så det är lugnt!
Jag har också "köpt" klart andra säsongen av One Tree Hill, så jag har kollat på två avsnitt nu. Mucho intressant, fast ja det har ju förändrats en del sen sist jag kollade. Jag har också "köpt" soundtracket till alla säsonger, så nu har jag massa bra musik som ska in på mp3n! Förövrigt så skulle jag laga mat innan i den konstiga maskinen, jag skulle göra klyftpotatis. Så jag läste i den lilla kokboken som man fick med, och satte maskinen på 250 grader, i 15 minuter. Efter 15 minuter så var de helt råa! Så jag körde fem minuter till, tre minuter till osv. Tillslut så insåg jag att jag hade inte satt på 250 celsius, utan det där andra (engelsk/amerikanska grader), så det var bara runt 95 grader i den där. Inte undra på att de aldrig blev klara, haha!
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, rita lite kanske det var längesen. Jag har ett motiv i huvudet som jag känner att jag bara måste rita, men det kommer inte bli bra. Men vad gör det om 100 år? & imorgon blir det alstermo efter skolan också, trevligt att träffa mamsen igen. Nu blir det kanske lite te innan pappa kommer hem, det blir också till att träna ikväll. Gött med lite träningsvärk! See you.


Ports De Bras

Hoho, nu skriver jag igen. Jätteskoj, eller hur? Jag håller på att frysa ihjäl också, undrar om hyresvärden har stängt av värmen eller vad är det frågan om? Mina händer är som fiskpinnar, ungefär. Men det är ju skoj det också, det blir raggsockor och te ikväll! Eller nått..
Dagen har jag spenderat i skolan, vilket inte var så kul. Mediekunskap och svenska. Haha, svenskatanten är för rolig ibland. Hon går runt där och pratar med sig själv, eller blir sur på mig för att jag inte säger med en gång att Alice hade gått hem, haha. Hon är lite som sergay ibland, men det är ju bara skoj. (vår engelskalärare, om ni undrar)
Efter svenskan gick jag och Annie ner till stan, vi gick in på Åhléns och hon köpte cdskiva med Daaaaaanny. Sergay. Iallafall, sen gick vi in på ica och jag spenderade mina pengar på en yoggi yalla och kexchoklaaa! Woho, så jag fick lite sockerkick men somnade på bussen till Åseda och vaknade precis vid stationen. Vilken tur! Annars hade jag åkt tillbaka till Växjö igen, det hade ju varit lite jobbigt sådär.
Spelningen gick faktiskt bra idag! Helt otrolig nog, fast jag förstår mig fortfarande inte på Frida, hur hon kan spela så fantastisk bra. Det är.. otroligt! Jag vill med kunna. Jag ska kunna! Men iallafall.. självklart nu när jag har kommit hem så har jag glömt hur takten går, men jag ska försöka komma på det igen så att jag kan lära mig iallafall första sidan av låten. Det hade varit niiiice.
Snart ska jag ut med Alice tror jag, hon ville röka vid pilbäck. Så det blir väl till att sitta där och frysa arslet av sig och snacka skit - som vanligt. Jag är jättesugen på godis! Hm.. Man kanske skulle gå till Shell när man ändå är ute och vandrar? Nejfan, jag orkar inte gå enda till dalbo. Haha, vad jag tjabbar, nu ska jag vara tyst.
Kvällen blir lugn iallafall. Det blir Alice, sen telefon antagligen, sen sova liten stund. Jag vill att det ska vara helg nu, så att jag får träffa min lilla mamma och sova hur länge jag vill! Men snart så, imorgon är det torsdag så då är det bara en dag kvar. See you later, fuckers.


Rock The Night.

Jag är så sjukt trött idag, det är knappt sant. Jag orkade nästan inte hålla ögonen öppna på matten, så jag försökte underhålla mig med att rita hela timmen och lyssna på min kärlek. (mp3n). Det gick ju bra. Efter matten gick jag hem, vi slutade, och ja. Sen dess har jag diskat, städat och fixat lite här. Nu håller jag och pappa på att fixa mat, men hans nya maskin gjorde inte riktigt som han ville så vi fick köra grejen typ 10 minuter till. Den är lite krånglig, men det löser sig väl det också, får vi hoppas.
Det blir lugnt ikväll annars, vi ska iväg och träna sen och efter det blir det väl inte så mycket mer. Jag kommer nog somna tidigt ikväll igen, jag har somnat innan elva två nätter i rad nu. Jag brukar ju vara den som ligger och vrider och vänder på mig halva natten, men inte nu inte. Det kanske var nyttigt att vara vaken i 36 timmar, för att sedan kunna sova som vanligt efteråt. I sommar så ska jag testa att vara vaken så länge som möjligt, är du med på det Annie? :D
Imorgon blir det skola, och sen till Åseda för att spela lite piano. Får sitta och vänta där i 40 minuter, inte så där jätteskoj, men det funkar väl det också. Jag ska försöka lära mig lite på basen i låten, jag tror nästan att jag kan melodin nu, förutom att alla takter inte sitter som en smäck. Men det löser sig, som allt annat.
Nu har jag inte mer att skriva, förutom att jag har förbannat ont i magen. Tja.. Om ni ville veta alltså. Skoj skoj, see you ♥

Waking The Demon

Jag har precis kommit hem från skolan, och jag är jättetrött. Det känns som att jag inte har sovit nånting alls inatt, men det har jag ju. Fast jag har inte sovit nånting nätterna innan, det kan bero på det. Men iallafall, jag var i skolan idag och hade matte vid tjugo över nio. Efter matten fick jag reda på att vi inte hade någon engelska, så jag cyklade hem, åt lite, satt här och sedan cyklade tillbaka till skolan för att ha mpr vid 13.20. Så jag satt där med Lina och Helen och försökte komma på en massa saker, men det blev inte så mycket gjort, haha.
I helgen har jag varit med Annie, Alice och Jens mestadels. Lite med Niklas också, men ja. Fredagen bestod av bio, i taket lyser stjärnorna, boken är mycket bättre än filmen bara så att ni vet! Innan bion så åt jag och Annie också, men det var ju inte så intressant. Och sen hem för att sedan åka till stan igen och umgås med lite folk och blabla.
Lördag bestod utav city gross och sen stå och vänta på bussen en hel jävla evighet för att tillslut hamna i Öjaby, haha. Den bussresan tog väl sammanlagt fyrtio minuter, men tillslut kom vi hem och lagade mat och shit. Sen hem till Alice, där satt alla glada människor och rökte vattenpipa som smakade skit, pratade skit också - jag fattade inte tack vare jens. Men ja, det var ju trevligt. Sen ner på stan och kolla lite, allting var typ slut när vi kom. Men sen så kom Niklas, så vi åkte hem honom hem till mig och tittade på film. Det var en mycket konstig film, men ja. Sen gick Alice och Jens hem, Annie somnade så småningom och gick tillslut och la sig. Jag och Niklas kollade på olika filmer hela natten/morgonen typ, så det blev inte mycket sömn den natten.
På söndagen åkte han hem runt halv tio, och jag började städa lite eftersom att det såg ut som satan här. Annie vaknade, vi fixade oss och åkte ner till stan. Frukost på McDonalds, sen kom Emil och vi gick på bio, sen kinesmat och sitta på terminalen och snacka skit. Sen åkte Emil hem, jag ringde pappa som kom och hämtade mig. Jag somnade typ med en gång, och det var skööönt.

Nu ska jag snart börja rensa upp det som ligger på mitt golv, äta lite fruktsallad och sen har jag inga mer planer tyvärr. Det blir väl att träna ikväll, om jag orkar och har lust. Jag behöver iallafall. Och nu har jag inge mer att skriva, mer än att jag är gladgladglad! Vi slutar 12.15 imorrn, jätteskönt! Hejs



RSS 2.0