Lugn.

Jag har precis kommit hem från gymmet, och kände att jag behövde skriva igen. Jag har kommit på en ganska konstig sak. När jag var där inne på gymmet, jag kände mig helt lugn och mina tankar på allt pluggande och allt annat jobbigt var som bortblåst. Jag bara fokuserade på att träna, att gå och förbränna mer och mer kalorier. Det var riktigt jävla skönt! Jag finner totalt lugn inne på ett gym, jag vet att det låter konstigt men jag kan inte beskriva det på något annat sätt.
Och jo, jag har faktiskt märkt att jag har blivit lite utav ett träningsfreak. Om nånting inte funkar, så går jag i trapporna/till stället jag ska utan att gå och klaga i en kvart, jag ser fram emot att träna, jag längtar efter att träna, jag mår mycket bättre när jag har tränat. Och det kommer från mig, Sanna Grapesjö, jag som har hatat att träna hela mitt liv! Tack och lov blev det förändring nu. Och jo, jag mår mycket bättre än innan, fysiskt.
Pappa berättade att han hade läst i sin träningstidning att om man ville få bort "kärleks valkarna" på sidan av magen så skulle man sova mer och inte äta kolhydrater (alltså inte ris, pasta, potatis, vitt bröd, vitt mjöl.. ja, ni fattar), och istället äta typ ägg, kött, lax, makrill osv.
Med tanke på att jag bara har ätit en macka, kladdkaka och en bit smörgåstårta idag så är jag ganska hungrig nu. Så pappa kokar ägg, kokar te och plockar fram lite knäckebröd och grejer, så blir det som ett sent mellanmål, haha. Men först blir det duschen, hejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0