Musiken har tystnat.

Hoho, snart är det helg! Vilket innebär att jag och Annie har lägenheten för oss själva från fredag till söndag, för att pappa ska sova hos Camilla hela helgen. Underbart! Eller ja, han gör ju inte så mycket väsen av sig men ändå. Om jag har tur så kanske jag kan få pappa att inte vara här från söndag till måndag också, lägenheten för mig själv :)
Idag var jag i skolan och den var helt okej, eftersom att de första ungefär 20 minutrarna utav mediekunskapen så satt vår syv och pratade om alla valen som vi ska göra till tvåan. Det var ganska skönt att slippa lyssna på Långbens gnäll ett tag. Och efter det så gick han igenom nånting, jag och Alice pratade mest medan Annie fick hjärtinfarkt av allt skrivande - det var inte bra! Och sen arbetade vi i grupper, vilket består utav Alice, Julia och jag, woho. Vi lyssnade på p3star, det var lite skönt.
Sen gick vi och lyssnade på nån rolig skåning, fast att jag inte fattade så mycket utav vad han sa så var han bra jävla rolig ändå! Han pratade om så konstiga saker, typ knäckebrödätar-klubben, wierd. Sen var det lunch och svenska och ja.. sen var skoldagen slut och jag och Annie begav oss ner till stan.
Vi gick till Ica för att vi var så hungriga, och det slutade med att jag köpte nån baugett och Annie köpte riesen, jag har ingen aning om hur det stavas med ni vet såntdär godis. Sen så satt vi där, och så var klockan så gott som två och jag hoppade på bussen till Åseda. Jag hade förväntat mig jättemycket folk, men det var kanske 10 personer plus att typ alla hoppade av i Nottebäck också. Som sagt.. När jag kom fram till Åseda så ringde jag och pratade med Emil en stund, eftersom att jag skulle vara tvungen att vänta 45 minuter på att min pianolektion skulle börja.
När 45 minuter hade gått så gick jag in, och jag och Frida småpratade lite. Hon kollade på papprena jag hade med mig, och bad mig att spela en låt. Jag spelade en låt, tycker att den är lite lagom svår och lång. Sen går hon igenom en massa låtar som hon har på lösblad och undrar vad jag vill spela. Hon spelar lite på varje låt, och jag tror inte mina ögon! Jag skojar inte när jag säger att hennes händer dansade över tangenterna! Det gick så fort, så elegant och det lät så fint! Alla noter, pauser och allting var perfekt, jag har aldrig hört nått så fint i hela mitt liv. Jag satt helt tyst och chockad, och hon frågade "ja, vad säger du om den sista låten? :)" jag sa bara: "javisst, men förvänta dig inte att det kommer att låta sådär!" jag har spelat i sju år, vafan borde inte jag också kunna spela så då?! Jag spelar piano som att jag har spelat max ett halvår och precis lät mig noterna! Åh, jag blir så avundsjuk och vill också kunna! Så nu över jag skiten ur mig på den där låten, och ska när det här året är slut vara lika duktig som Frida. Så är det bara.
Efter lektionen så gick jag till pappas jobb, och satt där i ungefär en kvart och klagade över hur dålig jag är på att spela piano och inte kan nånting osv. Men han blev trött på mig och tryckte i mig en clementin, sen åkte vi hem. Väl hemma blev det mat i den nya mekaniska saken som han har köpt, vilket är någon matgrej som lagar maten själv i stortsett. Mycket konstig, men det blir ju gott så. Så det blev kyckling och ris så. Sen fortsatte jag att öva lite mer på låten, och sedan cykla ner till stan för att träffa Niklas.
De två timmarna med Niklas bestod utav massa prat om musik, allmännasaker, sjuka saker, och film! Vi var inne på hemmakväll och kollade filmer, och jag hade sett i stortsett alla och han hade inte sett någon alls, någon enstaka. Helt otroligt! Jag är filmfreak, och kan inte diskutera det med honom heller, hemskt. Men ja, jag hade iallafall väldigt väldigt trevligt och får väl lära honom att titta på lite mer film.

Jag kom hem för inte så länge sen, så jag ska spela lite mer på låten nu - jag måste verkligen kunna den tills på onsdag, jag ska kunna den! Sedan blir det inte mycket mer ikväll, det blir väl att titta lite på tv för att sedan upp imorgon och gå till skolan igen. Imorgon går vi bara till halv ett, vilket är väldigt skönt. Men jag ska stanna efter skolan och vara stöd åt Annie när hon fixar med en InDesign uppgift, och sedan ska vi ner till stan och käka på pastabaren och lite så, nicenice. Aja, men ni får ha det, och grattis om du läste allt ;)

Ny blogg.

Japp, ny blogg nu igen tack vare att jag fattade i stortsett ingenting på den förra, alltså blogspot. Men nu så har jag den här, och jag ska fixa till den när jag har tid och tålamod för det har jag inte nu.
Jag orkar inte skriva om dagen, för jag är lat. Jag kan skriva att jag har tittat på en skräckfilm med en massa clowner i, iallafall i början av den. Amusement hette den i vilket fall som helst, och den var väl sådär. Ingen riktig handling tycker jag inte.
Jag har även gjort klart mediekunskapen, vilket känns ganska skönt. Och tack miljoner gånger Johan för att du förklarade, jag förstod jättebra. Dessutom lät det självklart bättre i huvudet än på pappret, men i värsta fall får jag väl förklara för Långben.
Nä, nu ska jag städa upp lite här, det ser ut som fan som vanligt. Det spelar ingen roll om jag städar, ser lika jävligt ut en dag senare ändå så. Jag vet att ni har läst intressantare bloggar i era liv, men det är sånt ni får stå ut med. Hejs.

RSS 2.0