Say you still love me.

Hoho, jag har absolut inget interssant att skriva nu. Jag sitter hemma i Alstermo för en gångsskull, nej det kanske inte var så jättelängesen nu när jag tänker efter. Eller ja, jag minns inte när jag var här sist. I måndags.
Jag är hemma som sagt. Pappa kom och hämtade mig i Virserum förut idag, så skjutsade han mig till Alstermo där han, jag och mamma avnjöt browniekaka och kaffe/saft tillsammans. Jag har fått mitt körkortstillstånd också, så se upp på vägarna nästa helg när jag kör hem från norrland. Inte hela vägen såklart, men innan Dalarna. Så jag ska öva på att växla och all sån skit uppe i norrland eftersom att vi inte hinner någonting innan vi åker upp.
Jag har spenderat de senaste dagarna i Hultsfred nästan, vi har mest kollat på film, ätit, spelat xbox och sovit. Vi har självklart suttit vid datorn också, det är det vi är bäst på :) Hur trevligt som helst, och mycket nödvändigt med tanke på att inga av mina kompisar var hemma. Annie i Dalarna, Jacob och Desiree i Spanien och Alice i Emmaboda. 
Imorgon har jag ingenting alls planerat, och det känns ju ganska skönt endå. Mamma ska tvätta alla mina kläder, så jag får nog springa runt naken skulle jag tro. Eller i KoRn-tröjan, det funkar ju det också. Jag babblar bara om tråkiga saker, nu ska jag fråga Annie om vi ska ut eller om vi ska sitta och ruttna och lyssna på Blind Guardian hela livet.
Hej.

They suck us dry 'til there's nothing left.

Okej, jag känner mig ganska onormal. Klockan är strax elva, och vid den här tiden brukar folk äta frukost, men jag var faktiskt uppe tidigt idag!
Redan vid klockan 07.30 studsade (läs: släpades) jag upp ur sängen, och det var frukost redan vid 08.00 så jag har ju hunnit bli hungrig igen. Jag tycker inte om att äta precis när jag har vaknat, så det blev bara en halv macka och en yoghurt idag, så nu sitter jag här med en kurrande mage. Jag har alltså kommit hem till pappa nu, åkte med en överfull buss och alla i bussen var tyskar, kändes det som. Och de kunde verkligen inte göra sig förstådda, så det tog cirka 15 minuter när vi skulle byta buss och de skulle hålla på med sina busskort. Min fruktansvärda huvudvärk gör ju absolut inte saken bättre. Jag fick också sitta i stan och vänta i 20 minuter på bussen hem till pappa. Men det gick ju det också.

Ja, tillbaka till anledningen till att jag känner mig onormal. Folk brukar alltså äta frukost nu, men jag står och kokar ris, steker lax och gör en citron/limesås. Men anledningen till det är att allt vi har hemma är gammalt. Äggen, mjölken, pålägg och inget bröd har vi heller så jag kände att jag får helt enkelt laga mig en middag. Iof kunde jag stannat i stan och ätit någonting där, men det känns så dumt att sitta och äta själv och pastabaren öppnar inte förrän nu så jag lagar mat istället.
Om två timmar sitter jag på bussen mot Hultsfred, det ska bli trevligt att träffa Daniel igen. Frågan är bara om jag kommer från Hultsfred till Silverdalen, jag ska åka buss därimellan och det har jag aldrig gjort :O
Jag ska försöka träffa Alice en sväng på stan också innan jag sätter mig på bussen och guppar fram igenom den småländska skogen. Jag ska packa också, och inte glömma någonting alls. Hur ska det gå? Herregud, nu måste jag tillbaka till laxen som fräser i stekpannan. Men vi hörs en annan gång :)


Tryin' to stay alive.

Jag är fruktansvärt trött idag, seg i hela kroppen och det känns som att huvudet ska sprängas vilken sekund som helst. Vi kom hem från Öland för ungefär 4 timmar sedan. Sedan dess har jag ätit kaka, suttit här och läst igenom alla 105 blogginlägg, ätit middag, spelat plump och nu sitter jag här igen. Jag förlorade på plump, och eftersom att jag är en sådan fruktansvärt dålig förlorare så blev jag skitsur och satte mig här istället, haha.
Det händer inte så himla mycket mer idag. Jag ska duscha hade jag tänkt, och sedan kolla på tv eller något. Jag får inte glömma att det är Being Human ikväll, 22.25 på Svt1. Jag älskar den serien, jättebra! Det handlar om en vampyr, en varulv och ett spöke som bor tillsammans. Ni borde verkligen titta på det, lovely :)

Öland var hur trevligt som helst. När vi kom dit i fredags så var vi lite på köpstaden i Färjestaden och kollade på skor, kläder, smink och allt annat som finns där. Jag hittade en jättefin bikini på Team Sporita. Den är svart med silvermönster på, exakt det jag ville ha om man kollar på allt annat som finns. Blommigt, rosa och gulligt. Det är inte riktigt min stil, I love black. 
Efter det åkte vi och handlade, sedan mot stugan. Vi fixade allting, och sedan fikade vi och spelade kort tillsammans. Efter det åkte vi ner till havet, mamma och Marina satt och tog det lugnt medan jag och Annie sprang runt som två skogstokiga och fotade. Sedan blev det middag och ta det lugnt. Natten var ett rent helvete på grund utav alla flugor, men de sista 4 timmarna var sköna.
Det första vi gjorde när vi vaknade på lördagsmorgonen var att kolla om det var sol - och det var det! Så frukost, och sedan mot Färjestaden och sola och bada. Jag och Annie badade säkert i över en timme, men sedan var det kallt och blåste så mycket så vi gav upp och åkte hem istället. Vi tog en fika i gårdby också.
På kvällen bar det av till Borgholms slottsruin där Takida uppträdde. Det var totally awesome, och hela publiken sjöng med i varenda låt ungefär, så de kunde nästan döpt det till "Allsång i Slottsruinen", det hade passat bra. Det var underbart, och jag och Annie umgicks också med trevligt människor ;) Sedan hem och sova.
Idag har vi bara vaknat, ätit frukost, packat ihop allting och åkt. Vi var i en blomaffär och kollade på fina blommor, och på köttäntande blommor! Asfränt! När det kryper ner flugor och andra kryp i blommorna så stänger blomman sig själv och det kommer en syra som fräter upp djuret som är i blomman, och då får blomman näring. En sån skulle vi haft på öland!
Sedan hem, vi var inne på ÖB i Nybro en snabbis också, men det var inte så kul.
Nu har ni fått höra om mina dagar, vilket antagligen inte har varit så intressant, men grattis om du läste allt.

Nu ska jag strax ge mig in i min garderob och leta reda på mina svarta jeans som är spårlöst försvunna! Jag minns att jag la de i tvätten hos pappa, sedan dess har de varit borta. Det kan också vara så att pappa har tagit de och lagt i sin garderob, i tron om att de var hans. Haha, det skulle se kul ut ;)
Mina pengar håller på att ta slut, men jag har bestämt mig för att jag ska göra upp en budget till i höst. Hur mycket jag max får lägga på smink, kläder, skor och telefonkort, av mitt studiebidrag. Det är mestadels det som mina pengar tar slut på, i alla fall telefonkort. Jag ska försöka dra ihop pengar till ett objektiv också, på något sätt. Jag känner att jag behöver ett som går upp till 100-150mm i alla fall, det hade inte suttit fel ;)
Men nu ska jag ge mig in i klädkatastrofen, det kommer strax upp ett par bilder från öland :) See you.



For you I'd bleed myself dry.

Jag har hittat finaste textraden i en låt, och det är den ni ser som rubrik till det här inlägget. Det är från en låt av Coldplay, jag ska alldeles strax ta reda på vilken det är. Och ja, helt otroligt. Jag har börjat lyssna på coldplay, och tycker att deras senaste album är riktigt bra! Just nu är jag helt sold på tre låtar. The scientist, lost och yellow. Alla tre är helt underbara, och man blir på "tänkarhumör", om ni vet vad jag menar? När jag lyssnar på de, så kan jag bara sitta och titta på ingenting och miljoner tankar far igenom mitt huvud. Det är ganska otroligt egentligen, vilka känslor, tankar och agerande vissa låtar kan ge oss. Musik måste vara en bra stor del av livet, eftersom att det påverkar en så mycket. Fast det kanske inte är alla som känner såhär, jag vet inte. 
Idag har jag kommit hem till mamma. Alltid lika mysigt att komma hit, jag och mamma har börjat prata så mycket på senaste tiden, om allt och ingenting. Vi har pratat om hur det var när hon och pappa träffades och var tillsammans, drömmar, musik och allt möjligt. Jag tycker om att jag och min mamma står varandra så nära, vi kan nog verkligen prata om allt. Nästan i alla fall, kanske inte de allra privataste sakerna, om t.ex vad jag gjorde i helgen osv, hur mycket jag drack. Ja, ni fattar. Men jag berättar nästan allt för henne. Nästan.
I morgon ska vi bege oss till Öland. Jag, mamma, Marina (moster) och AnnyBanany. Det ska bli väldigt trevligt, att få komma iväg med de bästa. Jag hoppas bara att jag sover bra, så att mina nätter inte blir som de som har varit.
Jag har drömt väldigt dumma drömmar. Inatt drömde jag t.ex att typ hela min släkt dog. Mina två morbröder, en farbror och min pappa var med i en olycka, och alla dog. Jag satt och skrev låtar vid en stor, svart flygel. Jag skrev texter, noter, pauser och allting. Mina morbröder och min farbror fick varsin låt på ungefär 4 sidor, men pappas låt blev hur lång som helst, och jag kunde inte sluta gråta. Jag skrev hur mycket jag älskade honom, hur mycket jag skulle sakna honom och hur mycket han betydde för mig. Låten blev säkert på 25 notpapper innan jag vaknade. Usch, det var så hemskt. 
Jag är så glad att jag har mina föräldrar, för vad som än händer så får man alltid ovillkorlig kärlek tillbaka. De älskar verkligen en vad som än händer. Tur att det finns såna, som inte säger upp kontakten för att man sagt, eller gjort något dumt.
Nu ska jag ta mig en dusch, och förresten så är jag hippie idag, ungefär. Det kommer upp en bild på det alldeles strax, först ska jag bara leta upp vilken låt det var som den vackra textrader "for you i'd bleed myself dry" var i. Puss ♥



Hippie-Sanna också. Jag gillar att vara färgglad ibland.

Tomorrow.

Ja, herregud. Det var inte igår jag skrev här kan man ju säga. Men det har hänt så galet mycket de senaste dagarna! Sist jag skrev så hade jag ju precis varit på kalas hos min kusin, dagen efter det var jag hos min moster och det var jättemysigt. Vi satt och pratade, fikade, grillade och så pratade vi i flera timmar till. Helt plöstligt så hade klockan bara rusat iväg och vi var tvungna att dra oss hemåt. På hemvägen stannade vi till hos min morbror, vi skulle hämta någon kabel där. Också där blev det mycket prat, och jag fotade även solnedgången. Jag hann även träffa Annie den här kvällen så att både hon och jag kunde prata av oss lite. Jag tror att Annie är den personen som vet mest om mig, vad som har hänt i mitt liv och hur allting har gått till. Det är skönt att ha någon sådan nära, det betyder så mycket.
På tisdagen så tog jag en tidig buss in till Växjö, träffade Daniel och vi satt i Linnéparken, strandbjörket och så småningom drog vi oss hem till mig. Där blev det film, tv och massa onyttigheter. På onsdagen gjorde vi i stort sett samma sak, alltså ingenting alls. Torsdagen så åkte vi ner till stan, och jag försökte fixa skjuts till festivalen som skulle äga rum under lördagen, men det gick inte. Så det hela slutade med att jag åkte med Daniel hem till Hultsfred (ungefär) och sov där tills idag!
Sonisphere var underbart, och det var jätteroligt att träffa Nicklas också. Vi gick runt där på festivalen, kollade på lite random band och så stod vi mest och väntade på Lamb Of God. Vi stod ganska långt fram, ungefär mitt i, jag, Daniel, Nicklas och Kim. Helt plötsligt så kommer det en kille som börjar putta på oss, och försöker göra en stor cirkel. Och han lyckas. När Lamb Of God kommer in i refrängen på låten så blir alla helt galna. Alla börjar springa runt i den där cirkeln och försöker få in så många som möjligt. Jag håller både Nicklas och Daniel stenhårt i händerna, och vi flyger runt i den där cirkelpiten som små bollar. Till slut lyckas vi ta oss därifrån, även fast jag trodde att vi skulle dö.
Sedan stod vi och väntade på Cradle of filth, och träffade då lite folk som jag kände. Cradle var jättebra, synd att ljudet var kasst och att de inte spelade bättre låtar. Sedan efter Cradle vandrade vi runt, som små blötdjur. Nicklas och Kim bestämde sig för att åka hem, de ville inte gå runt blöta och vänta på att Metallica skulle spela 4 timmar senare. Så jag och Daniel åkte hem till honom, bytte kläder och sedan tillbaka. Vi tittade lite på The Cult, och sedan satt vi bara och väntade på att Metallica skulle börja. Metallica var jättebra, och det var nog bästa konserten på hela dagen. Det var bra ljud, snygga effekter och bra sång. Kritikerna klagade på trummorna, men det var tight som fan. I liked it.
Söndagen och Måndagen gjorde vi ingenting alls. Tittade på film, åt chips och dipp, spelade call of duty och halo. Det har varit mitt liv de senaste dagarna, ett väldigt bra och skönt liv må jag säga. Dock var mitt humör totalt upp och ner igår, men det löste sig det också. Tur att det finns bra människor.
När jag kom hem idag, vid 17.00, så åker jag och pappa och hjälper lite människor med en bil som krånglar. Vi åker och köper ny fläktrem, och det hela tar väl ungefär 45 minuter. Sedan hem, laga mat, titta på film och sedan gick jag bort till Alice. Väl där tittade vi på film/tv, var på Ica och snackade allmänt mycket skit.
Det är så jäkla tråkigt att det är så trist väder, och att man inte kan sitta ute på dagarna eller hitta på helt spontana saker. Iof behöver man pengar för att göra spontana saker, och det har ju absolut inte jag.
Jag ska försöka komma i säng i tid idag, för imorgon ska jag nämnligen till High Chaparall, hahah! Meeen, ni får ha det. Förresten så har jag 250 blogginlägg jag måste läsa igenom, jag har en del att göra. ;) ♥


Kalas

Idag har jag då spenderat min eftermiddag/kväll på kalas hos min kära kusin som fyllde 26 år. Det var riktigt kul att träffa min moster, hennes man och självklart kusinerna. Resten kände jag inte så väl, men det var trevligt att träffa de också. Vi åt grillat, satt och snackade en massa skit och självklart blev det tårta på slutet. Det var mycket trevligt.
Jag och Mikael, kusinen, stod och diskuterade min kamera. Han berättade om bländaren, vad alla siffror på objektivet stod för så lite klokare blev jag ju allt. Jag fick även låna hans 400mm objektiv, och snacka om att det var inzoomat! Helt underbart var det, det kommer upp ett par bilder alldeles strax.
När jag kom hem så åt jag en toast. Jag blir alltid sugen på någonting när jag kommer hem från kalas, jag fattar inte vad det beror på! Jag måste alltid äta någonting, helt sjukt. Hur som helst så åt jag toast, mamma omelett, och vi tittade på being human på ettan. Det är en serie som handlar om en vampyr, en varulv och ett spöke som bor tillsammans. Det kanske låter helt sjukt, men den är faktiskt ganska bra. I like it, anyhow.
Nu sitter jag här, pratar med miljoner människor på msn, så det har tagit typ 30 minuter att skriva det här korta inlägget. Haha, alla är helt galna och bara skriver en massa, men det gillar jag! Jag ska väl försöka hamna i säng i rimlig tid ikväll (läs imorgon) eftersom att redan vid klockan 12 så ska jag vara social igen. Då ska vi nämnligen till min moster, som jag träffar ungefär varannat år. Ändå jobbar hon här i Alstermo, och hon bor ungefär 4-5 mil härifrån. Herregud, det är ju hemskt att vi aldrig träffas. Nu lägger jag upp bilderna, och skriver säkert något mer imorrn! Puss ♥

Lilla Foppa i hundgården, så söt. Här är förövrigt objektivet jag skrev om! Jag tror att jag stod cirka 200 meter bort.




Och ja, min moster bor på landet ;)

Jag längtar.

Jag längtar något så oerhört till 2010! Fast först ska det bli november så att jag kan titta på new moon, för jag är självklart twilight-fan. Och alla de andra böckerna-fan. 
Men 2010 kommer nämnligen den nya filmen som Tim Burton har regisserat, och igår hittade jag en massa bilder från den och de ser verkligen jättecoola ut! Filmen är en makeover på Alice i underlandet. Jag vill se den nu nu nu!

Johnny Depp som hattmakaren, eller vad är det de heter?

Helena Bonham Carter

Såhär ser själva världen ut, ser ni ansiktena i blommorna?


Och sist, men inte minst, självaste Alice i Underlandet!

Tror ni jag längtar eller?! Den ser skitcool ut!

Wonderland.

Det är något fel på min hals, jag slutar aldrig att hosta. Och det är jättejobbigt. Mamma försöker få bort mig till läkaren, men jag hatar när de stoppar ner tops i halsen på mig, som dessutom är lika långa som en linjal. Nej, sånt kan jag göra bättre själv. Nej, jag hatar verkligen att gå till läkaren. Tänk om jag får reda på att jag har någon sjukdom som är omöjlig att bota? Jag skulle nog inte vilja veta det i så fall, ja att jag var döende alltså. Så att allt fortsatte som vanligt, så att jag inte bara gick och väntade. Ja, nog pratat om döden, jag kan ju berätta om min innehållsrika dag!
Jag vaknade runt 10 tiden, halv elva var den nog till och med! Så jag gick upp och snöt mig, eftersom att jag verkligen inte fick någon luft. Varmt och jävligt var det också. Sedan frukost, och efter det till affären och "antikt och annat". Jag har varit ute idag, gott folk. Unbelievable! Sen efter det blev det tvn, jag kollade på Emil. Åh, det var så mysigt och det kändes som när jag var liten. Efter det var det middag, och jag kände ingenting bara för att vi åt helt otroligt god mat idag. Fläskfilé gryta, potatis och sallad. Jättegott var det, antar jag. 
Efter det satt jag och latade mig vid datorn, sedan tv resten utav kvällen och nu sitter jag här igen. Visst har det varit en intressant dag? 
Imorgon ska jag på kalas till min kära kusin som fyller 26 år! Herregud Mikael, du börjar bli gammal! 26 år redan, och jag bara känt dig i 17. Jag har bara känt dig sen du var 9 år, jag menar. Jag har ju känt Annie ungefär lika länge! Nej, det har jag ju egentligen inte. Jag har känt Annie sen jag var 7-8, men det var jag ju inte för 17 år sedan. Äh, nu blev det krångligt. 
Hur som helst så ska jag knarka lite nässpray nu, hämta dricka och ja. Jag vet inte, döda tid här framför datorn. Ni får ha det. ♥

Långtråkigt.

Jag bara sitter här och hostar och fräser, och dödar tid med musiken, datorn och filmer. Jag vill göra någonting. Jag vill inte bara sitta här och sakta men säkert förmultna. Jag funderar på att gå ut och gå, eller bara en cykla en runda så att jag får lite luft och så att inte hela min ryggrad krymper ihop, och tillslut bara består utav en kota. Det hade ju varit hemskt. Undrar om man hade varit böjd åt fel håll då? Alltså, jag menar att magen, brösten och resten av överkroppen är som ett D. Ah, skitsamma. Jag har mina konstiga teorier, och jag får väl säga som Nicklas "Sanna, jag tror att din hjärna har kopplats bort nu när du är förkyld". Det kan nog stämma - till viss del.
Nu står min mamma i köket och vispar grädde till chokladpudding. Usch, jag måste verkligen röra på mig när jag är hos mamma. Det blir rostade mackor, godis, gräddsås, chokladpudding, kakor. Inte undra på att jag mår dåligt, haha. Och min gymnyckel bara ligger hemma och förmultnar. Oj, har jag inte skrivit förmultna en gång innan i det här inlägget? Jo, det var ju trevligt. Hur som helst, jag ska till gymmet någongång nästa vecka, om min förkylning har rättat till sig, vill säga. 
Nu - chokladpudding. Vi hörs.

Don't Let Me Down.

Böh, jag blir aldrig bättre. Jag snyter/nyser ut min hjärna fler gånger i timmen, jag dricker miljoner koppar med te och sitter med en tjock kofta på mig. Ändå fryser jag. Ändå är jag snorig. Ändå har jag ont i halsen. Åh, jag orkar inte. Jag har även börjat hosta lite smått idag, och hur kul är det? Om en vecka är det Sonisphere, och då kommer Nicklas till mig. Om jag inte är frisk då så blir det ju inte alls kul för honom. Jag vill vara frisk och kunna umgås med honom, med tanke på hur sällan vi träffas.
Jag vaknade redan vid 10 idag, åt frukost vid 11 sedan kom mormor och Albin och hälsade på en stund. De är nu på affären, och det resulterar i att jag får plocka upp alla pärlor på golvet som Albin hävde ut. Men men. Vi kollade också lite på Discodaggarna, men det var ju tydligen inte så kul, så istället åkte han med farmor (min mormor) och mamma till affären, istället för att umgås med sin sjuka kusin. Men det är väl bra för honom, så slipper han blir smittad.
Jag dricker te och ska titta på film tror jag, Rachel getting married. Jag har hört att den är bra, så vi får väl se vad jag tycker. Det handlar om en tjej som har haft drogproblem och kommer ut från ett rehab bara någon dag innan hennes syster ska gifta sig, så hon får ingen uppmärksamhet alls och då kanske det går åt helvete igen. Eller ja, Alice berättade lite hastigt.
Nej, nu ska jag plocka upp de sista pärlorna och sedan klä på mig strumpor. Vi hörs.


Sjuk.

Usch, jag känner att jag håller på att bli riktigt sjuk! Jag har ont i halsen när jag sväljer, hostar, nyser eller vad som helst. Bara jag pratar gör det ont. Min näsa rinner, jag får knappt luft och jag har inget nässpray. Jag är trött, seg, ont i hela kroppen och mina lungor jävlas med mig. Jag har huvudvärk och mensvärk. Åh, det här är inte alls kul. Nu sitter jag här med tjocka strumpor, linne och en jättestor kofta på mig. Jag väntar på att mitt te ska bli klart.
Jag vaknade redan vid 09.15, tack vare min hals. Det ösregnar också ute, underbart. Jag kollade på termometern alldeles nyss, 10 ynka grader! Idag får jag ju klä på mig hela garderoben, eftersom att jag fryser när jag sitter här inne. Usch usch, jag vill inte bli sjuk :(

Your smile is heavenly.

Shalala, vad jag är trött idag! Jag vaknade i morse, vid 08.20 och var helt seg i kroppen. Ändå har jag varit på topp hela dagen! - Nästan. Jag gjorde mig iordning, tvingade i mig en macka och drog ner till stan för att möta Daniel.
Vi satt, sedan gick vi till 4 sound (som heter någonting annat nu, men jag minns inte. Musikcentralen!) och tittade på lite gitarrer, mandoliner och keyboards. Jag hittade en jättefin, som ser ut som en flygel! Den kostade dock 68.000...
Vi drog hem till mig, tittade på film och åt en till macka ^^ Sedan tittade vi på tv, sen ner till stan igen. Där satt vi och gungade, sedan kollade vi runt lite på stan och sist så satt vi vid sjön/strandbjörket och bara pratade och skrattade. Riktigt trevligt, må jag säga!
Dock var jag tvungen att gå hem eftersom pappa hade druckit två öl, och jag hade inga pengar ute. De tar knappt emot 100:- på stadsbussarna. Så jag gick, samtidigt som jag fick tid att fundera och lyssna på härlig musik. När jag kom hem så hade pappa gjort pizza <3, och med tanke på att jag bara hade ätit två mackor på hela dagen så var jag rejält hungrig. Och nu sitter jag här. Jag börjar också få ont i halsen och jag har en stark misstanke om att det är Annies fel! Men jag har ju kvar hennes goda halstabletter, och funderar på att dricka lite te nu, så det går nog över snart.
Imorgon blir det Alstermo, känns som att det var längesen jag träffade mamma nu. Och eftersom att pappa jobbar hela dagarna, Alice är på hultsfred och det inte finns någon rolig att umgås med så kan jag lika väl sitta hemma och tråka. Där har jag i alla fall mamma, annie, cykel och lite trevligt folk! På lördag ska jag också på kalas hos min kära kusin, han fyller 26 hela år på söndag, det är ju inte klokt!
Jag blir nästan rädd för hur fort tiden går. Jag fyller 17 år, och jag börjar känna mig gammal. Det ska man väl inte behöva? När jag ser de små fjortisarna på stan, och chansar på att de är 15 ungefär, ja så får man reda på att de är 12! De har ju massa smink, löshår, foundation och ser ut preciiis som alla andra. Det är ju inte klokt. Jaja, snart får jag väl ta och köpa mig en rullator och grejer så jag kan rulla håret när jag har duschat.
Puss hörrni!

Film och magsmärtor.

Japp, det är antagligen vad min dag kommer att bestå av. Jag ska titta på Sleepy Hollow med Johnny Depp, och om jag hinner ska jag också titta på Dracula, annars får vi ta det imorgon. Magsmärtorna beror på min älskade kvinnovecka, som jag tycker är väldigt konstigt att jag har! Jag hade en kvinnovecka, som varade i två veckor, för inte alls längesedan. Hm.. Jag hoppas att denna inte varar så länge.
Jag har varit i stan idag med Annie, vi gick mest runt och väntade på att tiden skulle gå, men likförbannat hittade jag någonting att spendera mina pengar på. Idag blev det hårfärg, tamponger och saltvattenspray till håret. Igår vart det 2 tröjor, sminkborstar och deodorant.
Annie kom till mig igår, vi gick och åt och sedan vandrade vi runt på stan. När vi kom hem så bara slöade vi en stund, men sedan började vi laga mat. Det blev klyftpotatis, kall paprika/vitlökssås med fylld fläskfilé. Vad ni kan!, tänker ni nu. Japp, vi är bäst, that's it.

Nu ska jag smörja in huvudet med hårfärgen, och sedan ska jag försöka att fixa mitt minneskort till kameran. Jag stod och fotade månen igår, och när jag skulle lägga in bilderna i datorn så stod det att jag var tvungen att formatera om kortet. Nu funkar varken kortet, och det funkar inte att formatera. Jag blir sur! :O
Aja, hur som helst. *går och smörjer in huvudet*



Sådär ja, nu är det bara tio minuter kvar tills den här skiten ska ur. Det luktar ganska gott, fast jag är blå överallt och jag har lyckats kladda ner skrivbordet också. Pappa lär ju bli lagom glad :(
När jag är klar med det här i huvudet så ska jag testa det där sprayet jag köpte till håret och sedan så ska jag nog sätta mig och kolla på film. Pappa ska snart åka till Åseda, så jag får vara ensam hemma i åskvädret ännu en kväll/natt :(
Imorgon ska jag träffa Daniel är det planerat. Jag har ingen aning om vad vi ska göra, men vi kommer säkert på någonting! :)
Förresten så lyckades jag fixa mitt minneskort, eller pappa gjorde det. Han hittade en liten plastbit som satt där kortet läser av, så nu är det fixat och jag får tillbaka min månbilder :) Oj oj oj vad det smäller här! Ganska mysigt ändå. Nu ska jag städa upp och försöka gnugga bort hårfärgen från skrivbordet, haha. Vi hörs.


Såhär snygg är jag med blå/svart hår i huvudet, min piercing i tragus höll förövrigt också på att bli blå! :O

The only time I smile.

Jag skulle precis skriva att det är söndag, och att man till och med märker det på vädret. Just precis då tittar jag ut genom fönstret och märker att det har börjat ösregna, haha perfekt timing. Fast nu gör det inte så mycket. Jag har planerat att sitta inne och dega resten utav dagen, äta god mat och bara ta det lugnt. Så regn är ingenting som stör mig just nu, det känns skönt att det är lite svalare just nu så att man slipper det där äckligt varma och att jag faktiskt kan sitta i mysbralls och en lite tjockare tröja nu.
Jag tycker det är så skönt att ha sommarlov. Dels för att man slipper skolan och man kan göra vad man vill om dagarna, man träffar folk man inte gör annars. Men något utav det skönaste är att man inte behöver bry sig om hur man ser ut. Man behöver inte kliva upp varje morgon och fixa sminket, om det inte är något speciellt såklart. Visst, det hade jag inte behövt när jag går till skolan heller, men jag trivs inte med att visa mig bland folk osminkad. Jag ser nästintill död ut, och mitt ansikte bara hänga. Men nu på sommaren älskar jag att sitta utan smink, med fula kläder och bara ha kul.
Jag kom hem för ungefär en timme sedan. Jag satt och guppade från Åseda till Växjö eftersom att jag åkte dit igår för att fira Camillas födelsedag, hon fyller 40 på tisdag. Så det var massa folk, massa mat och massa regn och åska. Men det var trevligt ändå. Vi var uppemot 35 personer, vi åt grillad kyckling, vildsvin och champinjoner. Till det var det potatissallad, pastasallad, grönsakssallad och hembakat bröd. Till efterrätt blev det rabarberpaj och tårta. Och efter det kändes det som att jag aldrig mer skulle kunna röra på mig. Jag satt och diskuterade allt mellan himmel och jord med Janne, men ju fullare han blev desto perversare blev han, så det var inte roligt längre. Ett skämt som han drog säkert 10 gånger, "Mamma, mamma jag måste kissa! - Men gå och kissa då? - Men jag vill att mormor ska följa med! - Men jag följer med, mamma följer med. - Men mormor ska följa med! - Varför det då? - Hon drar så gött med handen!". Och nej, jag tyckte inte att det var kul en enda gång, så istället blev jag bästa kompis med Olivia, en liten tjej på 8 år. Vi jagade alla barnen och var på loppis i källaren, som Hampus hade ordnat. Alla blev fulla, det blev bråk, och jag var förbannat trött. Men det var trevligt ändå.
Jag åkte hem vid 16.00 idag, och satt i stan och väntade på bussen efter det. Jag blev också tvungen att ringa till Annie på grund utav att jag fick sällskap på grejen där jag satt, och jag kände inte för att prata engelska med någon okänd som kommenterade mitt hår stup i kvarten.
Jag vet inte riktigt vad som händer nu, eftersom att kläder ligger slängda överallt här på golvet sen i lördags så ska jag nog plocka upp lite och sedan laga mat. Det blir lax, ris och limesås, mums! Jag ska också byta sängkläder, jag vill ha tillbaka mina svarta! Ursäkta tråkigt blogginlägg.




Lite bilder på Rasmus, Camillas son, som hoppar studsmatta ^^

Cut The Crap.

Satan vad varmt det är, jag vet inte vart jag ska ta vägen. Egentligen borde man göra kläder som har plastpåsar innuti, och de påsarna kan man fylla med kallt vatten såna dagar det är såhär varmt. Är jag smart eller? Japp. Hur som helst så tycker jag att det är jätteskönt med värme, men det får gärna blåsa lite! Egentligen skulle man väl spenderat dagen nere på stranden, men istället ska jag med Alice till stan snart. Jag ska köpa nagellack och parfym, det är ett måste. Mitt nagellack håller på att ta slut, och det bästa svarta finns på h&m, moonless night heter det. Skitbra, så är det lite skimmer i. Nej, nu känner jag att det här börjar bli en modeblogg, inte bra.

Igår när jag kom till pappa så åkte vi direkt till badet och låg där i ungefär 1,5 timme. Det var verkligen jätteskönt i vattnet, inte så skönt på land eftersom att det var alldeles för varmt. När vi kom hem blev det mat och film, vi kollade på Balls out; The Gary Houseman story. Det är en komedi, och huvudpersonen var han som spelade Stiffler i American Pie om ni minns? Hur som helst, så trodde jag att den här filmen skulle vara rolig eftersom att han var med, men icke. Den var bara allmänt seg, och stod länge och trampade på samma ställe. Det enda som var det roliga var en kines som skrattade hela tiden, och det räcker tyvärr inte för att det ska bli en bra film. Så den får 2 solar, hahah. Jag skämtar.

Som sagt, jag ska ner till stan och umgås med Alice sen. Vi ska också äta pizza, sen hem till henne tror jag eftersom att hon är ensam hemma. Jag är iof också ensam hemma, men det är inte så roligt här. I morgon ska jag till Åseda och fira Camilla som fyller 40, grattis grattis. Vid 12.15 går bussen från stationen här i Växjö, sedan är det kalas från 14.00 enda till sena natten. Men vi hörs när vi hörs.
Hejs.

Allt verkar lättare nu.

Jag lyssnar på Gyllene Tider nu, Juni, juli, augusti. Och jag tycker att texten stämmer så bra, i alla fall vissa delar av texten. Hur som helst så får jag sommarkänsla av den här låten, jättebra är den! 



Sådär, nu fick jag in den också så ni får lite sommarkänsla här på bloggen :D

Jag har inte gjort särskilt mycket de senaste dagarna. Jag kommer inte ihåg när jag skrev sist, men i tisdags så spenderade jag kvällen hemma hos Jacob med honom och Annie. Jag och Jacob sjöng singstar, och jag sjunger skiten ur honom även fast han förnekar det, haha. 
Igår så var jag hemma hos Annie hela eftermiddagen, det åskade satan så vi hann inte titta klart på filmen innan vi var tvungna att stänga av och sitta och lyssna på smällarna och se blixtrarna. Men det var mysigt det också! Vi var ute och åkte en runda med hennes föräldrar, sen hem till henne igen och titta klart på filmen.
När jag kom hem så var Emma och Albin här, de hade varken vatten eller ström hemma så de lånade duschen här. Jag satt även och lyssnade på Albin diskussion om hurvida dockor och tjejleksaker, så söt är han.
Jag vaknade redan vid klockan tio idag, sedan dess har jag hunnit diska, gjort mig iordning, ätit frukost och nu sitter jag mest och väntar på att mamma ska komma hem, hon slutar nu vid ett. Vid klockan fyra går bussen som ska ta mig till pappa, så får jag helt enkelt se vad som händer ikväll. Det blir ganska lugnt, kan jag tro.
Usch, vad tråkigt det här är ^^ Hur som helst, snart är det sonisphere och efter det så blir det Öland och Takida tillsammans med mamma, min moster och Annie. Hur trevligt som helst!
Nej, nu ska jag göra någonting vettigt. Hejs.

Vändning.

Nu kom vändningen på hela sommaren, allt som skulle bli så underbart kommer bara att vara en halv dag istället för tre, tre som jag hade planerat. 
Du har funnits där för mig så länge, vi har alltid kunnat prata om allt. Och de här åren jag har känt dig har varit underbara, även om vi inte har träffats alls ofta. Jag kommer ihåg alla nätter vi pratat i telefon, dagar också för den delen. Alla skratt vi delat och nu även sorg. Jag tycker om dig så mycket. Du är så bra, och vad det än har varit så har du alltid funnits där. Även om vi inte hade kontakt ett tag, så visste jag ändå att om det var någonting så skulle du finnas där. Du är så bra, och så fin. You know, I can't live if living is without you. Och jag lovar, när jag har gått ur skolan och allting så flyttar jag så att jag bor granne med dig. Jag glömmer aldrig när vi satt och kollade på hjälp! i din soffa, och jag kollade på dig varje gång du skrattade. Så fint leende, och skrattet kom verkligen från hjärtat. Åh, du är så bra.
Jag hoppas att vi löser det här på något sätt nu, annars vet jag inte hur det blir och när vi kommer träffas nästa gång. Du är bäst, my herione ♥

RSS 2.0